Nikki Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Edi100']Jacyś chętni się odezwali?[/quote] Ponowiłam już drugi raz. Niestety zero odzewu :-( Quote
Murka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Logo dzisiaj: Martwią mnie jego uszy (o oku nie wspomnę) :-( Quote
Ulka18 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Murka, on mial chyba takie uszy od dawna, ale teraz sa jakby bardziej wyszarpane :shake: moze jego kolega z boksu go dominuje :roll: Quote
Nikki Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Pewnie ten drugi pies mu te uszy pogryzł. Biedna psina. Quote
Gosiapk Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kto przygarnie biedaka? Może na płatny DT do Murki? Quote
Nikki Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Logo, tak dawno cię nie odwiedzałam. Miałam problemy z internetem, niestety, no ale już jestem i zaczynam dodawać nowe ogłoszenia. Oczywiście Logo na allegro jest cały czas. Quote
Nikki Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Hop Logusiu na pierwszą. Twoje allegro się skończyło, ponowię go dzisiaj. miejmy nadzieję, że ktoś się odezwie. Niedługo będę piekła ciasteczka dla mojego Batona, Logowi tez wyślę. Quote
Gosiapk Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nikki napisał(a):Hop Logusiu na pierwszą. Twoje allegro się skończyło, ponowię go dzisiaj. miejmy nadzieję, że ktoś się odezwie. Niedługo będę piekła ciasteczka dla mojego Batona, Logowi tez wyślę. Świetnie Loguś znowu na Alloegro :) Quote
Reno2001 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Sądzę, że wkrótce i logusiem sie zajmiemy. Tylko troszkę ciotki uporządkują rozpoczęte sprawy :roll:. Quote
Gosiapk Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Reno2001 napisał(a):Sądzę, że wkrótce i logusiem sie zajmiemy. Tylko troszkę ciotki uporządkują rozpoczęte sprawy :roll:. To brzmi tajemniczo, czy jakieś szczegóły moge poznać :razz: Quote
Reno2001 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Gosiapk napisał(a):To brzmi tajemniczo, czy jakieś szczegóły moge poznać :razz: Żadnej tajemnicy ani rewelacji w tym nia ma. Po prostu porobimy jakieś ogłoszenia i spróbujemy go dobrze rozreklamowac. Z tego co wiem to Logo chyba oczka miał juz badane i niestety chyba nie ma szans na zabieg. Może popróbujemy znaleźc mu jakieś DT? Może zrobimy jakąś ogólna akcje reklamową psów niedowidzących i niewidzących??? Usiądę na spokojnie i pomyślę. Na razie mam na tapecie Berniego w DT oraz aukcję sterylkową, która nota bene nie cieszy się popularnością :roll:. Quote
Ulka18 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Za duzo jest psow, a nas za malo. Nie sposób kazdemu pomóc :shake: Quote
Recommended Posts