pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 O i macie... Z drogi Dziuńka do nowego domu :) Quote
bela51 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Dziuniek, Ty szczęsciarzu, opowiadaj jak Ci sie podoba w Beskidach :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='DONnka']Ale mu się udało :happy1: Bardzo się cieszę :multi: Sleepingbyday, a zatem dopisuję od Ciebie z bazarku 120 zł do wpływów SKARPETY i przekazuję wirtualnie dla Dziuńka ;) dzięki DONka za pomoc! [quote name='asiuniab']ale jak szybko tytuł zmieniłaś:) a co się będę... [quote name='bela51']Tak sie ciesze, bardzo bardzo :multi: ja też, dobre zakonczenie, i to bardzo dobre! w niedzielę dzwonił dom, dziuniek zadowolony, raz oznaczył dom z jamniczką sąsiadów się bawi, nie jest zestresowany, nawet bronił aktywnie miski przed jamniczką. Quote
agat21 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Murka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Dziuniek miał farta niesamowitego :) Ciekawe czy imię zostanie (reaguje na nie)? Za gratisowy transport należą się wielkie podziękowania p. Mariuszowi (kierowcy), ale także Pinczerce_i_Gizmo, bo jak twierdzi p.Mariusz to wszystko tylko dzięki jej inicjatywie i działaniom :) P.Mariusz jechał specjalnie zawieźć Dziuńka do DSu, za własne pieniądze. Cieszy się, że mógł pomóc. Oby więcej takich ludzi :D Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 juz cię prosiłam, żebyście mu podziękowały, i mam nadzieję, ze tego dopełnicie! bo dał dużą szansę dziuńkowi. z moją zośką też tak było (tzn z jej transportem). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='sleepingbyday']juz cię prosiłam, żebyście mu podziękowały[/QUOTE] Spokojnie, pięknie podziękowałam :diabloti: i Murka na pewno też :) Dziuńkowi się należało, takim staruszkom trzeba pomagać w pierwszej kolejności. A po to tu jesteśmy, żeby działać razem. Dziuniek - cudownego życia Ci życzę Szczęściarzu!!! :loveu: :loveu: :loveu: 1 Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 dzięki bardzo :-). wspominam transport mojej zoski do mnie. facet jechal ze śląska do gdańska, zakręcił do wawy, ponad 120km nadrobił, wpadł w objazdy masakryczne jeszcze przed wylotówką i korki bo było popołudnie, i taki uchachany wyszedł z samochodu, żeby mi zofię -rzekazac, ze się dziwiłyśmy z przyjaciółką, ktora ze mną pojechała. potem się okazało, że zośka puszcza takie bąki, że nigdy nic tak smrodliwego nie czułam - pewnie przez te kilkaset km go zaćpała totalnie i dlatego taki zadowolony był :-). w każdym razie taką mieliśmy teorię, hehe. Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 murka, przelałam kaskę :-) Quote
Murka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ok, to ja jeszcze końcowe rozliczenie robię: Stan konta na 24 listopada wynosił -199,20 zł Wpłaty: +265 zł sleepingbyday Razem: +65,80 zł Koszty: -72 zł hotelowanie (25-30.11) -120 zł koszty kastracji Razem: -192 zł +65,80 zł - 192 zł = -126,20 zł Pozostałość po hotelowaniu Dziuńka wynosi -126,20 zł. Quote
sleepingbyday Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 murka, musisz mnie objasnić te liczby, bo inny budżet to hotelikowanie (Sponsor) i jemu musze przekazac, ze ma wysłac ci 72 zł, ale nie co do reszty to myślałam, że wszystko opłaciłam, kastrację, przejazd, czyszczenie uszu itd. Quote
Murka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ok, już wiem gdzie tkwi błąd :) Z tym rachunkiem na 120 zł było zamieszanie i policzyłam dwa razy... mea kulpa :) Czyli w sumie Dziuniek jest na zero, bo zostaje -6,20 zł, które zapłacił święty Mikołaj ;) Czyli raz jeszcze rozliczenie końcowe: Stan konta na 24 listopada wynosił -199,20 zł Wpłaty: +265 zł sleepingbyday Razem: +65,80 zł Koszty: -72 zł hotelowanie (25-30.11) Razem: -72zł +65,80 zł - 72 zł = -6,20 zł Pozostałość po hotelowaniu Dziuńka wynosi 0 zł :) Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 uff! bo już sie bałam. podziekuj mikołajowi za prezent :-), a ja pisze do sponsora. z tym 120zł wymieszało się ciekawie - przeznaczyłam 40% z bazarku na skarpetę i to wyszło dokładnie tyle :-). rozmawiałam dzis z panią dziuńka. już z nią śpi w łóżku skubaniec, sąsiedzi wszyscy dookoła go polubili, z sąsiadką jamniczką szaleją jak szczeniaki, a zakolegowany weterynarz go oglądał i powiedział, że pies sie trafił super, w dodatku faktycznie jak na 15latka w świetnej formie jest i własnie, albo psiak jest jednak młodszy,albo wyjątkowo dobre geny ma skubaniec :-) Quote
agat21 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 No to świetne wieści, a na łóżko absolutnie zasłużył! :lol: Quote
bela51 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Tez bardzo sie ciesze, ze zdrowy, ze szczęsliwy i ze spi w łózku :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 a ja? nie macie pojęcia! Quote
Murka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Dostałam 72 zł od sponsora hotelowania - odesłać czy jakieś inne propozycje? Quote
sleepingbyday Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 murka, jak rany, my to z matmą mamy wesoło - 72 zł to twoje wyliczenie co ma pan zapłacić za hotelowanie. Quote
Murka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Ale to zostało już zapłacone - wcześniejsza wpłata na hotel była z naddatkiem. Te wpłacone 72 zł to nadpłata. Ja tam mogę se zostawić, no problem ;) Quote
sleepingbyday Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 to ja inaczej zrozumiałam z podsumowania. napisze do niego, czy chce zwrot, czy na cos przeznacza... Quote
sleepingbyday Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 murka, odeślij panu kaskę :-) Quote
Recommended Posts