Gosiapk Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Fredziulek nie ma dużo czasu... nie może już czekać :( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ano nie!!! Filmik o Cyganku już można zdjąć!!! Ja swój banerek też Quote
Gosiapk Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Przydałby się Fredziowy banerek i filmik! :cool3: Quote
Gosiapk Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cyganek wyadoptowany, teraz czas na Fredzia! Quote
Gosiapk Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pamiętajcie o Fredziku, on już baaaardzo słabiutki jest Quote
Asia_M Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Fredziu, szukaj domku na pierwszej stronce!!! Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Gosiapk napisał(a):Fredzinek umiera cichutko :-( Pozwolisz??? Quote
Gosiapk Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Talcott napisał(a):Pozwolisz??? POZWOLISZ?! :placz: Quote
wisela1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Gosia!!! LItości !!!!! Nie wypisuj takich tekstów.... Byle do domku, byle do domku..... I będzie dobrze. Żeby nie ta wścieklica mojego Rexika.... Pewnie by nie pogryzł, ale napewno życia by mu nie umilił... Ale kto to wie co sie w Rexikowym łebku roi ... Nawet pomarzyć nie moge kochany Fredziu.... Quote
Gosiapk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wisela1 napisał(a):Gosia!!! LItości !!!!! Nie wypisuj takich tekstów.... Byle do domku, byle do domku..... I będzie dobrze. Żeby nie ta wścieklica mojego Rexika.... Pewnie by nie pogryzł, ale napewno życia by mu nie umilił... Ale kto to wie co sie w Rexikowym łebku roi ... Nawet pomarzyć nie moge kochany Fredziu.... Eluniu, kiedy to prawda, on już ledwo łapkami powłóczy :( Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Jeju!!! Niech któraś Ciotka pomoże:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts