Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bblue napisał(a):Coś mi się dzieje z aparatem/kablem/komputerem i nie moge dać nowych fotek. A zrobiłam ich całkiem sporo. To [nie] cierpliwie czekamy na poprawę stanu aparatu/kabla/komputera ;) Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Halooooooo... coś tu paJANCZynami zarosłoooooo.... fotki fotki .... !!!! Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Halooooooo... coś tu paJANCZynami zarosłoooooo.... fotki fotki .... !!!! No przecież są kilka postów wyżej! Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Scooby ma jeszcze klapnięte uszko? :-o Nie. Czasami, jak ma włoski nie obcięte, albo zapominam mu masować, to ma klapnięte. Ale trwa to ze 2-3 minuty i znowu jest tak jak powinno być. Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Bblue']Nie. Czasami, jak ma włoski nie obcięte, albo zapominam mu masować, to ma klapnięte. Ale trwa to ze 2-3 minuty i znowu jest tak jak powinno być. To dobrze :) http://images23.fotosik.pl/15/fddffde3e455b646.jpg Na tym zdjęciu wygląda jakby miał klapnięte. Zdjęcie zamienione na link:) Magda Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Nie można cytować zdjęć. Agata przeczytaj zmieniony regulmin. Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Nie można cytować zdjęć. Agata przeczytaj zmieniony regulmin. ale ja nie cytuje ;) Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Coś mi się przypomniało! Scooby kończy dzisiaj 7 miesięcy :) Quote
Reniagoj Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Coś mi się przypomniało! Scooby kończy dzisiaj 7 miesięcy :) Scooby, Rubiś i Carmen skończyli 07.07.2007 7 miesięcy :multi: 7777 Marysiu, avatorek i podpis, bardzo z sobą koreluja Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Bblue napisał(a):Coś mi się przypomniało! Scooby kończy dzisiaj 7 miesięcy :) Ale ten czas leci... nie dawno miał 5 mies :) Scoobiscia. Quote
Mi. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 heloł;) to wszystkiego naj dla Misia i zeby rosnal szybko i zdrowo:razz: Quote
chemicalo Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 A więc jadę na wakacje! Nie żegnam się, bo dostęp do internetu będę miała. Tylko trochę rzadziej po prostu. W każdym razie na dogo postaram się zaglądać. Gorzej z fotkami. Będę błagać wszystkich, żeby pozwolili mi wziąć aparat, ale nawet jeśli będę go miała, to fotek i tak nie będzie. Więc musicie poczekać sobie na Scoobiego do sierpnia (do 23 na pewno będę w domu), więc pod koniec sierpnia fotki będą. Nie żegnam się z Wami, będę w miarę możliwości tu zaglądać ;) Mazury i cała reszta czekają! Quote
Reniagoj Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Miłych wakacji życzymy Marysi i Scoobiemu :multi: :multi: Quote
chemicalo Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 No i dzisiaj mijają 2 miesięce od kiedy mam Scoobiego :) Quote
Guest Agata_B Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wszystkiego naj! :multi: Ps. Marysiu chce być tym modem czy junior adminem na twoim forum/moje usunę ;) Quote
chemicalo Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Agata_B napisał(a):Wszystkiego naj! :multi: Ps. Marysiu chce być tym modem czy junior adminem na twoim forum/moje usunę ;) Jak będę miała czas to Cię dodam :) A ja właśnie byłam na mieście. Trochę kasy się wydało, ale było trzeba :) Jutro jedziemy na kilka dni nad morze pod namiot. Musiałam kupić Scoobiemu preparat na kleszcze, bo by go chyba żywcem zjadły. Kupiliśmy też kilka kostek, żeby mu się nie nudziło jakby padało. No i byliśmy w kosmetycznym. Kupiliśmy kilka potrzebnych rzeczy na wyjazd, kartę do telefonu i już jutra nie możemy się doczekać, bo pojedzie z nami Shih tzu, Axel. Quote
Daga_i_Oskar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ale Scoobiś rośnie w błyskawicznym tempie :loveu: Slodkości małe i niech podwójne ząbeczki szybciutko wypadną ;) Quote
chemicalo Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Ale Scoobiś rośnie w błyskawicznym tempie :loveu: Slodkości małe i niech podwójne ząbeczki szybciutko wypadną ;) Oj...na chwilę obecną to nie chcę się ruszać :( Quote
Sara_i_Aris Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witam! Chyba jeszcze tu nie byłam... (niemożliwe!). Życzę udanego wypoczynku pod namiotem :loveu: Szkoda, że nowych fotek nie będzie, ale na pewno nadrobisz. Scooby jest bardzo śliczny :loveu: Zamierzasz z nim jeździć na wystawy? Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts