Ank@ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 W związku z tym, że sama mam Freda w domu :p to czasem podniosę tego Freda. Quote
Aga_Mazury Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Fred był dziś na spacerku, humorek miał średni, nózki się plątały bardziej niż poprzednio, upadał częściej niż poprzednio... Podjadł troszkę puszki z wygranej z krakvet za którą dziękuje :) wycałowany, wymiziany wrócił do boksu Quote
Zmysł Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Biedny starowinek. Ale ma wielkie szczęście, że jest kochany i miziany Quote
Gosiapk Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nie ma domu, ale ma ciocię Agę i wolontariuszy. Quote
Gosiapk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Bannerek: Oooo jaki ładny banerek :) Quote
Gosiapk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 mimi12 napisała: 'Fredzio mój kochany... W sobotę był taki słaby. Parę razy jak szedł z kojca za krótki spacer przewrócił się biedak i nie miał siły wstać. Łzy same leciały po prostu. Nie wiem czy mi się uda, ale postaram się wyjść z nim w sobotę. Trzymaj się staruszku! ' :-( Quote
Aga_Mazury Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Nawet jest bardzo źle... :shake: Już nie ma sił chodzić za bardzo... już chce siedziec tylko w swojej budzie... patrzyłam w te jego wielkie oczy i spytałam "czy to już"? a on... się patrzył i patrzył... łzy mi popłynęły... Quote
Aga_Mazury Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 ...a jednak to było pożegnanie...kulturalny z niego Pan, poczekał, pożegnał się i usnął... już mu dobrze ale mi jest strasznie źle....:placz::placz::placz: Quote
luu Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Aga_Mazury napisał(a): patrzyłam w te jego wielkie oczy i spytałam "czy to już"? a on... się patrzył i patrzył... łzy mi popłynęły... Fredzio wiedział że to już , a to jego spojrzenie to podziękowanie za te spacery , głaskanie , głos który słyszał i za kiełbasę . Tym spojrzeniem podziękował za odrobinę ludzkiego serca, jaką otrzymał na ostatnie dni swojego życia. Quote
Ank@ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :placz::placz::placz: dlaczego ? dlaczego nie dostał swojej szansy ?? Quote
Recommended Posts