Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies morderca :diabloti: To zdjęcie zrobiło się przez przypadek...

No i dzisiaj robiliśmy zakupy na animalii. Kupiliśmy karmę, przysmaki, gryzaki, nowy kliker (bo stary ktoś zjadł :diabloti:) i kropelki na kleszcze i pchły ;]
No i mam ochotę na nowe rogzy :evil_lol: Ale muszę najpierw kupić bardziej potrzebne rzeczy.

Posted

Hej, hej po krótkiej przerwie ;)
Scoobiś pięknie się wybarwia, śliczny chłopak z niego :loveu:

Posted

Agata_B napisał(a):
Hej, hej po krótkiej przerwie ;)
Scoobiś pięknie się wybarwia, śliczny chłopak z niego :loveu:

No tak. Coraz więcej złotego już ma na główce. Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że jak dorośnie, to też będzie taki ciemny. A wcale się na to nie zanosi ;)

Posted

Bblue napisał(a):
No tak. Coraz więcej złotego już ma na główce. Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że jak dorośnie, to też będzie taki ciemny. A wcale się na to nie zanosi ;)
Oj, nie nie :cool1: On bedzie jaśniutki, zobaczysz jak będzie miał 2-3 latka ;)

Posted

justys95 napisał(a):
http://images13.fotosik.pl/109/6b6458d6b39990b3.jpg
Ślicznie razem wyglądacie...:loveu:

Dziękować :cool3:

A ja mam nowe fotki :eviltong:

Najpierw cuś takiego :loveu:

Ze mną :diabloti:

Ostatnio mieliśmy taką akcję, bo Scooby się zgubił. Wiedzieliśmy, że niemożliwe by było, żeby wyszedl z domu. Bo jak?
W końcu znależliśmy go w łazience w koszu. Ja zrobiłam cyrk i płakałam a on sobie spał :mad:
Okazało się, że przez przypadek zamknęłam go w łazience. Poszłam umyć ręce, nie zauważyłam, że Scooby idzie za mną i niestety już tam został.
Tu zdjęcie jak prosiłam go, żeby stamtąd wyszedł :evil_lol:

Posted

Cześć Marysiu!
Fajny jest Scooby, szkoda że braciszkowie są tak daleko od siebie, ciekawa jestem jak by razem szaleli. To wcześniejsze zdjęcie Ciebie z piesiem jest ekstra. Pozdrawiam

Posted

[quote name='Reniagoj']Cześć Marysiu!
Fajny jest Scooby, szkoda że braciszkowie są tak daleko od siebie, ciekawa jestem jak by razem szaleli. To wcześniejsze zdjęcie Ciebie z piesiem jest ekstra. Pozdrawiam

A skąd Wy tak właściwie jesteście? ;)
Pewnie razem by latali. Scooby z niektórymi małymi psami ładnie się bawi, ale niestety te większe od siebie zaczepia :shake:

[quote name='binkaa']A to łobuz jeden:evil_lol: Ale pamiętam jak moja kiedyś podobny numer wycięła:roll:

http://images30.fotosik.pl/91/97e82d7afa40fd01.jpg
Jak słodko:loveu::loveu:

Dziękujemy :loveu:

A jutro ze szkoły jadę na jakieś targi. Będę stała w tych niewygodnych butach przez cały dzień, głupio się uśmiechała i rozdawała ulotki. Ech...:shake:
A jak wrócę to od razu lecę na angielski. I jak się wyrobię to pójdę do lasu ze Scoobym i porobimy jakieś jesienne fotki.
Ja już z tym dodatkowym angielskim nie mogę. 16 lekcji miesięcznie. Ale w najbliższym czasie mam zamiar do FC podchodzić. Zobaczymy jak to będzie ;)

Posted

Ja też nie mogę z tym angielskim.. Tylko, że ja go mam 6godzin tygodniowo.. I nie mówię tu o dodatkowym, tylko takim w szkole:shake:

Idź, idź jutro do lasu i przynieś ze sobą fotki:loveu:

Posted

[quote name='binkaa']Ja też nie mogę z tym angielskim.. Tylko, że ja go mam 6godzin tygodniowo.. I nie mówię tu o dodatkowym, tylko takim w szkole:shake:

Idź, idź jutro do lasu i przynieś ze sobą fotki:loveu:[/quote]

Ech...coś pogody nie ma :placz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Scooby jest po prostu śliczny :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Z wyglądu [na pierwszych zdjęciach] przypominał mi trochę Monty'ego tylko że Monty ciut jaśniejszy. Ile twój teraz ma? Mój małolat ma ze 3 miesiące xD Ja również mam niedługo mojemu pupilkowi założyć galerię. Tą musimy regularnie odwiedzać.[/FONT]

Posted

[quote name='Nefretete ^^']Scooby jest po prostu śliczny :loveu:
Z wyglądu [na pierwszych zdjęciach] przypominał mi trochę Monty'ego tylko że Monty ciut jaśniejszy. Ile twój teraz ma? Mój małolat ma ze 3 miesiące xD Ja również mam niedługo mojemu pupilkowi założyć galerię. Tą musimy regularnie odwiedzać.[/quote]

Dziękujemy :loveu:
Scooby ma dokładnie 9 miesięcy i 28 dni. Na samym początku jest taka linijka :eviltong:
Zakładajcie tą galerię, bo my już nie możemy się doczekać. Ech...jak ja kocham szczeniaczki :evil_lol:

Ps. Masz nieregulaminowy podpis. Zmień szybko zanim jakiś wredny mod. się przyczepi :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ups...Nieregulaminowy podpis :eviltong: [/FONT][FONT=Comic Sans MS] No, to Scooby już kawał chłopa :)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Założymy, założymy tylko cierpliwie poczekać =D [/FONT][FONT=Comic Sans MS] A może jakieś fotki? Tak tu pusto bez zdjęć :[[/FONT]

Posted

Fotki będą, ale jak się pogoda poprawi. Bo na razie cały czas leje :shake:

A ja zaraz idę do szkoły :| tak, tak. w sobotę.
W dodatku przez Scoobiego się dzisiaj nie wyspałam. Przez całą noc biegał po domu i szczekał. Prawdopodobnie jakąś muchę zobaczył. Później nie mógł sobie znaleźć miejsca. Wiercił się na tym moim łóżku, aż wreszcie stwierdził, że zrobi mi na złość i pobawi się swoim gryzakiem.
Później jak bieganie mu się znudziło to zachciało mu się pić. Zaczął drapać w miskę, bo woda się skończyła i obudził cały dom.
A jego gryzak znalazłam rano na swojej poduszce.

Posted

binkaa napisał(a):
Cześć Bblue:loveu::loveu: Co tam u Scooby'ego? :loveu::loveu:

Wszystko ok, oprócz tego, że coś mi jeść nie chce :roll:
Karmy nie chciał, więc dostał ugotowaną marchewkę i pierś z kurczaka. Poskubał trochę i cały czas od rana jeszcze stoi.

No i dzisiaj rano zobaczył pierwszy raz oszronionę trawę. Ździwiony był strasznie ;]