Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał Bblue
No i dzisiaj rano zobaczył pierwszy raz oszronionę trawę. Ździwiony był strasznie ;]

O, nas Scoobiś się przestraszył :loveu: :loveu: Biedactwo xD
Wszystkiego najlepszego :smilecol::tort::new-bday::bday::laola:

Posted

Bblue napisał(a):
Wszystko ok, oprócz tego, że coś mi jeść nie chce :roll:
Karmy nie chciał, więc dostał ugotowaną marchewkę i pierś z kurczaka. Poskubał trochę i cały czas od rana jeszcze stoi.

No i dzisiaj rano zobaczył pierwszy raz oszronionę trawę. Ździwiony był strasznie ;]

Eh, moja też coś ostatnio jedzenia nie rusza:roll: Pewnie oboje popadli w jesienną depresję:lol:

• 2 weeks later...
Guest Agata_B
Posted

Nie zasiedziałaś się przypadkiem trochę na tym angielskim? :lol:

Posted

No już już. Macie tego mojego brudnego i zmęczonego psa po kilkugodzinnym lataniu na dworzu :diabloti:

Po prostu wczoraj jak wróciłam byłam już zmęczona i nawet komputera nie włączałam.

Posted

No i jeszcze trzy

Chciałam dać więcej, ale jestem nie do życia. Pobiłam dzisiaj rekord w nieszczęśliwych wypadkach. Przeżyłam wyciąganie szkieł z nogi, zatrucie i poparzenie. Szczegółów wam oszczędzę. Możecie się za mnie pomodlić, żeby w nocy mi się nic nie stało :evil_lol:

Posted

binkaa napisał(a):
Jej no! on jest taki ślicznyy!! <33 :loveu::loveu:

Dzięki :loveu:

No i zapomniałam, że Scooby kończy dzisiaj 11 miesięcy. Za miesiąc będzie roczek ;]
A ta linijka na pierwszej stronie coś się psuje...

• 2 weeks later...
Posted

Bblue napisał(a):
No już już. Macie tego mojego brudnego i zmęczonego psa po kilkugodzinnym lataniu na dworzu :diabloti:

Witam Marysiu!
Scooby jest coraz śliczniejszy. Fajnie że tak długo może sobie biegać. Ale czy jest za ogrodzeniem, na smyczy, czy już się nauczył wracać na zawołanie?
Pozdrawiam. :multi:

Posted

Reniagoj napisał(a):
Witam Marysiu!
Scooby jest coraz śliczniejszy. Fajnie że tak długo może sobie biegać. Ale czy jest za ogrodzeniem, na smyczy, czy już się nauczył wracać na zawołanie?
Pozdrawiam. :multi:

My mamy obok domu duuuży ogródek. Tam mogę spuszczać go spokojnie. Już drugiego dnia pobytu u mnie puszczałam go tam bez obaw.
Z tym przychodzeniem na zawołanie to różnie jest. Przychodzi, chyba że znajdzie sobie coś ciekawszego ode mnie :mad:
Ale ogólnie jest ok.
Już drugi aparat mi się popsuł :placz:

Ja tak tylko na chwile. Jak będę miała okazję żeby porobić potki to porobię. A teraz idę kończyć moje wypocuny o PRLu na wos.

Posted

A ja bym chciała poinformować wszystkich, że Scooby kończy dzisiaj rok :multi:

Z takiego maleństwa:loveu:

Wyrósł stary byk :diabloti:

Wszystkiego najlepszego Scoobisiu :loveu::tort:

Posted

Wszystkiego najlepszego, dla braciszka Scoobiego od Rubisia i jego pani, dzielimy się tortem naszym

dziś z okazji naszych wspólnych urodzin, pozwoliłem sobie do Ciebie zajrzeć, może kiedys uda nam się razem pobawić

[CENTER]