Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maruda666']Tylnymi łapkami rusza całkiem sprawnie:):) Żeby jeszcze te zwieracze zaczęły działać.[/QUOTE]
Marudko, ja mam film jak ona chodzi. Wcześniej trzymała się na łapach 3,4 sekundy, a obecnie potrafi przejść nawet 10 metrów i dopiero wtedy "kacnie" sobie na bok. Wspina się wszędzie, ten tył kota podjął wreszcie współpracę. Wcześniej Luśka składała się z dwóch części: super sprawnego przodu i ciągniętego, majtającego się tyłu.
Poprawa jest widoczna. Ale zwieracze dalej nie działają, choć w domu mam zdecydowanie czyściej, nie leje się już z niej cały czas, jakoś dłużej trzyma te swoje "zawartości".
Trzeba czekać...może w końcu Luśka zaskoczy.

Posted

Bazarek piękny. Dziękuję ogromnie za ogromny wysiłek przy przygotowaniu bazarku. Sporo się trzeba napracować przy tym. Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Luśki :loveu:.

Posted

[quote name='majowa']na bazarek z podpisu zapraszam :)[/QUOTE]
Ogromnie dziękuję :Rose:. Zaraz lecę na bazarek :scared:.
Ja też jestem w trakcie kończenia bazarku, tylko komputer z aparatem odmówiły chwilowo współpracy i końcówka bazarku stoi na razie w miejscu.

Posted

Dzisiaj skończę bazarek na Lucindę i Miśka. Mam za stary komputer i niestety odmówił współpracy z aparatem. Ale dziś już ruszymy. Z bazarków na Luśkę planujemy ją zaszczepić, w przyszłości zrobić sterylkę. Do tej pory też nie wrzucałam w koszty zakupów takich jak: żywność, środki czystości...Szkoda mi było brać na to ze skarbonki luśkowej, bo koszty leczenia i tak są spore. Jeśli będzie Luśka miała więcej kasy i tzw. zapas, to pozwolę sobie zakupić karmę i mnóstwo papieru toaletowego /który stał się moim przyjacielem/ oraz worki na śmieci do przykrywania tapicerki, bo nawet jak Luśka ma pieluchę, to wycieka z niej sporo.
Pozdrawiam wszystkie osoby podczytujące wątek.

Posted

no i czytam zagladuniam i jezdem uchachanaaaaaaaaaaa:cool3::loveu::grins::grins::megagrin::megagrin::megagrin:po uszy samiuckie:loveu: ech Joanko jakie szczęście ze jesteś taka supoerciowa ciociunia mamunia cudności Donna Lucyja ma u Was:iloveyou::iloveyou::iloveyou:rajus i Misiulinio tez i pięknie dziekuje za cale poswiecenie , za opieke dzień i noc :modla::modla::modla:zdrowenka dla caluniej rodzinki

Posted

:iloveyou:

Maria1957 napisał(a):
... witam Lusieńkę ... i Was Dziewczynki ... trzymam mocno kciuki za powrót Lusieńki do pełnego zdrowia i sprawności ... a na bazarek też zajrzę ...

Witaj Marysienko:bye::buzi::buzi:u Lusienki

Posted (edited)

Na konto Luśki od Matriki&Aischa wpłynęło jeszcze z bazarku 6,75 zł. Bardzo dziękuję za pomoc dla kici. Ogromny bazar, ogromna praca. Kłaniam się nisko.

Edited by joanka40
Posted (edited)

Pozwoliłam sobie na zakupienie dla Luśki: suchej karmy,mokrej karmy, fileta z kurczaka, mokrych chusteczek, papieru toaletowego i worków na śmieci do zabezpieczania tapicerki.
Paragon w trakcie ściągania...strasznie wolno to idzie...

Edited by joanka40
Posted

Dzisiaj mieliśmy gości i dzieciaki zachwycały się głównie Miśkiem ale ponieważ wiadomo ile mam kotów, to chciały wyoglądać każdego. I nagle pada pytanie:
- A gdzie jest ta na L..., no ta, jak jej tam Lafirynda ?
A drugie dziecko:
- Nie Lafirynda, tylko Lucyna ! Gdzie jest Lucyna ?

Posted

:crazyeye::evil_lol::loveu:..ojoj znow czytam i padlam .....:Poland::lol!::D:D:D:D...Lusienko pozdrawuankam w niosek ciebie i stadeczko calunie :kociak::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
"Lafirynda ":crazyeye::cool3::cool3::cool3:

No, myślałam, że padnę ze śmiechu.
Lucinda, Lucyna, Lafirynda załapała jakiś mały katarek, jak nie przejdzie do jutra, to podjedziemy z nią do dr Wróblewskiego.
Z chodzeniem mamy obecnie zastój, dalej ciągnie tył ale coś ruszyło w kwestii kuwety. Jak jej się chce, to leci prędziutko ale jeszcze się nie wyrabia. Ponadto jak śpi, jest wystraszona, to od razu popuszcza. Ale jest światełko w tunelu.

Posted

Idąc za Miejskim Słownikiem Slangu:
"Lampucera

Pudernica, postarzała laseczka, która myśli, że jeszcze się podoba facetom, w celu zatuszowania swojego wieku, używa bardzo ostrego makijażu."

Dobre. Właśnie się zastanawiałam, co to znaczy :diabloti:.
No bo Lafirynda, to latawica, delikatnie mówiąc :evil_lol:.