Nikki Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Ulka może by załozył skarpetę na AFN dla Logo? Ja pytałam o to w wątko AFN, no ale niestety jakoś tak nie byli chętni.... Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nikki, na rozliczenie z AFN potrzebne sa faktury, a nie wiem skad je wezmiemy...nie wiemy nawet ile bedziemy potrzebowac pieniedzy na jego leczenie, bo leczenie Mawiego dopiero sie rozpoczelo. Wizyta u dr Stefanowicza jest planowana na 19.6., wtedy bedziemy wiedziec. Moze na razie sie wstrzymajmy z AFNem. Quote
terra Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kto zaopiekuje sie Logo na następne lata życia? Quote
Edi100 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bardzo trudno jest takiemu niedowidzącemu psiakowi:( Wiem bo mam taką psinkę w domu. Żle widzi i chodzi na spacery za moim głosem i ciągle się przygląda jakby chciała zobaczyć więcej a 2 operacje nic nie dały:( brak krzepliwości krwi:( Maleńki szukaj dobrego i kochającego pana! Quote
Alpina Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Do góry mały... Trzeba zawsze wierzyć że się uda! Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dwa niewidzace psiaki z Mielca dostaly szanse : Mawi juz w hoteliku (niestety bez szans na operacje) oraz Nikusie juz szczesliwa w domu w Szczecinie. Trzeba probowac szukac domku dla Logusia juz teraz. Moze mu sie uda :roll: Quote
Nikki Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ulka, żartujesz?? Ta taka brązowa sunia znalazła domek?? :multi: Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Tak, jasnobrazowa sunia NIKUSIA z boksu 125 znalazla domek dzieki aukcji allegro. MIeszka az w Szczecinie :p Nikki, zajrzyj na jej watek w dziale "juz w domu". Pancia Nikusi pisze na watku :multi: Mysle, ze trzeba po prostu oglaszac Logusia i moze go ktos przygarnie takiego, jaki jest. Moze ogloszenie w MOIM PSIE w sierpniu przyniesie Logusiowi szczescie :kciuki: Quote
Nikki Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Zeby tylko. Ja nie jestem zarejestrowana na allegro, ale wystawie Logo z konta znajomego. Może jemu też się poszczęsci. Quote
Nikki Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Wiem, piękne psisko. Jakoś domku znaleźć nie może :placz: . Ulka18 do dzisiaj Logusiem opiekowałam się wirtualnie razem z moją koleżanką Klaudią, ale obawiam się, że jej się już "nie chce" :angryy: :placz: A tak P.S. to zrobiłam nowy bazarek na Logusia aby dostał więcej pieniążków, bo teraz jestem sama... Pieniądze nie pójdą na AFN tylko na prywatne konto i w calości zostaną przelane na schronisko ;) Quote
Seaside Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tzn ( bo ja dziś kiepsko jarzę ;)) potrzebne są pieniązki na wizytę u weta?? Quote
Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dobrze, ze TY zostalas. Przy dobrym i ciaglym oglaszaniu psiakow na pewno sa szanse na znalezieniu domow. Ja mocno wierze w ogloszenie w Moim Psie. Wspaniale, ze je dalas :multi: Quote
Nikki Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Seaside napisał(a):Tzn ( bo ja dziś kiepsko jarzę ;)) potrzebne są pieniązki na wizytę u weta?? Tak, poniewaz w mieleckim schronisku trwa akcja. Niewidome i niedowidzące pieski są badane, a jak badanie wypadnie pomyślnie, to pieski jadą na operacje :multi: Przynajmniej ja tak zrozumiałam Quote
Nikki Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ulka18 napisał(a):Dobrze, ze TY zostalas. Przy dobrym i ciaglym oglaszaniu psiakow na pewno sa szanse na znalezieniu domow. Ja mocno wierze w ogloszenie w Moim Psie. Wspaniale, ze je dalas :multi: Dziś umieszczę Logo na Allegro. Kolega użyczy mi konta :loveu: Quote
Nikki Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ulka zrobiłam Logusiowi Allegro. Jeśli jest cos nie tak, to powiedz, a ja zmienie. http://allegro.pl/item210453472_niedowidzacy_logo_prosi_o_dom_.html Quote
Seaside Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mam nadzieję, że da się uratować jego oczka :( Quote
Recommended Posts