Aga_Mazury Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Dostaje leki ... robimy co możemy... wierzymy i czekamy na poprawę Quote
Gosiapk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 przeczytałam na stronie AFN, że z Fredziem nie jest dobrze :( Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Fredziak słabiutkie ma te nózki (dostaje nivalin i carbo...), przyślepł też dość mocno... cóż wiek ... ale pysiol nadal mu się uśmiecha... Quote
Pogódka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 dam Fredzika razem z Karatem u nas do gazety..... może coś się ruszy... bo już sama nie wiem, jak mu pomóc.... Quote
Gosiapk Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Pogódka napisał(a):dam Fredzika razem z Karatem u nas do gazety..... może coś się ruszy... bo już sama nie wiem, jak mu pomóc.... :multi::multi::multi: Quote
Pogódka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Więc tak..Fredzik razem z Karatem siedzi w gazecie z prośba o pomoc....narazie zabawi tam dwa tygodnie.....:ptylko nie wiem , czy coś to da...miejmy nadzieję...w srodę się ukaże pierwszy raz ogłoszenie.. Jak juz pisałam na wątku Karacika...dałam se przy okazji trzy inne apeliki...takie króciutkie....jakieś ze 10 zdań...hehe..tzn.tak przy okazji ogolnie jakby ktoś chciał piesa niech se ze schronu wezmie, o dt i tak se nr.konta podałam jakby ktoś tak miał za dużo, to niech się podzieli ze zwierzakami...a co mu szkodzi???:evil_lol: A jak tam Fredzik?? Staruszek biedny, pewnie oczka smutasińskie... Quote
Pogódka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 gosia, już nie dawaj zdjęc....bo serce mi się kraje...napisz mi jeszcze tak o charakterze Fredka...., w razie czego(chciałabym, zeby było potrzebne), wiesz dokł.wiek wielkośc i charakter, jakby ktos dzwonił.. nie wytrzymuję juz tych staruszków, matko, ludzie jednak nie wiem czy mają serce..........:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts