Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikki,
na rozliczenie z AFN potrzebne sa faktury, a nie wiem skad je wezmiemy...nie wiemy nawet ile bedziemy potrzebowac pieniedzy na jego leczenie, bo leczenie Mawiego dopiero sie rozpoczelo. Wizyta u dr Stefanowicza jest planowana na 19.6., wtedy bedziemy wiedziec.
Moze na razie sie wstrzymajmy z AFNem.

Posted

Bardzo trudno jest takiemu niedowidzącemu psiakowi:( Wiem bo mam taką psinkę w domu. Żle widzi i chodzi na spacery za moim głosem i ciągle się przygląda jakby chciała zobaczyć więcej a 2 operacje nic nie dały:( brak krzepliwości krwi:( Maleńki szukaj dobrego i kochającego pana!

Posted

Dwa niewidzace psiaki z Mielca dostaly szanse : Mawi juz w hoteliku (niestety bez szans na operacje) oraz Nikusie juz szczesliwa w domu
w Szczecinie.

Trzeba probowac szukac domku dla Logusia juz teraz. Moze mu sie uda :roll:

Posted

Tak, jasnobrazowa sunia NIKUSIA z boksu 125 znalazla domek dzieki aukcji allegro. MIeszka az w Szczecinie :p
Nikki, zajrzyj na jej watek w dziale "juz w domu". Pancia Nikusi pisze na watku :multi:

Mysle, ze trzeba po prostu oglaszac Logusia i moze go ktos przygarnie takiego, jaki jest. Moze ogloszenie w MOIM PSIE w sierpniu przyniesie Logusiowi szczescie :kciuki:

Posted

Wiem, piękne psisko. Jakoś domku znaleźć nie może :placz: .

Ulka18 do dzisiaj Logusiem opiekowałam się wirtualnie razem z moją koleżanką Klaudią, ale obawiam się, że jej się już "nie chce" :angryy: :placz:

A tak P.S. to zrobiłam nowy bazarek na Logusia aby dostał więcej pieniążków, bo teraz jestem sama... Pieniądze nie pójdą na AFN tylko na prywatne konto i w calości zostaną przelane na schronisko ;)

Posted

Dobrze, ze TY zostalas. Przy dobrym i ciaglym oglaszaniu psiakow na pewno sa szanse na znalezieniu domow. Ja mocno wierze w ogloszenie w Moim Psie. Wspaniale, ze je dalas :multi:

Posted

Seaside napisał(a):
Tzn ( bo ja dziś kiepsko jarzę ;)) potrzebne są pieniązki na wizytę u weta??

Tak, poniewaz w mieleckim schronisku trwa akcja. Niewidome i niedowidzące pieski są badane, a jak badanie wypadnie pomyślnie, to pieski jadą na operacje :multi: Przynajmniej ja tak zrozumiałam

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dobrze, ze TY zostalas. Przy dobrym i ciaglym oglaszaniu psiakow na pewno sa szanse na znalezieniu domow. Ja mocno wierze w ogloszenie w Moim Psie. Wspaniale, ze je dalas :multi:

Dziś umieszczę Logo na Allegro. Kolega użyczy mi konta :loveu: