Gosiapk Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Loguś chciałam przesłać pieniążki na kiełbaskę dla Ciebie, ale nie wiem komu :shake: Quote
Nikki Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Ja też niestety nie wiem. Może wpłać poprostu pieniądze na konto schroniska i zaznacz, ze to dla Logo z boksu nr 26 na kiełbaskę ;) Quote
Nikki Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Czy paczuszka dotarła do schroniska? Wyślę jeszcze jedną, z kocykiem dla Logusia do budy. Quote
Gosiapk Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jaki bidulek. Jakiej jest wielkości? Jak reaguje na inne psy? W jakim jest wieku? Czy kastrowany? Quote
Nikki Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Jest średni. W stosunku do psów jest przyjazny. Ma siedem lat. Co do kastracji to nie wiem, ale chyba nie jest kastratem. Quote
terra Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kto pokocha i przygarnie małego Logo? Quote
Nikki Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Gosiapk napisał(a):Pamiętajcie o Logusiu Niestety mało osób o nim pamięta :( Quote
Karjoke Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Drodzy "dogomani" kieróję te słowa do wszystkich ludzi, którzy kochają psy. Proszę was o pomoc w znalezieniu domu dla LOGO. Znam Nikki osobiście i wiem jak dużo robi aby temu i innym psom żyło się lepiej. Napewno jest ktoś, kto zlitóje się nad tym biedaczyskiem. Proszę o pomoc ludzi dobrej woli.;) Quote
Nikki Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Karjoke napisał(a):Drodzy "dogomani" kieróję te słowa do wszystkich ludzi, którzy kochają psy. Proszę was o pomoc w znalezieniu domu dla LOGO. Znam Nikki osobiście i wiem jak dużo robi aby temu i innym psom żyło się lepiej. Napewno jest ktoś, kto zlitóje się nad tym biedaczyskiem. Proszę o pomoc ludzi dobrej woli.;) Przecież ty też duzo robisz dla Logusia. Przekazałeś tyle rzeczy. I jeszcze ta akcja, ktora sie szykuje... Quote
Karjoke Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No tak Nikki ale to nie tyle co ty. Jesteś boska... oby tak dalej!!! Quote
Karjoke Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mam wielką prośbę. A mianowicie abyście kupowali na bazarkach Nikki. Ja sam kupuję tam 2 rzeczy(a jest ich wiele i są bardzo fajne). Zachęcam do licytacji.!!! Quote
Recommended Posts