Acia_ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Bidny ScoobiŚ xD Ny dobra trawQ xD Przestarszyła Scoobisia :loveu: xD Quote
Imeshyaa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Napisał Bblue No i dzisiaj rano zobaczył pierwszy raz oszronionę trawę. Ździwiony był strasznie ;] O, nas Scoobiś się przestraszył :loveu: :loveu: Biedactwo xD Wszystkiego najlepszego :smilecol::tort::new-bday::bday::laola: Quote
binkaa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Bblue napisał(a):Wszystko ok, oprócz tego, że coś mi jeść nie chce :roll: Karmy nie chciał, więc dostał ugotowaną marchewkę i pierś z kurczaka. Poskubał trochę i cały czas od rana jeszcze stoi. No i dzisiaj rano zobaczył pierwszy raz oszronionę trawę. Ździwiony był strasznie ;] Eh, moja też coś ostatnio jedzenia nie rusza:roll: Pewnie oboje popadli w jesienną depresję:lol: Quote
NightQueen Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Śliczne malenstwo :D odpowiedni wiekowo i wzrostowo do mojej suni (do zabaw oczywiscie) :D Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Co tu tak cicho? :glaszcze::glaszcze: A ja wróciłam!:lol: Jak tam Scoobiś? :loveu::loveu: Fotek nie ma! nie ma! mają być! jasne?:mad::evil_lol: Quote
chemicalo Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Fotki będą jak wróce z angielskiego :cool1: Brr...na 16.15 mam. Będę musiała iść w tym deszczu. Rano padał śnieg, a teraz leje. Quote
Guest Agata_B Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nie zasiedziałaś się przypadkiem trochę na tym angielskim? :lol: Quote
chemicalo Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 No już już. Macie tego mojego brudnego i zmęczonego psa po kilkugodzinnym lataniu na dworzu :diabloti: Po prostu wczoraj jak wróciłam byłam już zmęczona i nawet komputera nie włączałam. Quote
chemicalo Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 No i jeszcze trzy Chciałam dać więcej, ale jestem nie do życia. Pobiłam dzisiaj rekord w nieszczęśliwych wypadkach. Przeżyłam wyciąganie szkieł z nogi, zatrucie i poparzenie. Szczegółów wam oszczędzę. Możecie się za mnie pomodlić, żeby w nocy mi się nic nie stało :evil_lol: Quote
binkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jej no! on jest taki ślicznyy!! <33 :loveu::loveu: Quote
chemicalo Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 binkaa napisał(a):Jej no! on jest taki ślicznyy!! <33 :loveu::loveu: Dzięki :loveu: No i zapomniałam, że Scooby kończy dzisiaj 11 miesięcy. Za miesiąc będzie roczek ;] A ta linijka na pierwszej stronie coś się psuje... Quote
binkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No to najlepszego Scoobiś:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Guest Agata_B Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Śliczny :loveu: Prosimy o więcej :evil_lol: Quote
modna.com.pl Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Piekne te wasze pieski. Zazdroszczę i pozdrawiam właścicielki. Quote
chemicalo Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 modna.com.pl napisał(a):Piekne te wasze pieski. Zazdroszczę i pozdrawiam właścicielki. Dziękujemy :loveu: Quote
Bewarka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Właśnie sprawdziłam-byłam u ciebie 4 (teraz 5) razy...i nawet tego nie wiedziałam :oops: Quote
Reniagoj Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Bblue napisał(a):No już już. Macie tego mojego brudnego i zmęczonego psa po kilkugodzinnym lataniu na dworzu :diabloti: Witam Marysiu! Scooby jest coraz śliczniejszy. Fajnie że tak długo może sobie biegać. Ale czy jest za ogrodzeniem, na smyczy, czy już się nauczył wracać na zawołanie? Pozdrawiam. :multi: Quote
chemicalo Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Reniagoj napisał(a):Witam Marysiu! Scooby jest coraz śliczniejszy. Fajnie że tak długo może sobie biegać. Ale czy jest za ogrodzeniem, na smyczy, czy już się nauczył wracać na zawołanie? Pozdrawiam. :multi: My mamy obok domu duuuży ogródek. Tam mogę spuszczać go spokojnie. Już drugiego dnia pobytu u mnie puszczałam go tam bez obaw. Z tym przychodzeniem na zawołanie to różnie jest. Przychodzi, chyba że znajdzie sobie coś ciekawszego ode mnie :mad: Ale ogólnie jest ok. Już drugi aparat mi się popsuł :placz: Ja tak tylko na chwile. Jak będę miała okazję żeby porobić potki to porobię. A teraz idę kończyć moje wypocuny o PRLu na wos. Quote
chemicalo Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 A ja bym chciała poinformować wszystkich, że Scooby kończy dzisiaj rok :multi: Z takiego maleństwa:loveu: Wyrósł stary byk :diabloti: Wszystkiego najlepszego Scoobisiu :loveu::tort: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Scoobiego!! Prawie mu się udało trafić w Mikołaja:loveu: Quote
Bewarka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Scoobiś! Wszystkiego naj, naj, naj!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Reniagoj Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wszystkiego najlepszego, dla braciszka Scoobiego od Rubisia i jego pani, dzielimy się tortem naszym dziś z okazji naszych wspólnych urodzin, pozwoliłem sobie do Ciebie zajrzeć, może kiedys uda nam się razem pobawić [CENTER] Quote
Recommended Posts