Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to wiem jak działać. Bo na ich stronie brak info o tej wystawie. A mam już zaplanowany wyjazd w tym czasie do Wilna. Łączę zwiedzanie miasta z wystawą.

Michał

Posted

Ja miałam chęc jechać na tę wystawę ale nie wiem czy nie zdecydujemy się na Palangę , bo to jednak krajówka i nie bardzo orientuję sie czy może się liczyć do intera . Też chcieliśmy połaczyć ze zwiedzaniem miasta .

Posted

ja miałam chrapke na tą wystawę ale niestety jest ona w tym samym dniu co I grupa w Białymstoku a tam marzy mi się rozpoczęcie małej młodziezowego championatu wiec nas niestety nie będzie :(

Posted

My wystawę łączymy z urlopem i zwiedzaniem miasta. Zgłoszenie listem poleconym już wysłałem. Nocleg planuję w hotelu Europolis ( blisko do starego miasta, choć ceny może i niezbyt niskie ). Będę wystawiać dwie psiunie ( UNGA - w klasie championów i AURA - weteranka ).

Michał

Posted

sędziowie sa tylko bez podzialy na grupy
[SIZE=2]1. Natalja Nekrošienė (Lietuva);
[SIZE=2]2. Aurelija Tunkulienė (Lietuva); [SIZE=2]
[SIZE=2]3. Julija Aidietienė (Lietuva);
[SIZE=2]4. Nijolė Zienienė (Lietuva);
[SIZE=2]5. Irina Azen (Baltarusija);
[SIZE=2]6. Jelena Kruus (Estija);
7. Saija Juutilainen (Suomija);

• 2 months later...
Posted

Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na tą wystawę ? My na pewno będziemy. 2 szpice wilcze z Polski to my. UNGA Tulas idzie w championach, a ALBA LONGA Logones ( po domowemu AURA )- w honorowej.
Czekamy jeszcze na potwierdzenie ( z Bratysławy na 17/18.08 już mamy ).

Michał