Sabina02 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 O nie wiedzialam ze Logo ma watek! Oh, ja mam taki sentyment do niewidomych psiaczkow! Quote
Ulka18 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nikki napisał(a):Może niedługo wybiorę się do schroniska odwiedzić Logo ;) Ulka czy będzie można go wyprowadzić na spacer? Tego to nie wiem :shake: moze dadza wyprowadzic Logusia, moze nie...trzeba wczesniej napisac, ze opiekunka wirtualna chce psiaczka wyprowadzic na spacer. Nikki, kiedy sie wybierasz? Quote
Nikki Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Narazie to tylko plany;) Może pod koniec lipca. Jeśli nie będzie mozna wyprowadzić to trudno, jakoś przeżyję, ale czy można przynajmniej pogłaskać? Oczywiście przywiozę coś dla psiczków. Co jest najbardziej potrzebne? Żywność? Quote
Ulka18 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mysle, ze najlepsze beda jakies smakolyki, ktorych w schronisku psy nie maja np. wedzone uszy, kosci wedzone. Pamietaj, zeby kupic tez dla drugiego pieska, zeby nie bylo konfliktow. Nikki, nawet jesli nie wyjdziesz z Logusiem na spacer, to pewnie wejdziesz do jego boksu i troche z nim poprzebywasz, poglaskasz. To dla niego bedzie niespodzianka. Quote
Nikki Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ulka niestety pod koniec lipca nie dam rady przyjechać do schroniska. Myslę, że dopiero w środku sierpnia. Jednak chciałabym zrobić Logusiowi paczkę. Co mogę wysłać? Kości wędzone raczej się nie nadają na przesyłkę? Quote
irysek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 nikki nie kupuj mu nic wedzonego!!! wszystkie te uszy kurze stopki itd wedzone sprzyjaja rozwojowi raka/nowotworu. a chyba nie chcesz zle dla pieska na ktorym ci tak zalezy. kup mu jakies super smakolyki, np markizy z pedigree, witaminy tez beda dobre takie ktore go wzmocnia. jesli ktos sie tam nim zajmuje to kup mu strix (tabletki ktore podaje sie przy chorobach oczu, wlasnie slepocie) ja mojej berci podaje, byla lsepa teraz jest chwile pooperacji i jej wlasnie podaje, tylko kup taki z luteina chyba forte sie nazywa strix forte, i niech mu tam ktos daje co drugi dzien. kup mu parowek grubych np dwa kilo. ucieszy sie na bank. aha i paczki nie wysylaj poczta tylko podaj autobusem. wychodzi taniej i nie musisz sie bawic w pakowanie, tylko pakujesz w worek podpisujesz i heja. mam nadzieje ze za vardzo sie nie wymadrzylam. kocham psy i chce dla nich jak najlepiej, stad ten wywod. pozdrawiam, pieniadze na logusia juz wplacilam za bazarek. Quote
Nikki Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dzięki Irysek ! Ale jaka to przesyłka autobusem ? Możesz napisać cos więcej? Quote
Ulka18 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Nikki, moze zapytaj Iryska na pw o ta przesylke autobusowa. Ktos ze schroniska musialby odebrac paczke z dworca. Quote
Nikki Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Wyślę pocztą. Z tą wysyłką autobusową to dużo zachodu. Quote
Nikki Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Ulka, czy wiadomo coś o badaniach kolejnego, chorego pieska? Quote
Ulka18 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Nikki, wszystkie psy mialy badany wzrok przez dr Komorowskiego z Rzeszowa. A badanie w Krakowie na razie odpada, dopoki niewidomy collie Mawi nie znajdzie domu, nie ma szans na umieszczenie kolejnego psa w hoteliku. To sa olbrzymie koszty miesieczne, ok. 600 zl sam hotelik. Do tego transport z Mielca do Krakowa, badanie ok. 150 zl, a przeciez nie bedziemy odsylac psa do schroniska. Szkoda by bylo biedaka odeslac. Quote
Nikki Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Czyli koło tysiąca złotych? Zostaje zbierać pieniądze na AFN ? Quote
Recommended Posts