joanka40 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Maruda666']Asiu, taka dawka jak dla Luśki, na pewno Ci nie zaszkodzi ;)[/QUOTE] Marudko, moje plany były bardziej ambitne. Tylko co ja bym później napisała na wątku, że mi się buteleczka potłukła ? Quote
joanka40 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 I jak zwykle ujawniam po nocy skryte marzenia: Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Dziewczyny, kolejny dzień i zachowanie kota oceniam na wzorowe. Dziś postaram się porobić zdjęcia grzecznej Luśki. Co prawda kicia dalej nie chodzi i hydraulika nie działa, ale przynajmniej jest miła i zrównoważona psychicznie. Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Dziś na konto Luśki wpłynęło 200 zł od Martiki. Pięknie dziękuję za uwzględnienie Luśki w Twoim ogromnym i bardzo pracochłonnym bazarku. Kłaniam się nisko. Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 (edited) I zdjęcie: Luśka na kamienistej plaży w Chorwacji: Edited October 4, 2013 by joanka40 Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 A tu komplet mojego ZOO: 1/ Duśka ale mówimy też Maniek 2/ Miśka, najmądrzejszy kot jakiego znam: 3/ Skrzacik - mądrala i przytulak 4/ Krecik, od niedawna Prezes i Sadzior Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 przyznam szczerze że nasza Luśka z tych wczasów niezbyt zadowolona ;) jej mina mówi sama za siebie ;) z pewnością siedzi tam za kare a nie dla przyjemności ;) Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Martika@Aischa']przyznam szczerze że nasza Luśka z tych wczasów niezbyt zadowolona ;) jej mina mówi sama za siebie ;) z pewnością siedzi tam za kare a nie dla przyjemności ;)[/QUOTE] Może i jest w niej coś z masochistki, bo potrafi tam siedzieć ponad godzinę. Ale ona tam tylko tak siedzi i siedzi, i do tej pory nic nie wysiedziała...może kiedyś... Quote
Maruda666 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Asiu, piękną masz ferajnę :loveu: Luśkę niestety widzę tylko na plaży - pozostałe u mnie się nie otwierają. Faktycznie ma minę cierpiętnicy :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='joanka40']Może i jest w niej coś z masochistki, bo potrafi tam siedzieć ponad godzinę. Ale ona tam tylko tak siedzi i siedzi, i do tej pory nic nie wysiedziała...może kiedyś...[/QUOTE] to jak już się zdecyduje coś wysiedziec to daj Boże aby to była śmierdząca sprawa ;) Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Martika@Aischa']to jak już się zdecyduje coś wysiedziec to daj Boże aby to była śmierdząca sprawa ;)[/QUOTE] Daj Boże. Może się w końcu doczekamy. Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Maruda666']Asiu, piękną masz ferajnę :loveu: Luśkę niestety widzę tylko na plaży - pozostałe u mnie się nie otwierają. Faktycznie ma minę cierpiętnicy :evil_lol: Marudko, a może takie małe zdjęcia Ci się otworzą: Jeśli nie, to spróbujemy jakoś inaczej. Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Asia zlituj się !!!!! po raz kolejny oplułam monitor :cool3: nasza Luśka z pewnością dostała by dobrze płatny etat w cyrku :eviltong: wyginam śmiało ciało ;) Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Dziewczyny, a te duże zdjęcia nad tym z Chorwacji, to widzicie, czy się nie otwierają ? Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='joanka40']Dziewczyny, a te duże zdjęcia nad tym z Chorwacji, to widzicie, czy się nie otwierają ?[/QUOTE] nie otwierają Asiu :) tylko to na plaży ;) Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Spróbuję jeszcze raz z tymi w pielusze: Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 no ja nie jestem do końca pewna że pieluszka jest na właściwym miejscu ;) Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Martika@Aischa']no ja nie jestem do końca pewna że pieluszka jest na właściwym miejscu ;) To jest jeszcze fajne: Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Jak nie chcę Luśce za bardzo podpaść, to podkładam pieluchę pod pupę, bez przeciągania ogona /przeciąganie doprowadza ją do szału/. Na tych zdjęciach kot wygląda jak precel albo obwarzanek, albo stracił gdzieś głowę. To komu ja w takim razie podaję codziennie syropek ? Idę policzyć wszystkie koty...:scared:. Quote
kabaja Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 siedzę i się śmieje do monitora:megagrin: modelka jest po prostu super:loveu: a pozy są niewiarygodne :megagrin: Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 zdjęcia doskonałe do ogłoszeń :cool3: Luśka zrobi wszystko aby tylko w przyszłości domu nie znalaźc :evil_lol: Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Martika@Aischa']zdjęcia doskonałe do ogłoszeń :cool3: Luśka zrobi wszystko aby tylko w przyszłości domu nie znalaźc :evil_lol:[/QUOTE] To fakt, nikt nie będzie chciał kota bez głowy. Quote
agat21 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Słodzielizna :loveu: Co z tego, że po wypadku, skoro akrobatka? Quote
iwonamaj Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Asiu, dlaczego zakładasz Lusi pieluchę na głowę? ;) Quote
joanka40 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='iwonamaj']Asiu, dlaczego zakładasz Lusi pieluchę na głowę? ;)[/QUOTE] A czasami tak mi się wszystko myli :oops:. Quote
Recommended Posts