Guest Agata_B Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='*luthien*']heloł:p przyszlam sie przedwyjazdowo przywitac:cool3: W koncu jak moglam do Was nie zajrzec:cool1: Heloł i bya :* :multi: Quote
chemicalo Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='*luthien*']heloł:p przyszlam sie przedwyjazdowo przywitac:cool3: W koncu jak moglam do Was nie zajrzec:cool1: To życzymy udanych wakacji, wracaj cała i zdrowa, nic sobie nie połam i czekamy za 2 tygodnie. Pa pa :) Quote
*Iza* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='*luthien*']heloł:p przyszlam sie przedwyjazdowo przywitac:cool3: W koncu jak moglam do Was nie zajrzec:cool1: Luthien już wyjeźdzasz? A dokąd?:loveu: Quote
Guest Agata_B Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 *Iza* napisał(a):Luthien już wyjeźdzasz? A dokąd?:loveu: A co ty taka ciekawska? :mad: :evil_lol: No jak gdzie? Na chłopaki :diabloti: Quote
*Iza* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Agata_B napisał(a):A co ty taka ciekawska? :mad: :evil_lol: No jak gdzie? Na chłopaki :diabloti: Kto pyta nie bładzi.,.:cool3: Quote
Guest Agata_B Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 *Iza* napisał(a):Kto pyta nie bładzi.,.:cool3: Też racja :p Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Bblue http://animalia.pl/produkt.php?id=7249 taką smycz mam i jestem z niej bardzo zadowolona, tylko nie mogę na automatyku chodzić z Baksymilianem w obrozy bo siepoddusza i musi do niej szelki nosić P.S czekam na nowe fotki Quote
*Iza* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Agata B http://animalia.pl/produkt.php?id=7249 taką smycz mam i jestem z niej bardzo zadowolona, tylko nie mogę na automatyku chodzić z Baksymilianem w obrozy bo siepoddusza i musi do niej szelki nosić P.S czekam na nowe fotki Ale chodziło chyba o Bblue , bo to ona zamówiła smycz flexi.. Rodzice zaczynają coraz poważniej myśleć o psie. :) Ale największym argumentem są tutaj wyjazdy.Na szczęście w coraz więcej miejsc można zabrać pieska, szczególnie tak małego jak york. Quote
*Iza* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A jeśli chodzi o smycz, to ja już od ponad 2 lat używam smyczy rozwijanej firmy Flippy. Jest poprostu nie do zdarcia:loveu: . Mój pies strasznie ciągnie na smyczy,ale nigdy jej nie urwał.A zdażało się to już z nie jedną smyczą. Waży od ok.10 kg i kupiłam rozmiar średni. Smycz jest nie na taśme , tylko sznurek:lol: . Kosztowała ok.50 zł. Quote
chemicalo Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Flexi i rogzy juz zamówione :) Fotki miały być dzisiaj, ale idę na noc do koleżanki, więc nie dam rady... Quote
Guest Agata_B Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Bblue napisał(a):Flexi i rogzy juz zamówione :) Fotki miały być dzisiaj, ale idę na noc do koleżanki, więc nie dam rady... Super :) Spokojnej nocy. Quote
Guest Agata_B Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Marysiu kiedy dojdzie do Ciebie przesyłka z rogzami? ;) Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hej! Mam nadzieję, że jak wrócisz to wstawisz trochę fotek:cool3: I jak zdecydowałaś się obciąć małego? Życzę miłego dzionka:p Quote
tusia. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Scoobi jest super!ZA jakiś czas no m/w rok też spodziewam się yorka One są boskie Quote
chemicalo Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Dzisiaj stwierdziliśmy, że dywan i taki pies jak Scooby nie pasują do siebie. Wybraliśmy Scoobiego, a dywan z salonu zwineliśmy i tata wyniósł. Jak wychodził to słyszałam tylko jak mruczał pod nosem, że z tym kundlem to tylko same problemy :evil_lol: Jutro obiecuję, że dam fotki :) Quote
chemicalo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Miały być wczoraj. Około 22 usiadłam do komputera, poczekałam godzinę, aż fotosik coś mi zrobi z tymi zdjęciami i du*a. Jakiś error mi wyskoczył. Odświeżałam, cofałam i nic się zrobić nie dało. Chciało mi się spać, więc zrezygnowałam. Dzisiaj spróbuje coś zrobić :cool1: Quote
Guest Agata_B Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A na imageskack lub tynypic nie możesz zalinkować?? Quote
Reniagoj Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Bblue']Dzisiaj stwierdziliśmy, że dywan i taki pies jak Scooby nie pasują do siebie. Wybraliśmy Scoobiego, a dywan z salonu zwineliśmy i tata wyniósł. dokonaliście jedynie słusznego wyboru, jako że w dywanie się mości pełno kurzu, który może wywołac alergię, a Scoobisie są balsamem na skołatane nerwy, jak się skołataja oczywiście, a jak nie, to sa radością tak ogólnie rzecz biorąc. Jak wychodził to słyszałam tylko jak mruczał pod nosem, że z tym kundlem to tylko same problemy :evil_lol: proszę powtórz swojemu szanownemu ojcu, by braciszka Rubisia nie nazywał kundlem, wszak my się o champioństwo ubiegamy, zawsze na Scoobiego trochę spłynie (chyba żeby było odwrotnie jak go wystawisz), no Jutro obiecuję, że dam fotki :) obiecanki cacanki a głupiemu radość pozdrawiam Quote
chemicalo Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Proszzz... Podwójne zęby :evil_lol: I kilka zrobionych po spacerze na klatce :cool3: A reszta poźniej :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bblue napisał(a):Proszzz... A reszta poźniej :evil_lol::angryy::angryy: Quote
chemicalo Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Agata_B napisał(a)::angryy::angryy: Coś mi się dzieje z aparatem/kablem/komputerem i nie moge dać nowych fotek. A zrobiłam ich całkiem sporo. Quote
Recommended Posts