Nadziejka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 :loveu::cool3:mam cosik .....:loveu: :multi::multi:pozdrawiankam kochane lapinki Quote
joanka40 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='ewa gonzales']:loveu::cool3:mam cosik .....:loveu: :multi::multi:pozdrawiankam kochane lapinki Strzał w 10. Quote
joanka40 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 I na dobranoc, oto idealny skrót epizodów z życia z kotem i tak to rzeczywiście wygląda: Quote
Nadziejka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Na dzień dobry i spokojny witamy rodzinke kocinkowo pieskowa:kociak::iloveyou::bye::Dog_run:obrazus superciowy , tak jest oczywiście :multi::multi: Quote
Maruda666 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='ewa gonzales']:loveu::cool3:mam cosik .....:loveu: https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p526x296/1185759_363898557077542_370417991_n.jpg :multi::multi:pozdrawiankam kochane lapinki To należało by powiększyć, powielić i rozwieszać gdzie się da :cool3: Asiu, rozumiem co czujesz:cool3: - u mnie po przybyciu tych dwóch maluchów Szeryf demonstracyjnie leje gdzie popadnie ( ale tak, żebym widziała, patrząc mi złośliwie w oczy), wczoraj nie wiem kto wysikał się Soni pod poduszkę:mad: ( podejrzewam Marudę). Wymyłam, wypsikałam różnymi ustrojstwami, pokój zamknęłam do wyschnięcia. Rano udostępniłam... przed godziną z tego samego miejsca sprzątałam piękną kupkę ( to chyba najmniejszy). Po kilku minutach Sonka podniosła leżącą na łóżku torbę z laptopem... tam też mokro :cool1: Całe stado uparło sie załatwiać swoje potrzeby u niej w pokoju ;) Quote
joanka40 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Widzę, że zarówno Szeryf, jak i Kret, uważają się za hersztów. Najgorzej z tym sikaniem, bo potem jest smrodek. Świnki z tych zwierzaków i tyle...Stare zazdrośniki... Quote
Nadziejka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/247848-Torebunia-i-ksiazki-dla-cudownej-sparalizowanej-koteczki-Lusi-od12-10-20-10-g-22-00?p=21413234#post21413234 :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:zapraszam kochane moje:multi::multi::multi::multi: Quote
joanka40 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='ewa gonzales']http://www.dogomania.pl/forum/threads/247848-Torebunia-i-ksiazki-dla-cudownej-sparalizowanej-koteczki-Lusi-od12-10-20-10-g-22-00?p=21413234#post21413234 :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:zapraszam kochane moje:multi::multi::multi::multi: Ewcia, no niesamowita jesteś. Bardzo Ci dziękuję. Quote
joanka40 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Luśka Was pozdrawia. Po kilku dniach grzeczności,znów obudził się w niej diobeł. Wczoraj musiał być syropek, bo szalała jak dziki osioł. Noga znowu rozwalona...W sumie Kret, to mi nawet pomógł, bo zagonił ją do zamykanej kuwety i łobuz tam ze dwie godziny kiblował. Rano mieszkanie zasikane, kupa na rogówce, a Lucinda próbuje skakać z parapetu. No czasami to jej równo odwala. Apetyt ma ogromny, potrafi zjeść do pół kurzej piersi na śniadanie, w międzyczasie dziabnie sobie suchą karmę, potem chętnie dożarłaby pozostałą część piersi, uwielbia zlizywać galaretkę z karmy puszkowej, wchłania nawet kanapki i pizzę :shocked!:. Niedługo nie będzie mogła chodzić przez nadwagę, a nie uraz kręgosłupa :evil_lol:. Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 :crazyeye::evil_lol::shake:o mateńko ziemiooo:shake::crazyeye::razz: Lusiuuuuuuuuuuuu:evil_lol:...ja czytam i pokładam ze sniechu , ale Joaniu dziekuje stokroć za opieke :modla::modla::modla:jak ma panna rozrabiareczka u Was:evil_lol:diablica wcielona jest znaczy ....... Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='joanka40']Luśka Was pozdrawia. Po kilku dniach grzeczności,znów obudził się w niej diobeł. Wczoraj musiał być syropek, bo szalała jak dziki osioł. Noga znowu rozwalona...W sumie Kret, to mi nawet pomógł, bo zagonił ją do zamykanej kuwety i łobuz tam ze dwie godziny kiblował. Rano mieszkanie zasikane, kupa na rogówce, a Lucinda próbuje skakać z parapetu. No czasami to jej równo odwala. Apetyt ma ogromny, potrafi zjeść do pół kurzej piersi na śniadanie, w międzyczasie dziabnie sobie suchą karmę, potem chętnie dożarłaby pozostałą część piersi, uwielbia zlizywać galaretkę z karmy puszkowej, wchłania nawet kanapki i pizzę :shocked!:. Niedługo nie będzie mogła chodzić przez nadwagę, a nie uraz kręgosłupa :evil_lol:. Lucinda :cool3::cool3::cool3: niczym w brazylijskim serialu :cool3: Quote
joanka40 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Lucindę wymyśliła Majowa, w jednym z poprzednich postów i tak mi się to spodobało, że nawet zaczęłam tak mówić do Luśki. Przykładowo: - Czy Lucinda już zjadła ? lub - Czy Lucinda zwariowała, żeby tak skakać z parapetu ? I ten kot bardziej reaguje na Lucindę, niż na Luśkę... Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='joanka40']Lucindę wymyśliła Majowa, w jednym z poprzednich postów i tak mi się to spodobało, że nawet zaczęłam tak mówić do Luśki. Przykładowo: - Czy Lucinda już zjadła ? lub - Czy Lucinda zwariowała, żeby tak skakać z parapetu ? I ten kot bardziej reaguje na Lucindę, niż na Luśkę...[/QUOTE] nasza mała gwiazda :lol: Quote
majowa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 właśnie mi tak spasowało jak z wenezuelskiej opery mydlanej ;) jak pani na włościach w hacjendzie :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='majowa']właśnie mi tak spasowało jak z wenezuelskiej opery mydlanej ;) jak pani na włościach w hacjendzie :diabloti:[/QUOTE] a Kret Luis Fernando Lopez ;) Quote
Maruda666 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 A Joanka w roli pokojówki :evil_lol: Dla miłośników onków :), zobaczcie :) - http://www.youtube.com/watch?v=3CqVIVWjSVc Quote
Martika&Aischa Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Maruda666']A Joanka w roli pokojówki :evil_lol: Dla miłośników onków :), zobaczcie :) - http://www.youtube.com/watch?v=3CqVIVWjSVc super :):):) Quote
joanka40 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Maruda666']A Joanka w roli pokojówki :evil_lol: Dla miłośników onków :), zobaczcie :) - http://www.youtube.com/watch?v=3CqVIVWjSVc Film rewelacyjny, uśmiałam się. No ale z tą pokojówką to się zgadza: przynieś, wynieś, zanieś, daj jeść, kuweta za brudna, zrób coś z tym łobuzem, zmień mi szelki, podpaska jest za gruba i mnie uwiera, nie dawaj mi tego badziewia, zetrzyj to, no zetrzyj, bo się poślizgnę itd. Kiedyś w Dzień Dobry TVN oglądałam wywiad z Paris Hilton. I ona mówi: - Nigdy nie wynosiłam śmieci i nie czyściłam toalety. Obawiam się, że Luśka też to oglądała i jej znowu odwaliło. Ona jest podatna na takie różne sugestie... Quote
joanka40 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='majowa']właśnie mi tak spasowało jak z wenezuelskiej opery mydlanej ;) jak pani na włościach w hacjendzie :diabloti:[/QUOTE] Ale najlepsze jest to, że na Luśkę nie było reakcji, a na Lucindę jest - gwiazda reaguje na imię. Quote
joanka40 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 (edited) Jakby ktoś chciał popatrzyć sobie na Lucindę z rana, to proszę. Sesja śpiącej aparatki: Edited October 14, 2013 by joanka40 Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Czy mi się wydaje czy nasza gwiazda HOLYWOODU :cool3: przytyła ? ;) Quote
joanka40 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Czy mi się wydaje czy nasza gwiazda HOLYWOODU :cool3: przytyła ? ;) Też mi się tak wydaje. Spójrz na to zdjęcie. Czasami jak Lucinda bardzo przemaka, a dziś właśnie jest dzień przemakania / i edukacji, oczywiście.../, to na rogówce rozkładam worki na śmieci, a czasami gazety dlatego tło takie sobie jest. Jak ktoś do nas przychodzi, to też siedzi na workach :razz:, żeby mu dupiszcze nie przemokło. No więc, chyba jej się trochę przytyło: To szare w prawym, dolnym rogu, to moja noga, żeby nie było, że kota trzymam w jakimś składziku z kartoflami . Edited October 14, 2013 by joanka40 Quote
joanka40 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Powielił mi się powyższy post. Potem tu coś wstawię albo napiszę. Quote
Nadziejka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 :loveu::multi::shiny::shiny::shiny:oświadczam wszem i wobec ze i mnie potrzebne piejluszki ...jak czytam co Joanka pisze:megagrin::megagrin::megagrin::lol!::Poland::grin::grin: i porwałam cudne zdjęcia :cool3:Lusindy na bazarus :multi:sciskuaniam Quote
Recommended Posts