Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Poznajcie Freda. Psi staruszek. Od dwóch tygodni zaczął wychodzić z nami na spacery. Głaskałam go, przytulałam i nic...ale lidce nie chciał dac się miziać...ot taki indywidualista...jak to facet w podeszłym wieku ;) Może za to, że dałam mu szansę i postanowiłam go zabrać pierwszy raz na spacer mimo, że nikt nie znał jego charakteru mam jakies względy ;) a może poprostu psie staruszki mnie lubią a może poprostu taki przypadek....to nieistotne...ważne jest to, że napewno bardzo potrzebuje ciepłego domu.. Bardzo mi przypomina foczkę z Łodzi, która jest u Czarodziejki... Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Tak bardzo się cieszył, tak skakał na siatkę jak mnie ozbaczył...a ja musiałam odwrócić sie na pięcie i odejść...serce mi krwawi... że nie zawsze dajemy radę wyjśc z psiakami tymi, które już były i czekają tak bardzo na spacer... a jak się jeszcze widzi, że z smutnego psa...zrobił się wesoły na widok człowieka...tym bardziej mi przykro... Fred za tydzień pójdziesz...obiecuję... Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 ,....łał a u Freda jakie tłumy :diabloti: .... Fredziak staruszku...ja tez Cię uwielbiam ...wytrzymaj do soboty... Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Fred jak Wy się czujecie w takie upały? Quote
pidzej Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 to ja odwiedzam Freda... i ogłoszenia jutro postaram się porobić... Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 pidzej napisał(a):to ja odwiedzam Freda... i ogłoszenia jutro postaram się porobić... o Ciocia Pidzej...witamy :Rose: i pięknie dziękujemy za odwiedziny i za ogłoszenia :loveu: :calus: Quote
ulvhedinn Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Aga, cholewka, Ty chyba też masz słabość do staruszków, nie? Quote
Asia_M Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dziadunie rulezzzzzzzzz:evil_lol: Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby wszystkie znalazły domki....... Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ach, gdyby tak trafić 6 w Lotto, to miałabym 10 malutkich staruszków pod opieką. Quote
Asia_M Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Gosiu, co powiesz na koalicję na rzecz staruszków? :) Zresztą...chyba już ją mimowolnie założyłyśmy :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Asia_M']Gosiu, co powiesz na koalicję na rzecz staruszków? :) Zresztą...chyba już ją mimowolnie założyłyśmy :lol: :lol: :lol: Jestem ZA! Quote
Aga_Mazury Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ulv.... o tak, mam wielkośc słabośc do dziadulek...i babulin... przeciez to takie urocze stworzenia :loveu: :loveu: Fred i ja bardzo dziękujemy za odwiedziny :Rose: Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czy to znaczy, ze Aga dołączasz się do klubu miłośników Psich Staruszków? Aga, a czy w schronie nie ma jednego większego wybiegu, gdzie by można te staruszki razem umieścić? Quote
Aga_Mazury Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Gosiapk napisał(a):Czy to znaczy, ze Aga dołączasz się do klubu miłośników Psich Staruszków? Aga, a czy w schronie nie ma jednego większego wybiegu, gdzie by można te staruszki razem umieścić? Oczywiście....ja nawet chcę być honorowym klubowiczem ;) Gosia widzisz....właśnie jest taki wybieg...największy z wszystkich albo przynajmniej najwięcej jest tam psiaków....i dochodzi do ostrych spięc czasami...dlatego np. Kers właśnie został zabrany z tego wybiegu bo był dręczony.... także czasami te małe klatki są jedynym ratunkiem dla niektórych psiaków... Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Rozumiem, dziękuję za wyjasnienie. To był dobry pomysł skoro był dręczony. A Gałka jest spokojny i go nie gryzie? Quote
Aga_Mazury Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Gosiapk napisał(a):Rozumiem, dziękuję za wyjasnienie. To był dobry pomysł skoro był dręczony. A Gałka jest spokojny i go nie gryzie? Kiedyś podobno Gałka był paskuda...co do psów...tolerował tylko przyjaciela Nera <*>, ale jak widac na starośc stonował trochę ;)...nie widziałam żadnych...nawet drobnych spięć...nawet przy dzieleniu i jedzeniu kiełbachy... Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ulvhedinn napisał(a):Prosze o zapisanie mnie do KMPS :p Jesteś 4 honorowym członkiem :p Quote
Recommended Posts