Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Maruda666']Pare złotych na karmę dla małej poszło. Nr konta było by dobrze umieścić w pierwszym poście ( ale się naszukałam ;) ).
Zosiu, zatłuszczę;), by nie umknęło. Dziękujemy za kasiorrrkę:):):)

Edited by Marycha35
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

DZIĘKÓWECZKA:) Palantowe szanse na bezkarność maleją z każdym udostępnieniem:) JAK NASZA DZIELNA PRZYJACIÓŁA MIEWA SIĘ DZIŚ???:)

Edited by Marycha35
Posted

Marycha35 napisał(a):
DZIĘKÓWECZKA:) Palantowe szanse na bezkarność maleją z każdym udostępnieniem:) JAK NASZA DZIELNA PRZYJACIÓŁA MIEWA SIĘ DZIŚ???:)

No więc tak: jak dzwoniłam to akurat tarzała się po trawie. Z każdym dniem lepiej. Umie siad i daj łapkę:) i w ogóle jest kofana:)

Posted

A to skopiowana Kasi wpis z naszej strony:
Czwartek, 5 września, drugi dzień Sariny w domu tymczasowym fundacji. Wczoraj suczka była jeszcze bardzo nieufna, nawet próba zapięcia smyczy wzbudzała w niej odruchy samoobronne. Jedyne, na co reagowała pozytywnie to miska z jedzeniem. Sarina wręcz rzuca się na jedzenie, musiała być bardzo głodzona. Niestety w jej stanie musi dostawać małe porcje, za to kilka razy dziennie. Dzisiaj za to suczka już kilka razy bardzo delikatnie pomachała ogonem, jeszcze spuszczonym, jeszcze nieśmiało, ale każdy taki gest cieszy:-) Ładnie dogaduje się z innymi tymczasami i suczką rezydentką, starą dobermanką. W ogródku jednak nie chce przebywać długo, kiedy poczuje się zmęczona siedzi pod drzwiami i cieszy się, kiedy zostanie wpuszczona do „swojego” pokoju. Dzielnie też zniosła dzisiejsze zastrzyki i kroplówkę, nawet nie pisnęła. W chwilach zdenerwowania ma bardzo przyspieszony oddech, mocno dyszy, gdy trochę wydobrzeje trzeba będzie zrobić ekg.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Eluchna, jest wydarzenie, dziękuję za rozpropagowanie sprawy:):):)
Kakadu dziękóweczka serdeczna za pomoc "papierowo-uczelnianą, to na bank działa. Też na uczelni wieszałam ogłoszenia, info o psiakach, akcjach psich, odzew zawsze był! Niechby spróbowali nie przyjść...hi hi hi;):)

Marysiu, jeśli to jest ten album, do którego link jest w poście Zofiji, to myślę, że przydałoby się zrobić osobne wydarzenie - w tym albumie jej sprawa nie jest zbyt widoczna - i ze zdjęciami suni z dnia jej znalezienia. Obecne zdjęcia przez ten fartuszek pooperacyjny nie oddają jej wyglądu, takiego, jaki pamiętają być może ludzie, którzy ją znają.

Posted

elik napisał(a):
Marysiu, jeśli to jest ten album, do którego link jest w poście Zofiji, to myślę, że przydałoby się zrobić osobne wydarzenie - w tym albumie jej sprawa nie jest zbyt widoczna - i ze zdjęciami suni z dnia jej znalezienia. Obecne zdjęcia przez ten fartuszek pooperacyjny nie oddają jej wyglądu, takiego, jaki pamiętają być może ludzie, którzy ją znają.

Tylko nie mam zdjęć bez fartuszka, ale już piszę do Kasi! Ja ją zobaczyłam już po operacji

Posted

Zofija napisał(a):
Napisałam do Kaśli i wstawię jak tylko dostanę-myślicie, zeby robić osobne wydarzenie???
ROBIĆ ZOSIU:):):) Ja nie jestem FB-jowa;), nie wiem czym się te cholerne wydarzenia różnią, ale jak Ela radzi robić, to robić:) I ZOSIU, ZA PYCHA WIEŚCI O SUNIECZCE DZIĘKÓWECZKA:):):) Już ogonek nieśmiało chodzi, ja kocham psy za tę radość bezkresną:) Jakem ekstrawertyk;)

Posted

ajw napisał(a):
Jestem u Sarinki, znalałam numer konta, a patrzyłam tam w pierwszym poście kiedyś i go nie widziałam, ale ja tak patrzę własnie:lol:

O nie, nie, nie, pewnie Zosieńka już wstawiła i stąd zmiany takie "patrzaste":);) DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE:)

Posted (edited)

Dzięki za obecność:) Dobrze, ze sunieczka już lepiej się czuje, zrobiła pierwszy krok, by zapomnieć:) Tylko co z tym dyszeniem nadmiernym? EKG zdaje się niezbędne. Edit:

Zofija napisał(a):
dzisiaj ukazał się krótki artykuł w wyborczej-dodatek katowicki
Szukałam w necie, kupa:( Ktoś ma dostęp do linku?????? Zochna???;)

Edited by Marycha35
Posted

Marycha35 napisał(a):
Dzięki za obecność:) Dobrze, ze sunieczka już lepiej się czuje, zrobiła pierwszy krok, by zapomnieć:) Tylko co z tym dyszeniem nadmiernym? EKG zdaje się niezbędne. Edit: Szukałam w necie, kupa:( Ktoś ma dostęp do linku?????? Zochna???;)

Zochna nie wie:). Ja tam sobie kupiłam:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
ROBIĆ ZOSIU:):):) Ja nie jestem FB-jowa;), nie wiem czym się te cholerne wydarzenia różnią, ale jak Ela radzi robić, to robić:) I ZOSIU, ZA PYCHA WIEŚCI O SUNIECZCE DZIĘKÓWECZKA:):):) Już ogonek nieśmiało chodzi, ja kocham psy za tę radość bezkresną:) Jakem ekstrawertyk;)

no! bo myślałam,ze już nie przeczytam mojego ulubionego- pycha wieści:)

Posted

Marycha35 napisał(a):

tylko ja wydarzeń nigdy nie robiłam. Może ktoś z obecnych na wątku?