chemicalo Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Wróciłam :) Znaczy się wczoraj wróciłam z biwaku, a przed chwilą od psiego fryzjera. Scoobyjest obcięty :) Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bblue napisał(a):Wróciłam :) Znaczy się wczoraj wróciłam z biwaku, a przed chwilą od psiego fryzjera. Scoobyjest obcięty :) No to dawaj fotki!:p Quote
chemicalo Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 *Iza* napisał(a):No to dawaj fotki!:p No właśnie nie mam jak :( Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bblue napisał(a):No właśnie nie mam jak :( Dlaczego?... Quote
chemicalo Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 *Iza* napisał(a):Dlaczego?... Bo jestem u kuzynki i nie mam aparatu Quote
Guest Agata_B Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bblue napisał(a):Wróciłam :) Znaczy się wczoraj wróciłam z biwaku, a przed chwilą od psiego fryzjera. Scoobyjest obcięty :) To jednak zrezygnowałaś z wystaw? Zrób jak wrócisz od kuzynki ;) Quote
chemicalo Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja tez czekam na nowe fotki:cool3: Będą w przyszłm tygodniu. Zapomniałam napisać, że Scooby jest obcięty "na Mikusia" :) Tylko zostawiliśmy mu kucorka :) Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Bblue napisał(a):Będą w przyszłm tygodniu. Zapomniałam napisać, że Scooby jest obcięty "na Mikusia" :) Tylko zostawiliśmy mu kucorka :) Ahh....."na Mikusia":loveu: Normalnie zacznę pobierać opłaty za wykorzystywanie fryza:evil_lol: PositiveThought napisał(a):aaa :loveu: a Mikusiowi bezczelna małpa obćła kucora... wrr.. co mi zrobią za obrazę Moda? :megagrin: I co z tego:obrazic: Wszystkim się podoba, bo jest taki chłopięcy i misiakowaty:eviltong: I to jest najważniejsze. Teraz nikt na spacerach nie mówi, że to dziewczynka. Zobaczysz w swoim czasie:diabloti: Quote
*Iza* Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):ja wiem, też mam w planach obciachanie kucora, ale dopiero jak dojdzie dziewczynka... Dziewczynka, dziewczynka ? Jaka dziewczynka?;) Planujesz Positive jeszcze jednego yoreczka?:cool3: Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):ja wiem, też mam w planach obciachanie kucora, ale dopiero jak dojdzie dziewczynka... Kurka teraz wszyscy kupują 2 pieska... ja tez tak chcę:placz: Zaraz do Ciebie wpadnę Quote
*Iza* Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Kurka teraz wszyscy kupują 2 pieska... ja tez tak chcę:placz: Zaraz do Ciebie wpadnę To może ja też się przejdę..;) No tak..jak się kupi jednego yorka to chce się więcej..:shake: ;) Quote
chemicalo Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):I co z tego:obrazic: Wszystkim się podoba, bo jest taki chłopięcy i misiakowaty:eviltong: I to jest najważniejsze. Teraz nikt na spacerach nie mówi, że to dziewczynka. Zobaczysz w swoim czasie:diabloti: Mieli go za dziewczynke? Ja to zawsze zaglądam tam gdzie trzeba, zanim się zapytam.. Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Najczęściej mówili, że dziewczynka. Hihi... u dużych psów to szybko rzucisz okiem i wszystko jasne, ale u takiego małego szkraba trzeba się nieźle wysilić, żeby cokolwiek zobaczyć:evil_lol: Quote
chemicalo Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Najczęściej mówili, że dziewczynka. Hihi... u dużych psów to szybko rzucisz okiem i wszystko jasne, ale u takiego małego szkraba trzeba się nieźle wysilić, żeby cokolwiek zobaczyć:evil_lol: Jak nic nie widać to najlepiej jest się o imię zapytać :) Quote
*Iza* Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agata_B napisał(a):Kiedy będą fotki? ;) Właśnie?;) Quote
chemicalo Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Jutro wracam do domu :) Więc w sobote pewnie, o ile nie pojade na Harrego do kina Quote
*Iza* Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bblue napisał(a):Jutro wracam do domu :) Więc w sobote pewnie, o ile nie pojade na Harrego do kina Eee..Harry Portier i jego portiernia :evil_lol: . Oglądałam 3 pierwsze części z 4 zrezygnowałam. Zresztą , mi i tak w tym wszystkim podoba się najbardziej aktor grający Harrego(Daniel Racliffe) i Hermiona(Emma Watson) :evil_lol: :evil_lol: Quote
chemicalo Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 *Iza* napisał(a):Eee..Harry Portier i jego portiernia :evil_lol: . Oglądałam 3 pierwsze części z 4 zrezygnowałam. Zresztą , mi i tak w tym wszystkim podoba się najbardziej aktor grający Harrego(Daniel Racliffe) i Hermiona(Emma Watson) :evil_lol: :evil_lol: Ja widziałam wszystkie i to po kilka razy.A jeśli chodzi o książki to pierwszą część przeczytałam 18 razy, jak było z drugą i trzecią to nie pamiętam (w każdym razie też kilkanaście razy), czwartą 10 razy, piątą...nie pamiętam, ale też coś koło tego i teraz 6 czytam 8 raz. No i oczywiście czekam aż z allegro przyjdzie mi 7 część po angielsku.Kocham Harrego, kocham wszystko co jest z nim związane.I tak samo mam z książkami Tolkiena :) Quote
*Iza* Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bblue napisał(a):Ja widziała wszystkie i to po kilka razy.A jeśli chodzi o książki to pierwszą część przeczytałam 18 razy, jak było z drugą i trzecią to nie pamiętam (w każdym razie też kilkanaście razy), czwartą 10 razy, piątą...nie pamiętam, ale też coś koło tego i teraz 6 czytam 8 raz. No i oczywiście czekam aż z allegro przyjdzie mi 7 część po angielsku.Kocham Harrego, kocham wszystko co jest z nim związane.I tak samo mam z książkami Tokiena :) ;) Zdradzisz mi jak się skończyła ostatnia część? Mi się wydaje ,że Haryy przeżyje, a Ron zginie . Quote
chemicalo Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 *Iza* napisał(a):;) Zdradzisz mi jak się skończyła ostatnia część? Mi się wydaje ,że Haryy przeżyje, a Ron zginie . A mi się wydaje, że Harry będzie horkruksem :P Quote
*Iza* Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bblue napisał(a):A mi się wydaje, że Harry będzie horkruksem :P A co to ten horkruks? Quote
chemicalo Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 *Iza* napisał(a):A co to ten horkruks? Dużo do gadania. Trzeba przeczytać 6 część. Quote
Recommended Posts