kabaja Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Jak tam Lusia ,nadal próbuje chodzić . Ona jest taka cudna:loveu: uśmiałam się z detektywistycznych ciągot Joanki :evil_lol: Quote
joanka40 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='kabaja']Jak tam Lusia ,nadal próbuje chodzić . Ona jest taka cudna:loveu: uśmiałam się z detektywistycznych ciągot Joanki :evil_lol:[/QUOTE] Lusia dziś cały dzień przespała. Pilnowaliśmy, żeby Krecik jej nie dręczył. Dziś na noc Kret z mężem zamknęli się w pokoju, żeby mała miała spokojną noc. Mamy drzwi tylko do jednego pokoju i do łazienki, bo mój maż jak jeszcze był kawalerem pozbył się pozostałych drzwi. No jeszcze mamy wejściowe ale, to bez znaczenia dla sprawy. Lusia próbuje wstawać ale preferuje raczej "ciągnięcie tyłu", bo jest szybciej. Na pupie przemieszcza się błyskawicznie. Zwieracze dalej nie działają. Ponadto ostatnio mamy problem z podawaniem zastrzyków i zakładaniem pieluchy. To stres dla całej trójki /kota, męża i mnie/. Kicia strasznie się wyrywa, sztywnieje albo próbuje uciekać drapiąc pazurami. Pierwszy raz widzę jak kot płacze z bólu i ze strachu. To pewnie układ nerwowy tak działa, że ciekną jej łzy, ale wygląda to tak jakby płakała. Kabaju, dziękuję za odwiedziny na wątku i za ogromną pomoc dla Luśki. Pozdrawiam serdecznie. Quote
joanka40 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 (edited) Luśka próbuje chodzić: Edited November 9, 2013 by joanka40 Quote
Nadziejka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 :multi::loveu::placz:z radości leca lezki ciociuniuuuuuuuuuuu:loveu::loveu:ze malenka ksiezniczunia probuje chodzic:loveu::modla::modla::buzi: jaki ciudny piesiunioooooooooo:buzi:sciskuniam za całunie stadeczko Quote
Martika&Aischa Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 nasza kochana dzielna maleńka :) z pewnością ma dosyć bólu i zastrzyków o pampersie nie wspomnę :( ale wierzę że już niebawem stanie na łapeczki i zacznie tak zwyczajnie normalnie żyć! Quote
joanka40 Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='Martika@Aischa']nasza kochana dzielna maleńka :) z pewnością ma dosyć bólu i zastrzyków o pampersie nie wspomnę :( ale wierzę że już niebawem stanie na łapeczki i zacznie tak zwyczajnie normalnie żyć![/QUOTE] Marticzko, ujęłaś to idealnie. Quote
Beatkaa Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 to kwestia czasu....zaglądam ciągle i wiem,że z każdym dniem będzie coraz lepiej!! Quote
malina5 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Chcę zapytać o Lusię, bo mam teraz podobny przypadek... Jakie leki mu podajesz na ten zanik mięśni? Quote
Maruda666 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Żeby jeszcze te zwieracze ruszyły :modla: Quote
joanka40 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 (edited) I filmik Luśki: * a to nadal standardowe przemieszczanie się i rzeczywiście potrafi tak szybko latać, jak na tym filmiku: Edited November 9, 2013 by joanka40 Quote
joanka40 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 (edited) Wklejam kolejny paragon, z zakupu Nivalinu, Hydroxyzyny itd. Może po tych lekach Luśka stanie na nogi: Edited November 9, 2013 by joanka40 Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Asieńko stanie na łapki !!!!! Na pewno !!!! i wszystko wróci do normy !!! Jestem tego pewna !!!!! Tylko ten czas :( O ile pamiętam dr Olender stwierdziła że to może potrwac nawet i pół roku :( Quote
Nadziejka Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Dedektywie Joanko Janinko kochana:bye::loveu:super filmiczki , superkocinka Lusienka stanie wkoncu na cztery lapineczki:loveu::buzi::buzi: zobaczymy te cuda na pewno:modla::modla: Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Asieńko podeślij mi na PW numerek konta do wpłat to podeślę naszej Lusi I ratę z bazarku w kwocie 200 zł :) a jak ostatecznie rozliczymy bazarek uzupełnimy przelew o II ratę :) Jak pieniążki dolecą proszę oczywiście o potwierdzenie na bazarku :) dziękuję :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246909-DZIŚ-KOŃCZYMY-)PORA-NA-PROMOCJĘ-)-ciuszki-buty-dodatki-SAME-NOWOŚCI!-15-09-22-00 Quote
joanka40 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Asieńko podeślij mi na PW numerek konta do wpłat to podeślę naszej Lusi I ratę z bazarku w kwocie 200 zł :) a jak ostatecznie rozliczymy bazarek uzupełnimy przelew o II ratę :) Jak pieniążki dolecą proszę oczywiście o potwierdzenie na bazarku :) dziękuję :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246909-DZIŚ-KOŃCZYMY-)PORA-NA-PROMOCJĘ-)-ciuszki-buty-dodatki-SAME-NOWOŚCI!-15-09-22-00 Jasne Marticzko, dziękuję. Quote
joanka40 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 U nas po staremu. Bez większych zmian. Luśka dostaje zalecone leki i zastrzyki, i czekamy. Dużo czasu spędza w kuwecie, głównie wysypując z niego żwirek :razz:. Kret trochę się ogarnął i już nie atakuje tak Luśki. Odleżyna pięknie zagojona po Gentamycynie. No to pozostaje czekać na cud. Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='joanka40']U nas po staremu. Bez większych zmian. Luśka dostaje zalecone leki i zastrzyki, i czekamy. Dużo czasu spędza w kuwecie, głównie wysypując z niego żwirek :razz:. Kret trochę się ogarnął i już nie atakuje tak Luśki. Odleżyna pięknie zagojona po Gentamycynie. No to pozostaje czekać na cud. oby nastał jak najszybciej ;) Quote
Beatkaa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Hihihiihi będę zaglądać na pewno na tą stronkę: http://iqkartka.pl/ :D:D Cieszę się,że odleżyna zagojona :) Quote
joanka40 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Beatkaa']Hihihiihi będę zaglądać na pewno na tą stronkę: http://iqkartka.pl/ :D:D Cieszę się,że odleżyna zagojona :) Beatko, rzeczywiście iqkartka jest świetna. Szukam właśnie takiej jednej kartki, która wywołuje u mnie napad śmiechu ale nie mogę jej znaleźć. Jak mi się uda, to zamieszczę. Pozdrawiam serdecznie. U Luśki tak samo jak wczoraj i dziś rano. Tyle tylko, że opanowałam tą czworonożną dzicz w domu /chodzi mi o 4 koty i psa, a nie tylko o Luśkę ;)/ i wreszcie jakoś ogarniam to ZOO :lol:. Quote
joanka40 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Właśnie pisałam do Martiki, że kupiarz zakopuje swoją kupę, leżąc na niej, a potem leci ładować się na kolana. No, nie dba o higienę osobistą ta dziewczyna, majtek też chwilowo nie zakłada, no i efekt jest taki, że chłopaki: Kret i Skrzat nie chcą mieć z nią nic wspólnego. Tak mi się coś widzi, że Luśka to na razie nie będzie mieć chłopaka... No ale nie jest już dzieckiem, więc ja nie biorę odpowiedzialności za jej decyzje. Podcierać też się nie chce, a w kuwecie leży jak na plaży w Chorwacji. Zalatuje mi to anarchią i ostrą manifestacją swojej osobowości. Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='joanka40']Właśnie pisałam do Martiki, że kupiarz zakopuje swoją kupę, leżąc na niej, a potem leci ładować się na kolana. No, nie dba o higienę osobistą ta dziewczyna, majtek też chwilowo nie zakłada, no i efekt jest taki, że chłopaki: Kret i Skrzat nie chcą mieć z nią nic wspólnego. Tak mi się coś widzi, że Luśka to na razie nie będzie mieć chłopaka... No ale nie jest już dzieckiem, więc ja nie biorę odpowiedzialności za jej decyzje. Podcierać też się nie chce, a w kuwecie leży jak na plaży w Chorwacji. Zalatuje mi to anarchią i ostrą manifestacją swojej osobowości.[/QUOTE] :grin::grin::grin:no i oplułam monitor :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts