Sabina02 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Moze ustawic Logusia w kolejce do Murki? Pieniazki napewno by sie znalazly... Ja moge zadeklarowac jakas stala kwotke na dobry poczatek... Quote
Nikki Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Sabina02 napisał(a):Moze ustawic Logusia w kolejce do Murki? Pieniazki napewno by sie znalazly... Ja moge zadeklarowac jakas stala kwotke na dobry poczatek... Byłoby świetnie. Oczywiście ja tez przekaże pieniądze, w końcu Logo to mój wirtualny pies ;) Quote
Nikki Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 terra napisał(a):Na początek piesku, może tam czeka domek. Oby tylko ;);) Quote
Nikki Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Sabina02 napisał(a):Moze ustawic Logusia w kolejce do Murki? Pieniazki napewno by sie znalazly... Ja moge zadeklarowac jakas stala kwotke na dobry poczatek... I co wiadomo coś? Ja oczywiście opłacałabym jego utrzymanie jak zawsze co miesiąc ;) Quote
Nikki Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 hoop Logusiu do góry, niech więcej osób zobaczy Quote
Ulka18 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nikki napisał(a):I co wiadomo coś? Ja oczywiście opłacałabym jego utrzymanie jak zawsze co miesiąc ;) Nikki, kolejka do hoteliku jest dluza. Jesli wszystko pojdzie dobrze, to Rudy pojedzie do domu w niedziele, na jego miejsce wskoczy Gacek. A za nim jeszcze kilka psow jest na pewno. Trzeba sie liczyc, ze Logus bedzie dozywotnio w hoteliku :shake: Koszt miesiecznego utrzymania ok. 240-300zl. O dom moze byc bardzo trudno :-( Quote
Nikki Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Ulka18 napisał(a):Nikki, kolejka do hoteliku jest dluza. Jesli wszystko pojdzie dobrze, to Rudy pojedzie do domu w niedziele, na jego miejsce wskoczy Gacek. A za nim jeszcze kilka psow jest na pewno. Trzeba sie liczyc, ze Logus bedzie dozywotnio w hoteliku :shake: Koszt miesiecznego utrzymania ok. 240-300zl. O dom moze byc bardzo trudno :-( yhym, rozumiem Quote
Sabina02 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Gosiapk napisał(a):Oj drogo w hoteliku, a u Murki? To wlasnie u Murki sa te ceny... Quote
Reno2001 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Sabina02 napisał(a):To wlasnie u Murki sa te ceny... A to jst najtańszy hotelik w Polsce chyba... Quote
Ulka18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Uwaga, uwaga !!!!!!!!! Taka wiadomosc napisal kierownik : Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl> Data: Pn Maja 19 2008, 2:16 pm [SIZE="3"]Dzisiaj pojechały do domów: Slepy rudy logo na dożywocie z wyb 25 Uszatka 1 strona pierwsza na liście Normalnie az trudno uwierzyc :huh: Zapytalam o szczegoly, ale watpie, czy cos napisze przez ta ochrone danych osobowych. Quote
Sabina02 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ulka18 napisał(a):Uwaga, uwaga !!!!!!!!! Taka wiadomosc napisal kierownik : Normalnie az trudno uwierzyc :huh: Zapytalam o szczegoly, ale watpie, czy cos napisze przez ta ochrone danych osobowych. Co????????????????? :crazyeye: Czy to prwada? Czy mozemy sie cieszyc??? Quote
Ulka18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tak to prawda, kierownik potwierdzil co mam napisac do wirtualnej opiekunki czyli Nikki. Tekst ponizej. Beda zdjecia. Czyli jednak allegro daje wyniki, tylko trzeba byc cierpliwym z szukaniu domow. Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl> Data: Pn Maja 19 2008, 7:54 pm Proszę napisać. że znalazł dom na północy kraju gdzie będzie miał dobre warunki do życia na wolności. Opiekunowie sprawdzeni. Quote
Gosiapk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Szkoda, że tak mało wiemy, oby te zdjęcia doszły do nas Quote
Recommended Posts