Ulka18 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Logo niestety nadal czeka w schronisku....na razie w hoteliku w Niepolomicach czeka na dom i adopcje wyciagniety ze schroniska sasiad Logo czyli Borysek z b. 27. Doszly nam wydatki w postaci specjalnej karmy dla watrobowcow dla Boryska, no i nie ma szans na operacje :shake: Logo musi poczekac :-( Quote
Gosiapk Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nie ma w ogóle szans na operację, czy na razie ze względu na stan wątroby? Quote
Ulka18 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak 'Foksia i Dzekus' pisala na ogolnym watku niewidomych psow z Mielca, Borysek nie ma zadnych na operacje. Oczka ma zaniedbane od wielu,wielu lat, jedno w zaniku. Quote
Karjoke Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Myślę, że jak już tyle czekał to poczeka jeszcze trochę. Ciotka mi nie odpisała, być może zmieniła e-mail. Zobaczymy się w Świętamy, to pogadamy. Quote
Nikki Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Logusiu, Twoja wirtualna właścicielka odzyskała konto na dogomanii. Niedługo założe bazarek. Karjoke dzięki za pozyczenie konta na czas usunięcia mnie z forum. Quote
Ulka18 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Podnosze Logusia...dobrze, ze ma ciepla bude, bo zimno juz sie zrobilo :-( Quote
Nikki Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Ulka, czy kocyk dla Logo dotarł do schroniska? Quote
terra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nikki napisał(a):Logusiu, Twoja wirtualna właścicielka odzyskała konto na dogomanii. Niedługo założe bazarek. Karjoke dzięki za pozyczenie konta na czas usunięcia mnie z forum. Nikki,wróciłaś. To dobrze:lol: Logo nadal czeka... Quote
Murka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 To dla Logusia, może mu przyniesie szczęście... Widziałeś szczęśliwego psa? Idzie za Panem Lecz to nie ja... Dla mnie za późno już I już za ciemno Na pyszczku siwy kurz Na oczku bielmo Noc zgasiła Iskierkę radości Czy nigdy nie poznam ludzkiej miłości? Samotnie w półmroku Od krat do krat Krok po kroku Obmieżam mój świat Krzyk dookoła Psy rozpaczają One jeszcze nadzieję mają Ja już nie wołam Ani nie płaczę Wiem, że dla ludzi nic już nie znaczę Odwiedza mnie czasem Chłodny wiatr Otula zapachem Straconych lat Gdybyś zapytał Czy tęsknię za domem Westchnę i kiwnę smutnym ogonem... Quote
terra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Piękny ale smutny wiersz, tak jak smutne są losy Loga i wielu innych psiaków. Quote
Murka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czy ktoś w ogóle ogłasza gdzieś Logusia poza dogo? :roll: Quote
Nikki Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Loguś był wystawiony dwa razy na allegro. Miał jeszcze kilka innych ogłoszeń. Zero odzewu. Wystawię go jeszcze raz na allegro, jeśli się zgodzisz dodam też wiersz ( jest piękny), może ktoś się zdecyduje... Quote
Murka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nikki, wystawiaj go wystawiaj! Ja bezłapkiego Czarusia wystawiam już drugi miesiąc, odzewu nie ma, ale i tak go wystawiam z nadzieją, że ktoś go zauważy. Czasem ma nawet jednego obserwatora ;) Ja umieszczę Logo na innych portalach. Quote
Nikki Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dziękuję. Jak umieścisz, to mogłabyś podac adresy? Quote
Ulka18 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Murka, czy ten wiersz mozna wykorzystac do aukcji niewidomego Boryska, ktory jest w Niepolomicach? Widziałeś szczęśliwego psa? Idzie za Panem Lecz to nie ja... Dla mnie za późno już I już za ciemno Na pyszczku siwy kurz Na oczku bielmo Noc zgasiła Iskierkę radości Czy nigdy nie poznam ludzkiej miłości? Samotnie w półmroku Od krat do krat Krok po kroku Obmieżam mój świat Krzyk dookoła Psy rozpaczają One jeszcze nadzieję mają Ja już nie wołam Ani nie płaczę Wiem, że dla ludzi nic już nie znaczę Odwiedza mnie czasem Chłodny wiatr Otula zapachem Straconych lat Gdybyś zapytał Czy tęsknię za domem Westchnę i kiwnę smutnym ogonem... Quote
Murka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nikki, na razie zdążyłam wystawić go na dwóch portalach: 4lapy: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=31304&id_kat=11 na adopcje.org się jeszcze nie ukazał, pewnie admin ma przerwę świąteczną. Ulka18, to taki wierszyk specjalnie dla Logusia ;) Borysek ma bardzo ładną aukcję dlatego nie pomyślałam, że trzeba coś dla niego "tworzyć". Dublując wiersz możemy zniechęcić ludzi do adopcji obu psiaków :roll: Inaczej odbiera się coś, jak jest jedno, wyjątkowe itp. Tak mi się wydaje :roll: Quote
Nikki Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Logo wystawiony. Kolega użyczył mi konta na allegro. http://allegro.pl/show_item.php?item=264453482 Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Murka, masz racje. Nie bedziemy zabierac Logusiowi Jego wiersza. Niech mu przyniesie szczescie :kciuki: Quote
Recommended Posts