chemicalo Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Magda_Miki napisał(a):Scooby zmężniał:loveu: Miło Cię poznać:p Zmężniał? A cały czas zachowuje się jak szczeniak :) Quote
Magda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Bblue napisał(a):Zmężniał? A cały czas zachowuje się jak szczeniak :) No dobra zmężniał z pyska:lol: Quote
chemicalo Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Magda_Miki napisał(a):No dobra zmężniał z pyska:lol: No chyba, że tak :) A wiesz, że 2 dni temu minął równy miesiąc od kiedy go mam? Quote
Magda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No to gratulujemy! U nas w lipcu będą 3 lata razem:loveu: Quote
chemicalo Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Magda_Miki napisał(a):No to gratulujemy! U nas w lipcu będą 3 lata razem:loveu: To długo! Oglądałam Twoją galerię. Miki strasznie się przez ten czas zmienił :) Quote
chemicalo Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Znacie może tego pana? Bo po wykąpaniu stwierdziłam, że to chyba nie jest mój pies... 1. 2. 3. 4. Quote
chemicalo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 I znowu mam fotki :) :loveu: I wczorajsze "dzieło" Scoobiego. Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jestem troszke niewidoma :evil_lol: więc co to jest to ostatnie :o Quote
chemicalo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 No właśnie mam teraz coraż większe wątpliwości co do tych wystaw. Scooby tyłek nosi trochę wyżej, a powinien mieć prosty... pozdrawiamy zdolną pańcię... :calus: A dlaczego zdolną? Ja zdolna? No co ty... :oops: Quote
chemicalo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jestem troszke niewidoma :evil_lol: więc co to jest to ostatnie :o Dziura w ścianie :diabloti: Quote
chemicalo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 A kto mi powie do czego się papiloty zakłada? Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nie ja :( Ja moge powiedziec jak na ludzich włosach, moze poszukac w tym watku Magdy-Miki Zanim założysz wątek Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6945 Quote
*Iza* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ze Scoobiego robi się niezły facecik :cool3: Nie lubie się rozpisywać i słodzić co chwilę. Powiem tylko że: Wszystkie yorki są wspaniałe,śliczne,kochane . Pozdrawiam Panią i Scoobiego ;) Quote
chemicalo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='*Iza*']Ze Scoobiego robi się niezły facecik :cool3: Nie lubie się rozpisywać i słodzić co chwilę. Powiem tylko że: Wszystkie yorki są wspaniałe,śliczne,kochane . Pozdrawiam Panią i Scoobiego ;) Są kochane, racja :) Ja również pozdrawiam :) Quote
*Iza* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Bblue napisał(a):Są kochane, racja :) Ja również pozdrawiam :) Dzięki:lol: A tak apropo: Co słychać u Scoobiego? Pisałaś kiedyś ,że były jakieś problemy ze schodami.Pewnie już teraz jest w porządku. Napisz coś o nim, wkońcu ja jako przyszła (miejmy nadzieję) właścicielka musze się jak najwięcej dowiedziec.;) O codziennym życiu "szczurów" , jak mówi mój tata. Zresztą, mój tata na każdego psa mówi szczór, no chyba że na ON'kę wtedy to jest wilczór:lol: .Pomijamy rasy duże..:evil_lol: Quote
chemicalo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='*Iza*']Dzięki:lol: A tak apropo: Co słychać u Scoobiego? Pisałaś kiedyś ,że były jakieś problemy ze schodami.Pewnie już teraz jest w porządku. Napisz coś o nim, wkońcu ja jako przyszła (miejmy nadzieję) właścicielka musze się jak najwięcej dowiedziec.;) O codziennym życiu "szczurów" , jak mówi mój tata. Zresztą, mój tata na każdego psa mówi szczór, no chyba że na ON'kę wtedy to jest wilczór:lol: .Pomijamy rasy duże..:evil_lol: Dla mojego taty Scooby to zapchleniec albo kundel. Przy znajomych taka gada. Myśli, że ja nie widze czasami jak go głaszcze. Po schodach już sam lata. Ogólnie jest taki fajny. Cały czas pcha się na kolana, uwielbia się bawić. Szkoda tylko, że do innych psów jest źle nastawiony... Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy. Świetna fotka przystojniaka[/FONT] Quote
*Iza* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Bblue']Dla mojego taty Scooby to zapchleniec albo kundel. Przy znajomych taka gada. Myśli, że ja nie widze czasami jak go głaszcze. Po schodach już sam lata. Ogólnie jest taki fajny. Cały czas pcha się na kolana, uwielbia się bawić. Szkoda tylko, że do innych psów jest źle nastawiony... A dlaczego? Quote
chemicalo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 *Iza* napisał(a):A dlaczego? Nie mam pojęcia... Szczeka, rzuca się, gryzie. Na prawdę nie wiem. Quote
Recommended Posts