Guest Agata_B Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Witaj Bblue :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Po 1 - masz ślicznego pieseczka, po ładnych rodzicach i wspaniałych hodowcach :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Po 2 - witamy na forum kolejnego Yorczka, nasze grono rozsrasta się z kazdej strony, to miłe :multi: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Po 3 - przykro mi z powodu śmierci babci i kłopotów jakie z tym faktem nastaly, mam nadzieję, że wsyztsko szybko się załatwi i będzie po sprawie ;) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Po 4 - czekam z niecierpliwością na nowe fotki Scoobiego :loveu:[/FONT] Podpisuje się pod tym ;) Quote
chemicalo Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ta dam! Więc macie te fotki :) 1. Czarno - białe. 2. Wiatr we włosach :) 3. 4. 5. Z zabawką ulubioną, czyli czapką :) 6. W trawie, pod drzewkiem. 7. Znowu czapka :) 8. 9. 10. I prosze bardzo, Maryśka się ujawnia. Kawałek mnie :) I to tyle na dzisiaj. Quote
Rybc!a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jak on tu ślicznie zapozował, niczym urodzony model! Śliczną ma szatę i umaszczenie. Stosujecie jakieś specjalistyczne środki do włosu? Niezbyt się pokazałaś, może "POKAŻ SWOJĄ TWARZ"? Ja się już niejednokrotnie ujawniłam, co możesz zobaczyć w mojej galerii do której cię serdecznie zapraszam- właśnie dodałam zdjęcia! Quote
chemicalo Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Rybc!a napisał(a):Jak on tu ślicznie zapozował, niczym urodzony model! Śliczną ma szatę i umaszczenie. Stosujecie jakieś specjalistyczne środki do włosu? Niezbyt się pokazałaś, może "POKAŻ SWOJĄ TWARZ"? Ja się już niejednokrotnie ujawniłam, co możesz zobaczyć w mojej galerii do której cię serdecznie zapraszam- właśnie dodałam zdjęcia! Pokaże, pokaże. Zaraz :) A co do włosków. Najpiękniejsze to one nie są, bo kiedy Scooby widzi szczotke dostaje szału. Ale mimo to staram się go dokładnie wyczesywać. Żadnych specjalnych środków nie używamy. Wystarczy tylko szampon i odżywka :) Quote
Rybc!a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bblue napisał(a):Pokaże, pokaże. Zaraz :) A co do włosków. Najpiękniejsze to one nie są, bo kiedy Scooby widzi szczotke dostaje szału. Ale mimo to staram się go dokładnie wyczesywać. Żadnych specjalnych środków nie używamy. Wystarczy tylko szampon i odżywka :) A odwiedzicie moją galerię? Bardzo was serdecznie zapraszam! Quote
chemicalo Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Proszzzz... To ja :) A galerię już przeglądam! Daj mi tylko trochę czasu na obejżenie fotek i wymyślenie jakiegoś sęśnego posta :) Quote
chemicalo Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Rybc!a, a pozwolisz, że jutro rano Ci skomentuje? Przypomniało mi się, że mam do odrobienia lekcje z fizyki. Lece, pa pa. Quote
chemicalo Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='A$iA']Witam cię Marysiu =) Słodkiego masz pieska =) Ja też witam i dziękuję bardzo :) Quote
Guest Agata_B Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Bblue']Proszzzz... To ja :) A galerię już przeglądam! Daj mi tylko trochę czasu na obejżenie fotek i wymyślenie jakiegoś sęśnego posta :) Ładna jesteś ;) Tak w ogóle to bardzo się cieszę ze wreszcie foteczki! sliczne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Marysiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Śliczny ten Twój Scoobiś - słodki pycholek :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i miło poznać Ciebie tak bardziej wizualnie :multi:[/FONT] Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Agata_B napisał(a):Ładna jesteś ;) Tak w ogóle to bardzo się cieszę ze wreszcie foteczki! sliczne :loveu: Eeee tam... jaka ładna. Normalna, taka jak wszyscy w moim wieku. A reszte fotek dam może dzisiaj... Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Marysiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Śliczny ten Twój Scoobiś - słodki pycholek :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i miło poznać Ciebie tak bardziej wizualnie :multi:[/FONT] Ja też witam :) Zaraz zajrzymy do Twojej galerii ;) Quote
Reniagoj Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Bblue']Ta dam! Więc macie te fotki :) 1. Czarno - białe. Cześć Marysiu, nie mogła się doczekać Scoobiego. Wszystkie yorki są jakoś tam podobne, ale wydaje mi się że braciszkowie coś więcej :multi: . To zdjątko jest ekstra, zreszta wszystkie. Rubiś tez nie siedzi jak mumia jak go czeszę , ale lubi to, bo zawsze mu coś daję do gryzienia, drugą szczotkę, albo precelka, a ostatnio, ja dostał kość cielęcą, to chyba pozwolił by się wydepilować :p . Podziwiam te pieski wystawowe (byłam wczoraj na krajówce w Raciborzu zobaczyć) które pozwalają sobie wszystko robić siedząc spokojnie :razz: . No nie wiem czy doczekam tego momentu, by Rubi tak się zachowywał.:shake: Pozdrawiam Cie i oczywiście będę z ciekawością zaglądać jak Scoobi się ma. Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Reniagoj napisał(a):Cześć Marysiu, nie mogła się doczekać Scoobiego. Wszystkie yorki są jakoś tam podobne, ale wydaje mi się że braciszkowie coś więcej :multi: . To zdjątko jest ekstra, zreszta wszystkie. Rubiś tez nie siedzi jak mumia jak go czeszę , ale lubi to, bo zawsze mu coś daję do gryzienia, drugą szczotkę, albo precelka, a ostatnio, ja dostał kość cielęcą, to chyba pozwolił by się wydepilować :p . Podziwiam te pieski wystawowe (byłam wczoraj na krajówce w Raciborzu zobaczyć) które pozwalają sobie wszystko robić siedząc spokojnie :razz: . No nie wiem czy doczekam tego momentu, by Rubi tak się zachowywał.:shake: Pozdrawiam Cie i oczywiście będę z ciekawością zaglądać jak Scoobi się ma. Muszę spróbować mu coś dać. Bo jak na razie zajmuje się tylko moją ręką :) Zabawki już mu się powoli nudzą i chyba będzie trzeba coś dokupić. Scooby ma się dobrze. Właśnie schował się pod biurkiem w cieniu. Szkoda mi go. Ja się męczę w te upały, a tym bardziej on. W końcu mieszkamy na poddaszu, więc w upały nie jest tak fajnie. A jeśli chodzi o zachowanie, to coraz częściej mam wrażenie, że Scooby jest niewyuczalny. On chyba nigdy nie będzie się zachowywał tak jak te wystawowe... Ale trudno, trzeba być cierpliwym. Pozdrawiam serdecznie. Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 A ja mam dzisiaj świetny humor więc później dam jeszcze jakieś fotki :P Musze się pochwalić. Będzie pasek! I to wcale nie na tyłku jakby się mogło wydawać, tylko na świadectwie! Ide sobie poskakać :) Quote
Reniagoj Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bblue napisał(a):A ja mam dzisiaj świetny humor więc później dam jeszcze jakieś fotki :P Musze się pochwalić. Będzie pasek! I to wcale nie na tyłku jakby się mogło wydawać, tylko na świadectwie! Ide sobie poskakać :) :lol: gratulejszyn paseczka, miło że pańcia Scoobisia będzie należycie wyedukowana, może Tata w nagrodę pozwoli na wystawę ;) Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Reniagoj napisał(a)::lol: gratulejszyn paseczka, miło że pańcia Scoobisia będzie należycie wyedukowana, może Tata w nagrodę pozwoli na wystawę ;) Oby... Teraz to już trzeba się tylko modlić :) Quote
Guest Agata_B Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bblue napisał(a):Oby... Teraz to już trzeba się tylko modlić :) Amen :lol: Quote
waldek2 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Agata_B napisał(a):Amen :lol: Witam i cieszę, że maluch tak wspaniale rośnie. Gratuluję czerewonego paska Marysiu Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 waldek2 napisał(a):Witam i cieszę, że maluch tak wspaniale rośnie. Gratuluję czerewonego paska Marysiu Dziękuję :) Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 I jeszcze troche fotek :) 1. Po kąpieli. 2. 3. 4. U babci w ogródku. 5. I ja :) Mam nadzieję, że żadne się nie powtarzają. Quote
Reniagoj Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Bblue']I jeszcze troche fotek :) 1. Po kąpieli. Fajne są, takie milusie jak sie je wypierze, nieprawdaż? I ja :) no gwiazdeczka, i w głowie i jest na czym oko zawiesić ( byle się nie powywracało) Quote
chemicalo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Reniagoj napisał(a):no gwiazdeczka, i w głowie i jest na czym oko zawiesić ( byle się nie powywracało) Milusie, milusie. I wtedy można nawet pozwolić na poduszce spać. Dopóki nie pójdzie na dwór i całego lasu nie wniesie do domu :) Miejmy nadzieję, że w głowie się nie poprzewraca, ale póki co trzeba korzystać z młodości :) Ale żadne używki mnie nie kręcą, więc niech tak zostanie. Quote
Recommended Posts