Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Schronisku w BYTOMIU czeka na dom ok 4 mcy Piekny Doberman Piesek.
W tej chwili maluch jest na kwarantannie,ale w przyszlym tygodnio mozna go zabrac.

Zdjec niestety w tym schronisku robic nam niewolno!!

Tel do Schroniska o32/3952176 BYTOM-Miechowice ul Łasczyka

Posted

Ojejku trzeba go raz raz zabrać! Ostatnio jak była sunia szczeniorek - nie wiemy gdzioe trafiła i do kogo:shake:. Tego trzeba uchronić - zeby do nas nie wrócił za rok czy jakos tak...:angryy:

Posted

O schronisku w Bytomiu nigdy nie miałam dobrego zdania, ale jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, że oni sami pomocy nie chcą, a czy to naprawde złe żeby psuz robić zdjęcie i szybko znaleźc domek? :roll: dobrze że w Rudzkim nie ma zadnych takich akcji i ludzie ciesza sie, że psom robi się zdjęcia, bierze a spacer i szuka domkow.. ehh...

biedny dobus :(

Posted

Karilka napisał(a):
Ojejku trzeba go raz raz zabrać! Ostatnio jak była sunia szczeniorek - nie wiemy gdzioe trafiła i do kogo:shake:. Tego trzeba uchronić - zeby do nas nie wrócił za rok czy jakos tak...:angryy:

ja go moge w poniedzialek wykupic z schroniska!! ale co dalej? dodomu go zabrac niemoge bo mam swoich 5 i malenkiego sczeniorka 48 gramowego.
Wszystkie tymczasy w okolicy zajete:-(

Posted

Ja w Elblągu mam dom dla dobermana szczeniaka, czekam na takiego w moim schronisku, ale niestety/albo stety takich nie ma.
Proszę na PW kontakt do osoby zajmującej się adopcją, podałabym namiar na osobę zainteresowaną
Od razu zaznaczam, że nie jest to dom sprawdzony, dowiedziałam się tylko o nim z ust mojej bratowej

Posted

Rybcia tam niema wolantariatu!!! poprostu przychodzisz kupujesz psa za 50 zl i nikogo to nieobchodzi co dalej z tym psem sie dzieje:shake:

Tak jak pisalam moge go wykupic ale co znim zrobic dalej?

Posted

:lol: :lol: :lol: dzodzo ale przez Poznan tez mozesz dojechac, tylko ze na okolo.
Mam nadzieje ze transport sie znajdzie bo sie nie wyrwe.

Posted

O jej takie maleństwo w schronie?! Qrcze, żeby tylko sie ten transport znalazł :kciuki:

A tak swoją drogą to faktycznie tak strasznie w tym schronisku w Bytomiu?! :angryy: Mieszkam niedaleko bo w sąsiednich Piekarach ale nigdy nie słyszałam, żeby ktoś narzekał... :roll: No ale ostatnio co raz częściej słysze skargi na różne schrony :angryy: Chyba nigdy nie zrozumie co tym ludziom ze schronisk przeszkadza wolontariat?! Zamiast sie cieszyć, że są ludzkie, którzy za darmo chcą pomóc i potrafią szybko znaleźć ODPOWIEDNI domek psu to jeszcze narzekają... :mad: Dobrze, że ja nie mam takiego problemu - schronisko do którego jeżdżę składa sie głównie z wolontariuszy!! :razz:

Posted

Maly nadal w schronie!! za 2 dni konczy kwarantanne i bedzie do wydania.A ja wydzwaniam po znajomych i szukam przynajmniej tymczasu,ale bez skutku.