Nikki Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 LOGO MA DOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widziałeś szczęśliwego psa? Idzie za Panem Lecz to nie ja... Dla mnie za późno już I już za ciemno Na pyszczku siwy kurz Na oczku bielmo Noc zgasiła Iskierkę radości Czy nigdy nie poznam ludzkiej miłości? Samotnie w półmroku Od krat do krat Krok po kroku Obmieżam mój świat Krzyk dookoła Psy rozpaczają One jeszcze nadzieję mają Ja już nie wołam Ani nie płaczę Wiem, że dla ludzi nic już nie znaczę Odwiedza mnie czasem Chłodny wiatr Otula zapachem Straconych lat Gdybyś zapytał Czy tęsknię za domem Westchnę i kiwnę smutnym ogonem... Logo ma osiem lat. Od czterech przebywa w mieleckim schronisku. Niestety ma zaćmę. Na jednym oku ma białą błonkę, na drugim tylko troszkę. Logo jest grzecznym, miłym, przyjaznym rudzielcem. Nie wykazuje żadnej agresji ani w stosunku do ludzi ani do zwierząt. Czy przez jego ułomność jest skazany na dożywotnie schronisko ? Daj mu szansę, a zobaczysz, że jemu wzrok wcale nie jest potrzebny. Logo widzi sercem... Logo w starym boksie Logo w odnowionym boksie Tutaj Loguś nieco zaspany Logo przy jedzonku Quote
Nikki Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Czy nikt nie chce pomóc psince? Napiszcie coś! Przynajmniej więcej osób zobaczy. Quote
jolap. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Trzeba trochę więcej czasu (i podnoszenia). Mam nadzieję, że właściwy domek znajdzie się wkrótce. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nikki, trzeba by dac pieska na allegro. Bo na dogomanii trudno o domki. Wszyscy zapsieni na maxa. Quote
Nikki Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Niedługo założe bazarek na operację Logusia. Quote
Ulka18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nikki, na pewno damy rade po kolei pomóc niewidomym pieskom. Musimy tylko wydeptac sciezke w lecznicach, w hotelikach. Jesli nic nie stanie na przeszkodzie, to na pierwsze badanie juz w ta sobote pojedzie niewidomy Mawi. Quote
Nikki Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 To link do mojego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70331 Przynajmniej trochę pomogę:) Quote
Ulka18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Super :multi: moze ktos sie skusi na bazarku :roll: Quote
Ulka18 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Podnosze Logusia na pierwsza strone. Mawi juz pojechal do hoteliku w Niepolomicach, zobaczymy jak nam pojdzie z badaniami, ew. operacja i szukaniem domu... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71467&highlight=Mawi Quote
Ulka18 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Logo, jak wszystkie inne psy ze schronisa, byl badany tylko w schronisku przez dr Komorowskiego z Lecznicy Labrador w Rzeszowie. Badania w Krakowie u dr Stefanowicza zaleza od srodkow jakie bedziemy miec na jego leczenie, transport, hotelik, ew. operacje. To sa naprawde wysokie koszty. Bedziemy wiedziec jakie to sa koszty jak collie Mawi przejdzie ta droge. Na razie Mawi mieszka w hoteliku, przeszedl podstawowe badania, badania wzroku ma wyznaczone na 19.czerwca. Doba w hoteliku to 20,- zl. Quote
Nikki Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Troszkę pieniędzy uzbiera się z bazarku:) Już kilka przedmiotów wylicytowanych. Przynajmniej troszkę pomogę, nie tylko Logusiowi, ale też innym niewidomym pieskom:) Quote
Ulka18 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Logus prosi cioteczki o pomoc w znalezieniu domku. Quote
Ulka18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Logo nie jest psem agresywnym ani do ludzi ani do zwierząt. W schronisku przebywa 3 lata. Został przyjęty jako bezdomny z Ostrowca Św. Daty ostatnich szczepień: p/wściekliżnie - 30.11.2006 odpchlanie - 06.06.2007 odrobaczanie - 16.03.2007 Quote
Nikki Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Dziękuję Ulka! Chciałam jak najszybciej dostać te informacje, ponieważ jakiś inny piesek mógłby "zająć" Logusiowi miejsce. Quote
Recommended Posts