Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bblue napisał(a):
Wróciłam :)

Znaczy się wczoraj wróciłam z biwaku, a przed chwilą od psiego fryzjera. Scoobyjest obcięty :)

No to dawaj fotki!:p

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):
Wróciłam :)

Znaczy się wczoraj wróciłam z biwaku, a przed chwilą od psiego fryzjera. Scoobyjest obcięty :)

To jednak zrezygnowałaś z wystaw?
Zrób jak wrócisz od kuzynki ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja tez czekam na nowe fotki:cool3:

Będą w przyszłm tygodniu. Zapomniałam napisać, że Scooby jest obcięty "na Mikusia" :) Tylko zostawiliśmy mu kucorka :)

Posted

Bblue napisał(a):
Będą w przyszłm tygodniu. Zapomniałam napisać, że Scooby jest obcięty "na Mikusia" :) Tylko zostawiliśmy mu kucorka :)

Ahh....."na Mikusia":loveu: Normalnie zacznę pobierać opłaty za wykorzystywanie fryza:evil_lol:

PositiveThought napisał(a):
aaa :loveu:

a Mikusiowi bezczelna małpa obćła kucora... wrr..
co mi zrobią za obrazę Moda? :megagrin:

I co z tego:obrazic: Wszystkim się podoba, bo jest taki chłopięcy i misiakowaty:eviltong: I to jest najważniejsze. Teraz nikt na spacerach nie mówi, że to dziewczynka.

Zobaczysz w swoim czasie:diabloti:

Posted

ja wiem, też mam w planach obciachanie kucora, ale dopiero jak dojdzie dziewczynka...

Dziewczynka, dziewczynka ? Jaka dziewczynka?;)
Planujesz Positive jeszcze jednego yoreczka?:cool3:

Posted

ja wiem, też mam w planach obciachanie kucora, ale dopiero jak dojdzie dziewczynka...

Kurka teraz wszyscy kupują 2 pieska... ja tez tak chcę:placz: Zaraz do Ciebie wpadnę

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Kurka teraz wszyscy kupują 2 pieska... ja tez tak chcę:placz: Zaraz do Ciebie wpadnę

To może ja też się przejdę..;)

No tak..jak się kupi jednego yorka to chce się więcej..:shake: ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
I co z tego:obrazic: Wszystkim się podoba, bo jest taki chłopięcy i misiakowaty:eviltong: I to jest najważniejsze. Teraz nikt na spacerach nie mówi, że to dziewczynka.

Zobaczysz w swoim czasie:diabloti:

Mieli go za dziewczynke? Ja to zawsze zaglądam tam gdzie trzeba, zanim się zapytam..

Posted

Najczęściej mówili, że dziewczynka.

Hihi... u dużych psów to szybko rzucisz okiem i wszystko jasne, ale u takiego małego szkraba trzeba się nieźle wysilić, żeby cokolwiek zobaczyć:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Najczęściej mówili, że dziewczynka.

Hihi... u dużych psów to szybko rzucisz okiem i wszystko jasne, ale u takiego małego szkraba trzeba się nieźle wysilić, żeby cokolwiek zobaczyć:evil_lol:

Jak nic nie widać to najlepiej jest się o imię zapytać :)

Posted

Bblue napisał(a):
Jutro wracam do domu :) Więc w sobote pewnie, o ile nie pojade na Harrego do kina

Eee..Harry Portier i jego portiernia :evil_lol: . Oglądałam 3 pierwsze części z 4 zrezygnowałam. Zresztą , mi i tak w tym wszystkim podoba się najbardziej aktor grający Harrego(Daniel Racliffe) i Hermiona(Emma Watson) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

*Iza* napisał(a):
Eee..Harry Portier i jego portiernia :evil_lol: . Oglądałam 3 pierwsze części z 4 zrezygnowałam. Zresztą , mi i tak w tym wszystkim podoba się najbardziej aktor grający Harrego(Daniel Racliffe) i Hermiona(Emma Watson) :evil_lol: :evil_lol:

Ja widziałam wszystkie i to po kilka razy.A jeśli chodzi o książki to pierwszą część przeczytałam 18 razy, jak było z drugą i trzecią to nie pamiętam (w każdym razie też kilkanaście razy), czwartą 10 razy, piątą...nie pamiętam, ale też coś koło tego i teraz 6 czytam 8 raz. No i oczywiście czekam aż z allegro przyjdzie mi 7 część po angielsku.Kocham Harrego, kocham wszystko co jest z nim związane.I tak samo mam z książkami Tolkiena :)

Posted

Bblue napisał(a):
Ja widziała wszystkie i to po kilka razy.A jeśli chodzi o książki to pierwszą część przeczytałam 18 razy, jak było z drugą i trzecią to nie pamiętam (w każdym razie też kilkanaście razy), czwartą 10 razy, piątą...nie pamiętam, ale też coś koło tego i teraz 6 czytam 8 raz. No i oczywiście czekam aż z allegro przyjdzie mi 7 część po angielsku.Kocham Harrego, kocham wszystko co jest z nim związane.I tak samo mam z książkami Tokiena :)

;) Zdradzisz mi jak się skończyła ostatnia część?

Mi się wydaje ,że Haryy przeżyje, a Ron zginie .

Posted

*Iza* napisał(a):
;) Zdradzisz mi jak się skończyła ostatnia część?

Mi się wydaje ,że Haryy przeżyje, a Ron zginie .

A mi się wydaje, że Harry będzie horkruksem :P