Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kiedy u murki zwolni sie miejsce. no i tzreba go wyłapac i zawieźc do niej. już do niej napisałam z pytaniem.

a tu coś Yodzina nie chce się wyprowadzić, ale to już lada tydzień i będzie miejsce;

Posted

hej!
murka sprawdza, kiedy będzie miejsce dla dziadka. jeśli zwolni się do niedzieli, to można by dziuńka wyłapywać i przewozić juz teraz. byłoby idealnie, bo do niedzieli jest tam moja mama, której dziadek ufa i która wie, gdzie on łazi i kiedy. a w poniedziałek rano wyjeżdża i już raczej przed wiosną nie wróci. napisałam do agat21 z pytaniem o transport.
DONka, jakie sa zasady korzystania ze skarpety? te 200zł przyda się dziadkowi na weterynaryjne ogarnięcie, jak o to wystąpić?

trzymajta kciuki, żeby miejsce się zwolniło już teraz!

Posted

[quote name='sleepingbyday']hej!
murka sprawdza, kiedy będzie miejsce dla dziadka. jeśli zwolni się do niedzieli, to można by dziuńka wyłapywać i przewozić juz teraz. byłoby idealnie, bo do niedzieli jest tam moja mama, której dziadek ufa i która wie, gdzie on łazi i kiedy. a w poniedziałek rano wyjeżdża i już raczej przed wiosną nie wróci. napisałam do agat21 z pytaniem o transport.
DONka, jakie sa zasady korzystania ze skarpety? te 200zł przyda się dziadkowi na weterynaryjne ogarnięcie, jak o to wystąpić?

trzymajta kciuki, żeby miejsce się zwolniło już teraz!

Zasady są proste :)
Wejdź na watek SKARPETY (link mam w podpisie), opisz króciutko sytuację i wstaw link do tego wątku
Resztą już się zajmę :)
Kciuki na maxa zaciskam :thumbs:

Posted

na razie nie wygląda na to, żeby było miejsce tak szybko. poprosiłam funie o kontakt z babeczka mieszkającą w tyszowcach - potrzebujemy na miejscu osoby, której dziuniek zaufa, bo obcych sie boi. przy odławianiu będzie potrzebna.

Posted

murka jest najbliżej, jest pewniakiem, w szeroko pojętym regionie nie ma chyba nic innego. a miejsce dla niego będzie, jest zakolejkowany, po prostu tam ze dwa psiaki jakos się mają na dniach wyprowadzać do ds, ale dokłądnie nie wiadomo kiedy. a masz cos konkretnego na mysli?

Posted

murka jest najbliżej, jest pewniakiem, w szeroko pojętym regionie nie ma chyba nic innego. a miejsce dla niego będzie, jest zakolejkowany, po prostu tam ze dwa psiaki jakos się mają na dniach wyprowadzać do ds, ale dokłądnie nie wiadomo kiedy. a masz cos konkretnego na mysli?

nie, tylko tak luźno myslalam, ze fajnie by było jakby się udało do niedzieli

a o transporcie coś myślalas?
bo moze jak transpprt to nie problem to nie wiem może ronja pod warszawą? (nie mam pojęcia czy ma miejsce ale jest tez rzetelna i pewna)

Posted

na razie nie wygląda na to, żeby było miejsce tak szybko. poprosiłam funie o kontakt z babeczka mieszkającą w tyszowcach - potrzebujemy na miejscu osoby, której dziuniek zaufa, bo obcych sie boi. przy odławianiu będzie potrzebna.

Oj to niedobrze, kasa jest , a miejsca nie ma.
Żeby tylko dziadeczek nie przepadł, jak dogomama wyjedzie.

Posted

funia napisała, ze może być problem z ta babeczką w tyszowcach, która przejęłaby "pieczę" nad dziuńkiem. trudno, zobaczymy, tymczasem czekamy na miejsce.

dziewczyny z okolic (i chłopaki?) - czy któraś mogłaby - jak będzie miejsce - podjechać z agat po psa i pomóc jej w wyłapywaniu transporcie? agat sama nie może z nim jechać, to potencjalnie niebezpieczne.
oczywiście daty nie znamy, więc nie szukam deklaracji 100%, ale czy ktoś uważa, że mógłby w jakiś weekend znaleźć czas?

Posted

sleepingbyday, na wątku Romana napisałaś, że dziadeczek już się nie kolejkuje u Murki, czy coś źle zrozumiałam (że Roman, coś wskakuje na Jego miejsce), ale może coś mylę??

Posted

nie, to ja źle zrozumiałam murke, bo pisze mi o znalezionych domach, ale się nie zrozumiałyśmy do końca, bo to jeszcze nie oznacza załatwionego transportu - tak to widzę po wczorajszej/dzisiejszej wymianie postów. czyli czekamy na sygnał od murki - ja tymczasem zalatwiłam odrobaczenie dziuńka- to troche zlożona operacja, bo tam nie ma weta, ale może się uda.