Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Iza* napisał(a):
EEe..nie . Moja mama nie lubi takich książek. Więc ja jako grzeczna córeczka nie czytam.:diabloti:

A mój tata przy każdej premierze wyczekuje ze mną o 6 rano pod księgarnią :eviltong: I tak nigdy nie byliśmy pierwsi. Jesteśmy gdzieś tak w pierwszej dwudziestce. Przy premierze 7 części będziemy pod księgarnią już o 5!

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bblue napisał(a):
A mój tata przy każdej premierze wyczekuje ze mną o 6 rano pod księgarnią :eviltong: I tak nigdy nie byliśmy pierwsi. Jesteśmy gdzieś tak w pierwszej dwudziestce. Przy premierze 7 części będziemy pod księgarnią już o 5!

Ludzie ! To jak czekanie w kolejce po wędliny w komuniźmie.;)

Nie obraź się ale dla mnie to głupota :shake: :evil_lol: ;)

Posted

*Iza* napisał(a):
Ludzie ! To jak czekanie w kolejce po wędliny w komuniźmie.;)

Nie obraź się ale dla mnie to głupota :shake: :evil_lol: ;)

Jakbyś miała na punkcie Harrego takiego fioła jak ja, to też byś czekała. Poza tym jak się jest już o 8 to są takie kolejki, że o książce można sobie pomarzyć. A jak kolejki się kończą okazuje się, że wszystkie książki są wykupione i trzeba czekać do następnego dnia na nową dostawę książek. I następnego dnia znowu są kolejki, w których trzeba stać godzinę i zaczyna się to samo. I wtedy trzeba czekać kilka dni, aż taki szał na książke ustanie. A ja nie potrafię żyć przez kilka dni ze świadomością, że mam pod nosem coś, na co tak długo czekałam.

A w życiu trzeba robić głupie rzeczy, żeby mieć potem jakieś wspomnienia. Dla mnie to nie jest głupota. Dla mnie to fajna zabawa.
Wolę robiś głupoty niż być sztywna i trzymać się wszystkich zasad :eviltong:
A taką bezgraniczną miłością do książek zaraził mnie tata. Mówiłam Wam, że pierwszą bajką jaką usłyszałam był "Władca Pierścieni" Miałam kilka lat i już znałam na pamięć Tolkiena :)

Posted

Bblue napisał(a):
Jakbyś miała na punkcie Harrego takiego fioła jak ja, to też byś czekała. Poza tym jak się jest już o 8 to są takie kolejki, że o książce można sobie pomarzyć. A jak kolejki się kończą okazuje się, że wszystkie książki są wykupione i trzeba czekać do następnego dnia na nową dostawę książek. I następnego dnia znowu są kolejki, w których trzeba stać godzinę i zaczyna się to samo. I wtedy trzeba czekać kilka dni, aż taki szał na książke ustanie. A ja nie potrafię żyć przez kilka dni ze świadomością, że mam pod nosem coś, na co tak długo czekałam.

A w życiu trzeba robić głupie rzeczy, żeby mieć potem jakieś wspomnienia. Dla mnie to nie jest głupota. Dla mnie to fajna zabawa.
A taką bezgraniczną miłością do książek zaraził mnie tata. Mówiłam Wam, że pierwszą bajką jaką usłyszałam był "Władca Pierścieni" Miałam kilka lat i już znałam na pamięć Tolkiena :)

Aaa no tak. Ty też jesteś poprawna innaczej :evil_lol: .

Dobra ja spylam. Jak Scoobi?

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):

Mol Książkowy :eviltong:

Posted

*Iza* napisał(a):
Aaa no tak. Ty też jesteś poprawna innaczej :evil_lol: .

Dobra ja spylam. Jak Scoobi?

Scoobiemu sam wypadł właśnie drugi ząbek :) Teraz śpi na moich kolanach :loveu:

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):
Scoobiemu sam wypadł właśnie drugi ząbek :) Teraz śpi na moich kolanach :loveu:

O super :):)

Posted

Bblue napisał(a):
23 lipca skończyła 4 :)

Uuu..to już duża dziewczynka ;) .

Aaa..ja się dowiedziałam dokładnie jak się skończy HP. Mam opisane wszystko :eviltong: , dostałam od dziewczyny która przeczytała już HP.

Posted

*Iza* napisał(a):
Uuu..to już duża dziewczynka ;) .

Aaa..ja się dowiedziałam dokładnie jak się skończy HP. Mam opisane wszystko :eviltong: , dostałam od dziewczyny która przeczytała już HP.

Spadaj! :cool3:

Guest Agata_B
Posted

Marysiu chyba sie jeszcze na mnie nie gniewasz że powiedziałam, że Zuzix jest przemądrzała?

Guest Agata_B
Posted

Ok ;)
ps. Śliczne te ubranko ;) Też bym od razu kupiła i do tego jeszcze te buty :)
[quote name='Bblue']
Na koncert musze się w coś ubrać! ALe najpierw musze schundnąć jakieś 10 kg...
I buty do niej też upatrzyłam.
http://www.allegro.pl/item217278032_..._40_cz k.html

I tak na sportowo będę :smile:

Ech...od jutra przechodze na ryż i kurczaki.

To ile ty chcesz ważyć? 30kg?

Posted

Agata_B napisał(a):
Ok ;)
ps. Śliczne te ubranko ;) Też bym od razu kupiła i do tego jeszcze te buty :)

To ile ty chcesz ważyć? 30kg?

Mam 172 wzrostu i waże 53. Dzisiaj mnie w przychodni ważyli. W ciągu roku urosłam 20 cm i zaczęły mi się kłopoty z kolanami, więc latam po ortopedach. I tu nie chodzi o to, żeby schudnąć, ale mieć sczuplejsze nogi.

Posted

Bblue napisał(a):
Mam 172 wzrostu i waże 53. Dzisiaj mnie w przychodni ważyli. W ciągu roku urosłam 20 cm i zaczęły mi się kłopoty z kolanami, więc latam po ortopedach. I tu nie chodzi o to, żeby schudnąć, ale mieć sczuplejsze nogi.

To ćwiczenia kochana a nie diety...