Gosiapk Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Fredzio to malizna,taki do łydki. Kochany piesio przytulaczek. Quote
Pogódka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 witam!! zle mi ogłoszenia w gazecie powstawiali , w całkiem innej rubryce, muszę dac jeszcze raz.... dzwonił wczoraj pan tylko do mnie z domem z ogrodem, ze chętnie pekińczyka przygarnie, ale nie widzę rzadnego,....będę się starała doeradzic mu coś innego...dzwonił z mojej miejscowości, to duży plus, w razie czego oko bym mogła miec na psiaka:cool3: Quote
Gosiapk Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 fredzio potrzebuje ciepłego kąta na ostatnie dni Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Gosiapk napisał(a):Ludzie nie mają serca dla staruszków No :mad::mad::mad: palnę zaraz!!! Ciotka psiogeriatryczna stanowczo protestuje!!!! Quote
Gosiapk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):No :mad::mad::mad: palnę zaraz!!! Ciotka psiogeriatryczna stanowczo protestuje!!!! Chyba podpadówę zaliczyłam :oops: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jeszcze jaką - poszczuję na Ciebie moje staruszkowe stadko scerbate to zobaczysz:mad::mad::mad: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No to sobie pobędziemy razem bo na dworze straaaaasznie wieje - fu! Quote
Recommended Posts