wolf122 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Napisz proszę tu....http://www.dogomania.pl/forum/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?highlight=Zamojskie+psiaki .Może Tola pomoże :bluepaw: Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 jestem juz z Tolą w kontakcie, dzięki :-) Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 dziuniek jest ogłoszony tutaj: http://www.pies.pl/dziuniek_352_a3818.html w papierowym wydaniu pojawi się w nastepnym numerze! dziękuję :-) Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 mam sponsora na hotelikowanie dziadka! Quote
bela51 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 To wspaniała wiadomosc ! A kiedy staruszek moze zamieszkac w hotelu ? Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 kiedy u murki zwolni sie miejsce. no i tzreba go wyłapac i zawieźc do niej. już do niej napisałam z pytaniem. Quote
asiuniab Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 sleepingbyday napisał(a):kiedy u murki zwolni sie miejsce. no i tzreba go wyłapac i zawieźc do niej. już do niej napisałam z pytaniem. a tu coś Yodzina nie chce się wyprowadzić, ale to już lada tydzień i będzie miejsce; Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 hej! murka sprawdza, kiedy będzie miejsce dla dziadka. jeśli zwolni się do niedzieli, to można by dziuńka wyłapywać i przewozić juz teraz. byłoby idealnie, bo do niedzieli jest tam moja mama, której dziadek ufa i która wie, gdzie on łazi i kiedy. a w poniedziałek rano wyjeżdża i już raczej przed wiosną nie wróci. napisałam do agat21 z pytaniem o transport. DONka, jakie sa zasady korzystania ze skarpety? te 200zł przyda się dziadkowi na weterynaryjne ogarnięcie, jak o to wystąpić? trzymajta kciuki, żeby miejsce się zwolniło już teraz! Quote
asiuniab Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 sleepingbyday napisał(a): trzymajta kciuki, żeby miejsce się zwolniło już teraz! no byłoby idealnie, to ja trzymam kciuki; Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 a przy okazji zapraszam na bazark - kupa długu, więc kupa ksiażek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246991-KOOPA-KSI%C4%84%C5%BBEK-na-d%C5%82ug-po-leczeniu-niewidomej-Malinki-do-20-09-g-21-00 Quote
DONnka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='sleepingbyday']hej! murka sprawdza, kiedy będzie miejsce dla dziadka. jeśli zwolni się do niedzieli, to można by dziuńka wyłapywać i przewozić juz teraz. byłoby idealnie, bo do niedzieli jest tam moja mama, której dziadek ufa i która wie, gdzie on łazi i kiedy. a w poniedziałek rano wyjeżdża i już raczej przed wiosną nie wróci. napisałam do agat21 z pytaniem o transport. DONka, jakie sa zasady korzystania ze skarpety? te 200zł przyda się dziadkowi na weterynaryjne ogarnięcie, jak o to wystąpić? trzymajta kciuki, żeby miejsce się zwolniło już teraz! Zasady są proste :) Wejdź na watek SKARPETY (link mam w podpisie), opisz króciutko sytuację i wstaw link do tego wątku Resztą już się zajmę :) Kciuki na maxa zaciskam :thumbs: Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 zaciskaj, bo tu trzeba zgrać kilka spraw na raz! już idę do skarpetki. Quote
sleepingbyday Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 na razie nie wygląda na to, żeby było miejsce tak szybko. poprosiłam funie o kontakt z babeczka mieszkającą w tyszowcach - potrzebujemy na miejscu osoby, której dziuniek zaufa, bo obcych sie boi. przy odławianiu będzie potrzebna. Quote
3 x Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 a inny hotelik nie wchodzi w rachubę? zapewne szukałas i wyskoczyłam z pytaniem jak filip z konopii :oops: Quote
sleepingbyday Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 murka jest najbliżej, jest pewniakiem, w szeroko pojętym regionie nie ma chyba nic innego. a miejsce dla niego będzie, jest zakolejkowany, po prostu tam ze dwa psiaki jakos się mają na dniach wyprowadzać do ds, ale dokłądnie nie wiadomo kiedy. a masz cos konkretnego na mysli? Quote
3 x Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 sleepingbyday napisał(a):murka jest najbliżej, jest pewniakiem, w szeroko pojętym regionie nie ma chyba nic innego. a miejsce dla niego będzie, jest zakolejkowany, po prostu tam ze dwa psiaki jakos się mają na dniach wyprowadzać do ds, ale dokłądnie nie wiadomo kiedy. a masz cos konkretnego na mysli? nie, tylko tak luźno myslalam, ze fajnie by było jakby się udało do niedzieli a o transporcie coś myślalas? bo moze jak transpprt to nie problem to nie wiem może ronja pod warszawą? (nie mam pojęcia czy ma miejsce ale jest tez rzetelna i pewna) Quote
sleepingbyday Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 transport jest ogarnięty - dwie opcje -ale na terenie regionu. Quote
Ania II Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 sleepingbyday napisał(a):na razie nie wygląda na to, żeby było miejsce tak szybko. poprosiłam funie o kontakt z babeczka mieszkającą w tyszowcach - potrzebujemy na miejscu osoby, której dziuniek zaufa, bo obcych sie boi. przy odławianiu będzie potrzebna. Oj to niedobrze, kasa jest , a miejsca nie ma. Żeby tylko dziadeczek nie przepadł, jak dogomama wyjedzie. Quote
sleepingbyday Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 funia napisała, ze może być problem z ta babeczką w tyszowcach, która przejęłaby "pieczę" nad dziuńkiem. trudno, zobaczymy, tymczasem czekamy na miejsce. dziewczyny z okolic (i chłopaki?) - czy któraś mogłaby - jak będzie miejsce - podjechać z agat po psa i pomóc jej w wyłapywaniu transporcie? agat sama nie może z nim jechać, to potencjalnie niebezpieczne. oczywiście daty nie znamy, więc nie szukam deklaracji 100%, ale czy ktoś uważa, że mógłby w jakiś weekend znaleźć czas? Quote
asiuniab Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 sleepingbyday, na wątku Romana napisałaś, że dziadeczek już się nie kolejkuje u Murki, czy coś źle zrozumiałam (że Roman, coś wskakuje na Jego miejsce), ale może coś mylę?? Quote
sleepingbyday Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 nie, to ja źle zrozumiałam murke, bo pisze mi o znalezionych domach, ale się nie zrozumiałyśmy do końca, bo to jeszcze nie oznacza załatwionego transportu - tak to widzę po wczorajszej/dzisiejszej wymianie postów. czyli czekamy na sygnał od murki - ja tymczasem zalatwiłam odrobaczenie dziuńka- to troche zlożona operacja, bo tam nie ma weta, ale może się uda. Quote
sleepingbyday Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 dziuniek dostał wczoraj tabletkę odrobaczającą. dziś dostanie kolejną dawkę. na wysokości zadania stanęła moja złożona rotawirusem ciocia i technik wet mieszkający w tym miasteczku ;-). Quote
Recommended Posts