Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewa gonzales']JoAsiu witam się witam , czy bylyscie juz dzis u doktorka,piesiuna cudna Msiunia się zalapala ? ...nie dzialaja mi eotikonki ech ...
Piesio będzie u Pana Doktora pod koniec tygodnia, dam znać jak opitolą mu szpony...fakt, szponiaki ma straszliwe.

Posted

Dziś rano zastałam taką scenę w kuchni:

PONIŻEJ:
BANDA TROJGA
* uwaga, nad zbeszczeszczoną rolką papieru widać ładnie uformowaną po exluzywnej karmie ROYAL CANIN RESPONSE FIBRE /za jedyne 30 zł/1 kg/ KUPĘ LUŚKI :crazyeye:
:evil_lol:.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zdjęcie pt. " Tak tak to moja kupa i jestem z niej dumna :evil_lol:"

Marticzko, buchnęłam śmiechem jak szaleniec. Dobre, dobre :klacz: :ylsuper::lol:.
Oj jakie dobre. Aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu.

Posted

Poczynań Bandy Trojga ciąg dalszy. Coś ta ekipa za dobrze się czuje i za dobrze bawi:

1/ KOT MISIEK z laserami w oczach:

2/ KOT MISIEK bez laserów w oczach :evil_lol::

Nie wiem co mam z nimi zrobić...jeszcze morderstwa nie planuję...ale w afekcie jak będę to nie wiem co im zrobię...:evil_lol:.
Idę sobie teraz pomarzyć, co im zrobię
:diabloti:.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
O rany ależ cudny widok :loveu: a Skrzacik to przekochany kociak :loveu::loveu::loveu:

Tak, to prawda Skrzacio jest kochany.
Dziś jednak zauważyłam, że Tatinek Skrzacio, bardzo przejął się swoją rolą i uczy dzieciaczki znaczyć teren :crazyeye:...i znaczy całkiem realnie i na mokro :crazyeye:.
No i co ja mam teraz zrobić ? Przecież nie spiorę Tatinka na oczach nieletnich ?

Posted

[quote name='joanka40']Tak, to prawda Skrzacio jest kochany.
Dziś jednak zauważyłam, że Tatinek Skrzacio, bardzo przejął się swoją rolą i uczy dzieciaczki znaczyć teren :crazyeye:...i znaczy całkiem realnie i na mokro :crazyeye:.
No i co ja mam teraz zrobić ? Przecież nie spiorę Tatinka na oczach nieletnich ?
:cool3::cool3::cool3:

Posted

Nie wiem ,dlaczego koty tak dokładnie rozdrabiają paczki chusteczek na" czynniki pierwsze", co jakiś czas zastaję podobny widok na podłodze:mad:,dlatego staramy nie zapominać chować , tych papierowych paczuszek i nigdy nie wiadomo ,który to zrobił kot...gazety też lubią pod nieobecność"ludzia"poszarpać,pomiętosić i ...porzucić,żeby tylko po sobie posprzątały,niegrzeczne:diabloti:

Posted

[quote name='róża35']Nie wiem ,dlaczego koty tak dokładnie rozdrabiają paczki chusteczek na" czynniki pierwsze", co jakiś czas zastaję podobny widok na podłodze:mad:,dlatego staramy nie zapominać chować , tych papierowych paczuszek i nigdy nie wiadomo ,który to zrobił kot...gazety też lubią pod nieobecność"ludzia"poszarpać,pomiętosić i ...porzucić,żeby tylko po sobie posprzątały,niegrzeczne:diabloti:
Tak, tak one uwielbiają rozrywanie chusteczek, gazet i papieru toaletowego na kawałki. U mnie prowodyrem jest ten biały - Skrzacio, a potem jak on zacznie, to inne potworki też mają ochotę.
Też nie wiem dlaczego to robią...
Trzeba chować przed nicponiami chusteczki i papier, i tyle...
Przypomniało mi się jak moje dziecko odrobiło kiedyś pracę domową z przyrody, na tzw.karcie pracy. My tu patrzymy po jakimś czasie, a karta pracy została pięknie obgryziona dookoła.../winny: Skrzacio/.
Moje dziecko mówi: - I co ja teraz powiem Pani ?
A ja na to: - Powiedz, że ci przyroda zjadła.
He, he, he...

Posted

moja przyroda regularnie objada w koroneczkę książki
kiedyś wygryzła taki kod kreskowy z książki bibliotecznej, ide się pokajac ewentualnie książkę odkupić, pan wysłuchał wyjaśnienia i stwierdził ze jeszcze tak pomysłowego tłumaczenia nie słyszał i że nic sie nie stało

Posted

majowa napisał(a):
moja przyroda regularnie objada w koroneczkę książki
kiedyś wygryzła taki kod kreskowy z książki bibliotecznej, ide się pokajac ewentualnie książkę odkupić, pan wysłuchał wyjaśnienia i stwierdził ze jeszcze tak pomysłowego tłumaczenia nie słyszał i że nic sie nie stało

Dobre, dobre,he, he...
Pan chyba z przyrodą na dystans raczej był...ale wyrozumiały i owszem.

Posted

joanka40 napisał(a):
Ja nie wiem, czy ta superowa karma jest taka genialna, czy co ale Luśka bardzo dużo chodzi na czterech łapach. Może to dlatego, że brzuch lżejszy ?

czyli jest wreszcie światełko w tunelu :):):) Luśka oby tak dalej:cool2::cool2::cool2::cool2:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
czyli jest wreszcie światełko w tunelu :):):) Luśka oby tak dalej:cool2::cool2::cool2::cool2:

Mój mąż stwierdził, że niech łazi, niech łazi jak najwięcej, to może w następnej kolejności ruszą zwieracze. Widać taka ma być kolej rzeczy.

Posted

joanka40 napisał(a):
Mój mąż stwierdził, że niech łazi, niech łazi jak najwięcej, to może w następnej kolejności ruszą zwieracze. Widać taka ma być kolej rzeczy.

super :) będzie dobrze !!!!! a jak Lusia już załapie to frrrrruuuu do najlepszego domku na świecie ;) :)

Posted

Luśka powoli osiąga mistrzostwo we włażeniu na kolana i przytulaniu się. Przytula się tak, że coś niesamowitego.
Takie bobo z niej jest.
Mój mąż mówi:
- Ona się nadaje do spanie w łóżku... ale by tam spała...
I dodaje:
- No wiesz, ale musiałaby być ubrana.

No, każdy ma swoje upodobania...:diabloti:.

Posted

Jutro się wybieram z Luśką do dr Wróblewskiego. Czas najwyższy zacząć podawać Nivalin, który dostałam od Zzawad. Potrzebuję tylko przyzwolenia lekarza.
Zważymy też Lusię, ciekawa jestem ile przytyła.
Na oko dalej jest taka malutka jak była...i jak Martika i Ewcia były u mnie, to też stwierdziły, że panienka nie rośnie. Ale wydaje mi się, że trochę przytyła. Będzie ważona na tej samej wadze, co za pierwszym razem - będziemy mieć porównanie.
U Luśki zastój, nic się nie dzieje...zrobiła się za to bardzo prorodzinna, przytulasta i rozkoszna - ma te swoje sposoby na człowieka.
Luśka w stylizacj Śpiąca Królewna z dnia dzisiejszego: