chemicalo Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 *Iza* napisał(a):EEe..nie . Moja mama nie lubi takich książek. Więc ja jako grzeczna córeczka nie czytam.:diabloti: A mój tata przy każdej premierze wyczekuje ze mną o 6 rano pod księgarnią :eviltong: I tak nigdy nie byliśmy pierwsi. Jesteśmy gdzieś tak w pierwszej dwudziestce. Przy premierze 7 części będziemy pod księgarnią już o 5! Quote
*Iza* Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Bblue napisał(a):A mój tata przy każdej premierze wyczekuje ze mną o 6 rano pod księgarnią :eviltong: I tak nigdy nie byliśmy pierwsi. Jesteśmy gdzieś tak w pierwszej dwudziestce. Przy premierze 7 części będziemy pod księgarnią już o 5! Ludzie ! To jak czekanie w kolejce po wędliny w komuniźmie.;) Nie obraź się ale dla mnie to głupota :shake: :evil_lol: ;) Quote
chemicalo Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 *Iza* napisał(a):Ludzie ! To jak czekanie w kolejce po wędliny w komuniźmie.;) Nie obraź się ale dla mnie to głupota :shake: :evil_lol: ;) Jakbyś miała na punkcie Harrego takiego fioła jak ja, to też byś czekała. Poza tym jak się jest już o 8 to są takie kolejki, że o książce można sobie pomarzyć. A jak kolejki się kończą okazuje się, że wszystkie książki są wykupione i trzeba czekać do następnego dnia na nową dostawę książek. I następnego dnia znowu są kolejki, w których trzeba stać godzinę i zaczyna się to samo. I wtedy trzeba czekać kilka dni, aż taki szał na książke ustanie. A ja nie potrafię żyć przez kilka dni ze świadomością, że mam pod nosem coś, na co tak długo czekałam. A w życiu trzeba robić głupie rzeczy, żeby mieć potem jakieś wspomnienia. Dla mnie to nie jest głupota. Dla mnie to fajna zabawa. Wolę robiś głupoty niż być sztywna i trzymać się wszystkich zasad :eviltong: A taką bezgraniczną miłością do książek zaraził mnie tata. Mówiłam Wam, że pierwszą bajką jaką usłyszałam był "Władca Pierścieni" Miałam kilka lat i już znałam na pamięć Tolkiena :) Quote
*Iza* Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bblue napisał(a):Jakbyś miała na punkcie Harrego takiego fioła jak ja, to też byś czekała. Poza tym jak się jest już o 8 to są takie kolejki, że o książce można sobie pomarzyć. A jak kolejki się kończą okazuje się, że wszystkie książki są wykupione i trzeba czekać do następnego dnia na nową dostawę książek. I następnego dnia znowu są kolejki, w których trzeba stać godzinę i zaczyna się to samo. I wtedy trzeba czekać kilka dni, aż taki szał na książke ustanie. A ja nie potrafię żyć przez kilka dni ze świadomością, że mam pod nosem coś, na co tak długo czekałam. A w życiu trzeba robić głupie rzeczy, żeby mieć potem jakieś wspomnienia. Dla mnie to nie jest głupota. Dla mnie to fajna zabawa. Wolę robiś głupoty niż być sztywna i trzymać się wszystkich zasad :eviltong: A taką bezgraniczną miłością do książek zaraził mnie tata. Mówiłam Wam, że pierwszą bajką jaką usłyszałam był "Władca Pierścieni" Miałam kilka lat i już znałam na pamięć Tolkiena :) Aaa no tak. Ty też jesteś poprawna innaczej :evil_lol: . Dobra ja spylam. Jak Scoobi? Quote
Guest Agata_B Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bblue napisał(a):Jakbyś miała na punkcie Harrego takiego fioła jak ja, to też byś czekała. Poza tym jak się jest już o 8 to są takie kolejki, że o książce można sobie pomarzyć. A jak kolejki się kończą okazuje się, że wszystkie książki są wykupione i trzeba czekać do następnego dnia na nową dostawę książek. I następnego dnia znowu są kolejki, w których trzeba stać godzinę i zaczyna się to samo. I wtedy trzeba czekać kilka dni, aż taki szał na książke ustanie. A ja nie potrafię żyć przez kilka dni ze świadomością, że mam pod nosem coś, na co tak długo czekałam. A w życiu trzeba robić głupie rzeczy, żeby mieć potem jakieś wspomnienia. Dla mnie to nie jest głupota. Dla mnie to fajna zabawa. Wolę robiś głupoty niż być sztywna i trzymać się wszystkich zasad :eviltong: A taką bezgraniczną miłością do książek zaraził mnie tata. Mówiłam Wam, że pierwszą bajką jaką usłyszałam był "Władca Pierścieni" Miałam kilka lat i już znałam na pamięć Tolkiena :) Mol Książkowy :eviltong: Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 *Iza* napisał(a):Aaa no tak. Ty też jesteś poprawna innaczej :evil_lol: . Dobra ja spylam. Jak Scoobi? Scoobiemu sam wypadł właśnie drugi ząbek :) Teraz śpi na moich kolanach :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bblue napisał(a):Scoobiemu sam wypadł właśnie drugi ząbek :) Teraz śpi na moich kolanach :loveu: O super :):) Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Agata_B napisał(a):Mol Książkowy :eviltong: No jasne :) PS. Dzisiaj może dam fotki :) Quote
Mi. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://images27.fotosik.pl/43/474af23681c50393.jpg cudny klimat:loveu: :loveu: :loveu: Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 *Iza* napisał(a):Ale masz śliczną siostrę. Ile ma lat? 23 lipca skończyła 4 :) Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Zakochałam się :loveu: Kupić, czy nie kupić? Kto pomoże? Quote
*Iza* Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bblue napisał(a):23 lipca skończyła 4 :) Uuu..to już duża dziewczynka ;) . Aaa..ja się dowiedziałam dokładnie jak się skończy HP. Mam opisane wszystko :eviltong: , dostałam od dziewczyny która przeczytała już HP. Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 *Iza* napisał(a):Uuu..to już duża dziewczynka ;) . Aaa..ja się dowiedziałam dokładnie jak się skończy HP. Mam opisane wszystko :eviltong: , dostałam od dziewczyny która przeczytała już HP. Spadaj! :cool3: Quote
*Iza* Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bblue napisał(a):Zakochałam się :loveu: http://images27.fotosik.pl/43/fdc1e0b123712c49m.jpg Kupić, czy nie kupić? Kto pomoże? Szczerze? Ja nie chodze w białych ubraniach bo strasznie nie praktyczne. Dodatkowo nie podoba mi się ta spódniczka- za krótka . Ale jak tobie się podoba to kupuj! Ważne żebyś ty się w tym dobrze czuła.;) Quote
*Iza* Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Bblue napisał(a):Spadaj! :cool3: Mogę pokusić? Wiesz.. skończy się tak że Harry Potter ... Mogę dalej?:eviltong: Quote
chemicalo Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Na koncert musze się w coś ubrać! ALe najpierw musze schundnąć jakieś 10 kg... I buty do niej też upatrzyłam. http://www.allegro.pl/item217278032_ekstra_super_new_buty_sportowe_40_czk.html I tak na sportowo będę :) Ech...od jutra przechodze na ryż i kurczaki. Quote
Guest Agata_B Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Marysiu chyba sie jeszcze na mnie nie gniewasz że powiedziałam, że Zuzix jest przemądrzała? Quote
chemicalo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Agata daj spokój ;) luthien - już kupione :) Quote
Guest Agata_B Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ok ;) ps. Śliczne te ubranko ;) Też bym od razu kupiła i do tego jeszcze te buty :) [quote name='Bblue'] Na koncert musze się w coś ubrać! ALe najpierw musze schundnąć jakieś 10 kg... I buty do niej też upatrzyłam. http://www.allegro.pl/item217278032_..._40_cz k.html I tak na sportowo będę :smile: Ech...od jutra przechodze na ryż i kurczaki. To ile ty chcesz ważyć? 30kg? Quote
chemicalo Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Agata_B napisał(a):Ok ;) ps. Śliczne te ubranko ;) Też bym od razu kupiła i do tego jeszcze te buty :) To ile ty chcesz ważyć? 30kg? Mam 172 wzrostu i waże 53. Dzisiaj mnie w przychodni ważyli. W ciągu roku urosłam 20 cm i zaczęły mi się kłopoty z kolanami, więc latam po ortopedach. I tu nie chodzi o to, żeby schudnąć, ale mieć sczuplejsze nogi. Quote
*Iza* Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bblue napisał(a):Mam 172 wzrostu i waże 53. Dzisiaj mnie w przychodni ważyli. W ciągu roku urosłam 20 cm i zaczęły mi się kłopoty z kolanami, więc latam po ortopedach. I tu nie chodzi o to, żeby schudnąć, ale mieć sczuplejsze nogi. To ćwiczenia kochana a nie diety... Quote
Recommended Posts