Martinee Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 imię: Elza płeć: suka wiek: 4 lata rasa: mix onka miasto: Gaj sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Elza to duża,łagodna sunieczka-typ pogodnej "pieszczochy":):)- wiecznie pychol wpycha do przytulania i głaskania:)Elzunia czeka na każde dotknięcie ludzkiej dłoni:) Może ktoś z WAS zechce przygarnąć tą uroczą suńke:loveu: :loveu: :loveu: Kontakt można pisac na gg albo na email na_pomoc_zwierzetom@o2.pl Quote
Martinee Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 można nadusić i będą duże :) i dam inne Quote
dagets Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jest śliczna, może znajdzie dom.. bo.. my właśnie poszukujemy miłej, ślciznej panienki. Czy powie mi ktoś Czy współpracuje ona że tak powiem z innymi psami tzw. Lubi towarzystwo "psie"?:)) Quote
Martinee Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Jest w szpitaliku ale tego to nie wiem bo jej nie widziałam Quote
Anashar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A mogę liczyć na lepsze zdjęcia jeśli jeszcze jeździsz do schronu? Dobre zdjecia to podstawa. Quote
Martinee Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 oczywiscie ze jezdze zdjęcia dam na gg :) Quote
Recommended Posts