Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefon ze wsi pod Łodzią.Dom z ogrodem,pytam czy ogrodzony,pani mówi,że nie.Psy są w domu,zawsze miała owczarki.Wychodzi z psami 3 razy dziennie na spacer.I uwaga ma dwoje dzieci:11lat i 4 miesiące.Mąż pracuje.Rozmowa przerywa się tak jakby zbrakło doładowania.Pani już nie oddzwania i...dobrze.

A potem pies ląduje przy budzie na łańcuchu lub lata luzem po wsi.Stawiam na pierwszą wersję bo Berta jest duża i nikt rozsądny nie ryzykowałby,żeby pies lata po wsi.Szkoda,że nie zapytałam czym karmi.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Marycha35']Śliczna Bertuchna, Romcik ile ona ma lat?

W schronisku mówią,że 10 ale ja myślę,że mniej ,może 7-9 lat.Zobacz jakie ma piękne zęby.Pychol siwy,ale Berta przeszła swoje w życiu...
Marzę o domku dla niej...

Berta na spacerze:

Uwielbia kąpiele w stawie,biega jak młody pies,tarza się w trawie.

• 3 weeks later...
Posted

Martynko, gdybyś mogła zmienić, zaktualizować tytuł wątku i treść ogłoszenia na początku, bo szczeniaki to już sprawa nieaktualna i chyba troszeczkę obniżyć jej przypuszczalny wiek, bo na podstawie energii wydaje się młodsza, a ja potem puszczę Bertusię, tak na razie na żywioł link do wątku na dogo, na FB... :)

Posted

Adaś ,już wszystko zrobione:lol: Wiek też zmieniłam.Berta to energiczna i radosna suczka.Ma piękne zęby,nie wygląda na 10 lat jak podaje schronisko.Miała niełatwe życie,łańcuch,rodzenie szczeniąt więc i pysio ma siwe.Marzę dla nie o ciepłym domku,takim do końca jej dni.

Posted

Tak cieszyła się dziś Berta,jak mnie zobaczyła.Pewnie chciała iść na spacer...W jej boksie nie ma żadnego drzewka,a cień dają tylko budy...kąpiel w stawie dopiero w sobotę

Była trochę zawiedziona brakiem spaceru: