Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W Schronisku w BYTOMIU czeka na dom ok 4 mcy Piekny Doberman Piesek. W tej chwili maluch jest na kwarantannie,ale w przyszlym tygodnio mozna go zabrac. Zdjec niestety w tym schronisku robic nam niewolno!! Tel do Schroniska o32/3952176 BYTOM-Miechowice ul Łasczyka Quote
dzodzo Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 daje go na Nadzieję dobermana-nic więcej nie wiadomo o szceniaku? Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 piesek znaleziony jest juz tydzien w schronisku,.W poniedzialek moze uda mi sie go ufocic ale z ukrycia Szkoda tego malucha Quote
aisaK Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Takie maleństwo w schronie...:(:(:( Domek tymczasowy potrzebny!!!! Mona4, a czekolada czy czarny podpalany? Quote
Karilka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ojejku trzeba go raz raz zabrać! Ostatnio jak była sunia szczeniorek - nie wiemy gdzioe trafiła i do kogo:shake:. Tego trzeba uchronić - zeby do nas nie wrócił za rok czy jakos tak...:angryy: Quote
zaba14 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 O schronisku w Bytomiu nigdy nie miałam dobrego zdania, ale jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, że oni sami pomocy nie chcą, a czy to naprawde złe żeby psuz robić zdjęcie i szybko znaleźc domek? :roll: dobrze że w Rudzkim nie ma zadnych takich akcji i ludzie ciesza sie, że psom robi się zdjęcia, bierze a spacer i szuka domkow.. ehh... biedny dobus :( Quote
Mona4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Karilka napisał(a):Ojejku trzeba go raz raz zabrać! Ostatnio jak była sunia szczeniorek - nie wiemy gdzioe trafiła i do kogo:shake:. Tego trzeba uchronić - zeby do nas nie wrócił za rok czy jakos tak...:angryy: ja go moge w poniedzialek wykupic z schroniska!! ale co dalej? dodomu go zabrac niemoge bo mam swoich 5 i malenkiego sczeniorka 48 gramowego. Wszystkie tymczasy w okolicy zajete:-( Quote
Rybc!a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja w Elblągu mam dom dla dobermana szczeniaka, czekam na takiego w moim schronisku, ale niestety/albo stety takich nie ma. Proszę na PW kontakt do osoby zajmującej się adopcją, podałabym namiar na osobę zainteresowaną Od razu zaznaczam, że nie jest to dom sprawdzony, dowiedziałam się tylko o nim z ust mojej bratowej Quote
Mona4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Rybcia tam niema wolantariatu!!! poprostu przychodzisz kupujesz psa za 50 zl i nikogo to nieobchodzi co dalej z tym psem sie dzieje:shake: Tak jak pisalam moge go wykupic ale co znim zrobic dalej? Quote
Karilka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kurrcze... zapytam kogoś...a jak nie to może u mnie znajdzie sie kącik. Tylko że mieszkam w Łodzi:roll:... Quote
Karilka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Jest tymczas tylko trzeba skołować transport - Mido z forum jest gotowy małego wziąć. Quote
dzodzo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Mido skąd jestes?trzeba cośz transportem pomyslec! Quote
Karilka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bytom- Leszno(miedzy Wroclawiem a Poznaniem). Czyli do Poznania może być - odbierze go. Zaraz dam linka do wątka bo odwalam za Mido całą robote:mad: Quote
dzodzo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 kurde to mi kompletnie nie po drodze......niestety Quote
Karilka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kurrrcze.... Dzodzo... tak wogóle to Ty z Pabianic jestes? Quote
dzodzo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 no prawie, 7 km od Pabianic za to praca w łodzi:lol: Quote
Karilka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hehe.... No patrz ja jakieś 15 km od Pabianic mieszkam- troche mniej może. Quote
Mido Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :lol: :lol: :lol: dzodzo ale przez Poznan tez mozesz dojechac, tylko ze na okolo. Mam nadzieje ze transport sie znajdzie bo sie nie wyrwe. Quote
Mona4 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 kochani ja go wykupie ale co dalej? niemoge go zabrac do domu,:placz: musialby go ktos zabrac odemnie w ten sam dzien. Quote
BosiaB_86 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 O jej takie maleństwo w schronie?! Qrcze, żeby tylko sie ten transport znalazł :kciuki: A tak swoją drogą to faktycznie tak strasznie w tym schronisku w Bytomiu?! :angryy: Mieszkam niedaleko bo w sąsiednich Piekarach ale nigdy nie słyszałam, żeby ktoś narzekał... :roll: No ale ostatnio co raz częściej słysze skargi na różne schrony :angryy: Chyba nigdy nie zrozumie co tym ludziom ze schronisk przeszkadza wolontariat?! Zamiast sie cieszyć, że są ludzkie, którzy za darmo chcą pomóc i potrafią szybko znaleźć ODPOWIEDNI domek psu to jeszcze narzekają... :mad: Dobrze, że ja nie mam takiego problemu - schronisko do którego jeżdżę składa sie głównie z wolontariuszy!! :razz: Quote
Karilka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No Transport na już bo będzie po małym! I on albo jego dzieci:angryy: wrócą do nas za moment! Quote
Mona4 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Maly nadal w schronie!! za 2 dni konczy kwarantanne i bedzie do wydania.A ja wydzwaniam po znajomych i szukam przynajmniej tymczasu,ale bez skutku. Quote
Karilka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Oj kurcze kurcze... Jak cóś to moge go pare dni przetrymać bo wiecej nie da rady - sie przywiążemy i zostaie choć warunkow nie mam na 3 psa.... Quote
Recommended Posts