Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naburmuszona jest panienka. Ucieka przede mną, bo boi się, że ją wsadzę w majty.
Robimy pół dnia dobroci dla zwierząt, niech leje na podłogę...majty pójdą w ruch na noc.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']no cudna dziewczyna :lol: a wstałyśmy dzisiaj lewą czy prawą nogą ? ;) bo na dwóch pierwszych zdjęciach dziewczyna jakby nieco naburmuszona ;)

Marticzko, spójrz na ten wzrok i położone uszy, które wyraźnie mówią:
"Spadaj na drzewo sadystko":

Posted

Dziękujemy serdecznie Cioteczce Majowej za zorganizowanie wspaniałego i pracochłonnego bazarku na Lucindę. Z tego to bazarku wpłynęło dziś na konto Luśki 72,50 zł :Rose:. Kłaniamy się nisko.
Z taką kwotą już bez wyrzutów sumienia pozwolę sobie zamówić zalecaną, specjalistyczną karmę Royal Canin Fibre Response. Wypatrzyłam najtańszą z kurierem za 118 zł na Allego, sprawdzę tylko opinie o sprzedawcy i jeżeli będą w porządku, to kupuję :lol:, niech Lucinda się naje prozdrowotnej karmy.
Pieniążki które zostaną, będą na bieżące wydatki oraz ewentualną wizytę u weterynarza.
Kochana Cioteczko Majowa jeszcze raz ogromnie dziękujemy :loveu:.

Posted

Dziewczyny, zaszalałam i przed chwilą za uzbierane pieniądze zakupiłam zalecaną przez dr Olender karmę - ROYAL CANIN RESPONSE FIBRE. Zapłaciłam za 4 kg - 118,49 zł :oops:.
Nigdy nie kupiłam tak drogiej karmy ale też nigdy nie miałam tak chorego zwierzaka.
Ta kwota jest już z kurierem, sprawdziłam opinie o tym sprzedawcy i na ponad 65 000 nie ma żadnej negatywnej :crazyeye:. Mam nadzieję, że karma przyjdzie na początku przyszłego tygodnia.
Dr Olender, jak byłyśmy u Niej dała nam próbkę tej karmy i Luśka pochłonęła ją jak jamochłon, na dwa razy.
Coś mi się wydaje, że będzie bardzo zadowolona :lol:.
Dziękuję wszystkim za wsparcie dla Luśki. Dzięki Wam pozna smak luksusu.
Kłaniam się nisko.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Asiu i bardzo dobrze zrobiłaś ...to karma zalecona przez dr Olender ..trzeba spróbować :) i niech Lusi wyjdzie na zdrówko :)

Też mam nadzieję, że wyjdzie jej na zdrówko.

Posted

Dzwoniłam dziś do dr Olender z zapytaniem, czy mogę podać kolejną serię Nivalinu, który dostałam od Dogomaniaczki Zzawad :lol:. Pani Doktor powiedziała, żeby podjechać z kotem w przyszłym tygodniu na "ogląd". Tak więc będziem jechać do Tychów po niedzieli. Zobaczymy co i jak z Lucindą :lol:.

Posted

Nadziejkowo sciskuniam za Lusienke:buzi::wolfie::iloveyou::iloveyou::iloveyou::x-mas:na zdjęciach tygrisss wkurzonyyyyyyyyyyy:crazyeye::evil_lol::loveu:mam na jutro cosik dobrusniego maleńkiego dla kocinkow:loveu::multi:mniammmmmmmmm:loveu:

Posted

Calym sercem dziekuje za wczorajsza goscinke u przecudownych ludzi:modla::klacz::modla::buzi::buzi:Joasi z mezem , synciem i zwierzunkami:iloveyou::iloveyou::iloveyou:juz dawno tak dobrze się nie czułam u nikogo , jakby w swym domku , jakby jakies janioly dobrości fruwaly w Joankowym domeczku:buzi:mysmy z Marticzka siedziały i siedziały i już mialysmy zostać chyba na lata .....:loveu::multi: tak pięknie tam plynie czas , tak piekni i prawdziwie dobrzy- sa to ludzie , ludzie sercem wielkim i prawdziwym dziękujemy Wam postokroc Joasiu , milion pozdroawien dla Lusienki i reszty cudownych czterolapenkow:modla::x-mas:do zobaczonka

Posted

:evil_lol::multi::multi:o tak tak:multi:a tygryski i piesiunia Misiunia :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:po prostu przecudne , przeurocze:multi::multi::multi:ach Joasiu ..trzeba by sklonować rodzineczke calunia Wasza:loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

Dziewczyny Kochane, musimy koniecznie zrobić powtórkę. Nie byłoby takiej fajnej atmosfery, gdyby nie Wy. My to raczej smęciaki jesteśmy ale z Wami tworzymy świetny zespół. Jak to się mówi: "trafił swój na swego".
Dzięki Wam podładowaliśmy pozytywnie akumulatory i świat dzięki Wam od razu staje się lepszy. Bardzo dziękujemy za wniesiony super klimat i wspaniałą atmosferę.
Było tak jakbyśmy znali się od lat i to bardzo dobrze...
Cuda się zdarzają...niesamowite...

Posted (edited)

To nie jest tak, że ja ciągle chodzę w tych samych, zielonych gaciach. Po prostu, jest mi w nich najwygodniej, a od czasu do czasu gacie piorę.
Luśka leży u mnie na kolanach, odzianych właśnie w zielone gacie.

I jeszcze parę zdjęć Maleństwa z dnia dzisiejszego:

Edited by joanka40
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Oj tak tak :lol: Czekałyśmy prawie do północy aby nam Asia zaproponowała DS :eviltong:

Następnym razem, może przynajmniej na jakiś tymczas się zgodzi? :evil_lol: Zrobimy zbiórkę na karmę ;)

Lusieńka na zdjęciach wygląda na szczęśliwą :):)
A ja chodzę ostatnio po chałupie cały czas w brązowych;)

Posted

Cześć Marudko, fajnie, że zajrzałaś, bardzo się cieszę. Myślę, że Lusia ma trochę chwil szczęścia, szczególnie w dwóch sytuacjach:
* gdy siedzi na kolanach
* gdy szaleje z chłopakami po nocy.

Poza tym trochę jest jednak znerwicowana, bo Kret, nie odpuszcza maluchom.
Ale nie jest źle.