Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tak to pomaga.Ja mogę też popatrzeć na moje" przypadki" one wszystkie 3 potrzebowały pomocy w tym dwa baaardzo pilnie. Ale już więcej wziąc nie mogę:shake: Quote
Zmysł Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Talcott']Tak to pomaga.Ja mogę też popatrzeć na moje" przypadki" one wszystkie 3 potrzebowały pomocy w tym dwa baaardzo pilnie. Ale już więcej wziąc nie mogę:shake: trzy to i tak aż trzy istnienia Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Wiem. ale jak patrzę na moje pozawijane w kocyki, niuniane i leczone- bo obydwa Jamole bardzo wiekowe i chore ktoś wywalił - i pomyślę o innych na betonie i za kratami to chce mi się wyć:placz: Quote
Zmysł Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Talcott napisał(a):Wiem. ale jak patrzę na moje pozawijane w kocyki, niuniane i leczone- bo obydwa Jamole bardzo wiekowe i chore ktoś wywalił - i pomyślę o innych na betonie i za kratami to chce mi się wyć:placz: lepiej za bardzo nie rozmyślać, bo człowiek zwariuje i zwierzaki już nie będą miały wtedy z nas pożytku;) Quote
Talcott Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 I ode mnie dobranoc kochany psiaku! Quote
Gosiapk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Relacja z dnia 13.09.2008 'Fred nas dzisiaj bardzo na spacerze wystraszył... Upadł na ziemię przy podawaniu tabletek i nie chciał wstać.. Ale jak tylko Pani Agnieszka zrobiła kilka kroków, Fredziak wstał i znów zaczął dreptać Na początku spaceru zjadł prawie pół puchy, później po włożeniu do kojca też podszedł do swojej miski i zjadł trochę. Mam nadzieję, że to nie był nasz ostatni spacer... bo Fredziu już siły nie ma... Ale trzymaj się, kochany, do następnej soboty' tak napisała kasiek_15 z Ostródy Quote
Talcott Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jeśli czegoś nie zrobimy to będziemy świeczki palić - Max mimo najlepszej opieki miał zapaści 2 razy zanim stan się ustabilizował - :-(:-(:-( Quote
Talcott Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No Ciociu! To teraz Twoja Kolej - ja użebrałam u Ciotki Folen pomoc dla 15 letniego Puszka!Ciotka zjawiła sie na wątku i pomaga - teraz Ty proś! Ja Ciotki Folen tez nie znałam - poprosiłam - tera Ty!!!:loveu: Quote
Gosiapk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ale jak mam dotrzeć do Ciotki Folen? Quote
Recommended Posts