chemicalo Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No i są nowe fotki. To znaczy nie takie nowe, ale ważne, że śa ;] Po zjedzeniu samkołyka :eviltong: Ze mną :cool3: Quote
chemicalo Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pies morderca :diabloti: To zdjęcie zrobiło się przez przypadek... No i dzisiaj robiliśmy zakupy na animalii. Kupiliśmy karmę, przysmaki, gryzaki, nowy kliker (bo stary ktoś zjadł :diabloti:) i kropelki na kleszcze i pchły ;] No i mam ochotę na nowe rogzy :evil_lol: Ale muszę najpierw kupić bardziej potrzebne rzeczy. Quote
binkaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ahhh Scoobiś:loveu::loveu: Śliczny:loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/109/6b6458d6b39990b3.jpg :loveu::loveu:Jak Wy pięknie razem wyglądacie;) Quote
chemicalo Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 binkaa napisał(a):Ahhh Scoobiś:loveu::loveu: Śliczny:loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/109/6b6458d6b39990b3.jpg :loveu::loveu:Jak Wy pięknie razem wyglądacie;) Dzięki :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hej, hej po krótkiej przerwie ;) Scoobiś pięknie się wybarwia, śliczny chłopak z niego :loveu: Quote
chemicalo Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Agata_B napisał(a):Hej, hej po krótkiej przerwie ;) Scoobiś pięknie się wybarwia, śliczny chłopak z niego :loveu: No tak. Coraz więcej złotego już ma na główce. Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że jak dorośnie, to też będzie taki ciemny. A wcale się na to nie zanosi ;) Quote
Guest Agata_B Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bblue napisał(a):No tak. Coraz więcej złotego już ma na główce. Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że jak dorośnie, to też będzie taki ciemny. A wcale się na to nie zanosi ;) Oj, nie nie :cool1: On bedzie jaśniutki, zobaczysz jak będzie miał 2-3 latka ;) Quote
Bewarka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 http://images13.fotosik.pl/109/6b6458d6b39990b3.jpg Ślicznie razem wyglądacie...:loveu: Quote
chemicalo Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 justys95 napisał(a):http://images13.fotosik.pl/109/6b6458d6b39990b3.jpg Ślicznie razem wyglądacie...:loveu: Dziękować :cool3: A ja mam nowe fotki :eviltong: Najpierw cuś takiego :loveu: Ze mną :diabloti: Ostatnio mieliśmy taką akcję, bo Scooby się zgubił. Wiedzieliśmy, że niemożliwe by było, żeby wyszedl z domu. Bo jak? W końcu znależliśmy go w łazience w koszu. Ja zrobiłam cyrk i płakałam a on sobie spał :mad: Okazało się, że przez przypadek zamknęłam go w łazience. Poszłam umyć ręce, nie zauważyłam, że Scooby idzie za mną i niestety już tam został. Tu zdjęcie jak prosiłam go, żeby stamtąd wyszedł :evil_lol: Quote
chemicalo Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Ostatnio się przeszłam wieczorem ze Scoobym żeby zobaczyć jak ten nasz dom wygląda: Scooby i czyjaś noga :evil_lol: I na koniec ja :eviltong: I jeszcze coś takiego: Quote
Reniagoj Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Cześć Marysiu! Fajny jest Scooby, szkoda że braciszkowie są tak daleko od siebie, ciekawa jestem jak by razem szaleli. To wcześniejsze zdjęcie Ciebie z piesiem jest ekstra. Pozdrawiam Quote
binkaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A to łobuz jeden:evil_lol: Ale pamiętam jak moja kiedyś podobny numer wycięła:roll: http://images30.fotosik.pl/91/97e82d7afa40fd01.jpg Jak słodko:loveu::loveu: Quote
chemicalo Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Reniagoj']Cześć Marysiu! Fajny jest Scooby, szkoda że braciszkowie są tak daleko od siebie, ciekawa jestem jak by razem szaleli. To wcześniejsze zdjęcie Ciebie z piesiem jest ekstra. Pozdrawiam A skąd Wy tak właściwie jesteście? ;) Pewnie razem by latali. Scooby z niektórymi małymi psami ładnie się bawi, ale niestety te większe od siebie zaczepia :shake: [quote name='binkaa']A to łobuz jeden:evil_lol: Ale pamiętam jak moja kiedyś podobny numer wycięła:roll: http://images30.fotosik.pl/91/97e82d7afa40fd01.jpg Jak słodko:loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: A jutro ze szkoły jadę na jakieś targi. Będę stała w tych niewygodnych butach przez cały dzień, głupio się uśmiechała i rozdawała ulotki. Ech...:shake: A jak wrócę to od razu lecę na angielski. I jak się wyrobię to pójdę do lasu ze Scoobym i porobimy jakieś jesienne fotki. Ja już z tym dodatkowym angielskim nie mogę. 16 lekcji miesięcznie. Ale w najbliższym czasie mam zamiar do FC podchodzić. Zobaczymy jak to będzie ;) Quote
binkaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja też nie mogę z tym angielskim.. Tylko, że ja go mam 6godzin tygodniowo.. I nie mówię tu o dodatkowym, tylko takim w szkole:shake: Idź, idź jutro do lasu i przynieś ze sobą fotki:loveu: Quote
chemicalo Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='binkaa']Ja też nie mogę z tym angielskim.. Tylko, że ja go mam 6godzin tygodniowo.. I nie mówię tu o dodatkowym, tylko takim w szkole:shake: Idź, idź jutro do lasu i przynieś ze sobą fotki:loveu:[/quote] Ech...coś pogody nie ma :placz: Quote
Nefretete ^^ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Scooby jest po prostu śliczny :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Z wyglądu [na pierwszych zdjęciach] przypominał mi trochę Monty'ego tylko że Monty ciut jaśniejszy. Ile twój teraz ma? Mój małolat ma ze 3 miesiące xD Ja również mam niedługo mojemu pupilkowi założyć galerię. Tą musimy regularnie odwiedzać.[/FONT] Quote
chemicalo Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Nefretete ^^']Scooby jest po prostu śliczny :loveu: Z wyglądu [na pierwszych zdjęciach] przypominał mi trochę Monty'ego tylko że Monty ciut jaśniejszy. Ile twój teraz ma? Mój małolat ma ze 3 miesiące xD Ja również mam niedługo mojemu pupilkowi założyć galerię. Tą musimy regularnie odwiedzać.[/quote] Dziękujemy :loveu: Scooby ma dokładnie 9 miesięcy i 28 dni. Na samym początku jest taka linijka :eviltong: Zakładajcie tą galerię, bo my już nie możemy się doczekać. Ech...jak ja kocham szczeniaczki :evil_lol: Ps. Masz nieregulaminowy podpis. Zmień szybko zanim jakiś wredny mod. się przyczepi :cool3: Quote
Nefretete ^^ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Ups...Nieregulaminowy podpis :eviltong: [/FONT][FONT=Comic Sans MS] No, to Scooby już kawał chłopa :)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Założymy, założymy tylko cierpliwie poczekać =D [/FONT][FONT=Comic Sans MS] A może jakieś fotki? Tak tu pusto bez zdjęć :[[/FONT] Quote
chemicalo Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Fotki będą, ale jak się pogoda poprawi. Bo na razie cały czas leje :shake: A ja zaraz idę do szkoły :| tak, tak. w sobotę. W dodatku przez Scoobiego się dzisiaj nie wyspałam. Przez całą noc biegał po domu i szczekał. Prawdopodobnie jakąś muchę zobaczył. Później nie mógł sobie znaleźć miejsca. Wiercił się na tym moim łóżku, aż wreszcie stwierdził, że zrobi mi na złość i pobawi się swoim gryzakiem. Później jak bieganie mu się znudziło to zachciało mu się pić. Zaczął drapać w miskę, bo woda się skończyła i obudził cały dom. A jego gryzak znalazłam rano na swojej poduszce. Quote
chemicalo Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 A Scooby kończy dzisiaj 10 miesięcy :loveu: Quote
Ramona Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Scooby wszystkiego najlepszego malenstwo kosiane :smilecol::tort::BIG::new-bday::bday::laola: Quote
Bewarka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wszystkiego naj Scoobiś!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
binkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć Bblue:loveu::loveu: Co tam u Scooby'ego? :loveu::loveu: Quote
chemicalo Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 binkaa napisał(a):Cześć Bblue:loveu::loveu: Co tam u Scooby'ego? :loveu::loveu: Wszystko ok, oprócz tego, że coś mi jeść nie chce :roll: Karmy nie chciał, więc dostał ugotowaną marchewkę i pierś z kurczaka. Poskubał trochę i cały czas od rana jeszcze stoi. No i dzisiaj rano zobaczył pierwszy raz oszronionę trawę. Ździwiony był strasznie ;] Quote
Recommended Posts