Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

[quote name='*luthien*']heloł:p przyszlam sie przedwyjazdowo przywitac:cool3: W koncu jak moglam do Was nie zajrzec:cool1:
Heloł i bya :* :multi:

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']heloł:p przyszlam sie przedwyjazdowo przywitac:cool3: W koncu jak moglam do Was nie zajrzec:cool1:

To życzymy udanych wakacji, wracaj cała i zdrowa, nic sobie nie połam i czekamy za 2 tygodnie. Pa pa :)

Posted

Luthien już wyjeźdzasz? A dokąd?:loveu:

Guest Agata_B
Posted

*Iza* napisał(a):
Luthien już wyjeźdzasz? A dokąd?:loveu:

A co ty taka ciekawska? :mad: :evil_lol:
No jak gdzie? Na chłopaki :diabloti:

Guest Agata_B
Posted

*Iza* napisał(a):
Kto pyta nie bładzi.,.:cool3:

Też racja :p

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Agata B http://animalia.pl/produkt.php?id=7249
taką smycz mam i jestem z niej bardzo zadowolona, tylko nie mogę na automatyku chodzić z Baksymilianem w obrozy bo siepoddusza i musi do niej szelki nosić

P.S
czekam na nowe fotki

Ale chodziło chyba o Bblue , bo to ona zamówiła smycz flexi..

Rodzice zaczynają coraz poważniej myśleć o psie. :)

Ale największym argumentem są tutaj wyjazdy.Na szczęście w coraz więcej miejsc można zabrać pieska, szczególnie tak małego jak york.

Posted

A jeśli chodzi o smycz, to ja już od ponad 2 lat używam smyczy rozwijanej firmy Flippy. Jest poprostu nie do zdarcia:loveu: . Mój pies strasznie ciągnie na smyczy,ale nigdy jej nie urwał.A zdażało się to już z nie jedną smyczą.
Waży od ok.10 kg i kupiłam rozmiar średni. Smycz jest nie na taśme , tylko sznurek:lol: . Kosztowała ok.50 zł.

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):
Flexi i rogzy juz zamówione :)
Fotki miały być dzisiaj, ale idę na noc do koleżanki, więc nie dam rady...

Super :)
Spokojnej nocy.

Guest Agata_B
Posted

Marysiu kiedy dojdzie do Ciebie przesyłka z rogzami? ;)

Posted

Dzisiaj stwierdziliśmy, że dywan i taki pies jak Scooby nie pasują do siebie. Wybraliśmy Scoobiego, a dywan z salonu zwineliśmy i tata wyniósł. Jak wychodził to słyszałam tylko jak mruczał pod nosem, że z tym kundlem to tylko same problemy :evil_lol:

Jutro obiecuję, że dam fotki :)

Posted

Miały być wczoraj. Około 22 usiadłam do komputera, poczekałam godzinę, aż fotosik coś mi zrobi z tymi zdjęciami i du*a. Jakiś error mi wyskoczył. Odświeżałam, cofałam i nic się zrobić nie dało. Chciało mi się spać, więc zrezygnowałam. Dzisiaj spróbuje coś zrobić :cool1:

Guest Agata_B
Posted

A na imageskack lub tynypic nie możesz zalinkować??

Posted

[quote name='Bblue']Dzisiaj stwierdziliśmy, że dywan i taki pies jak Scooby nie pasują do siebie. Wybraliśmy Scoobiego, a dywan z salonu zwineliśmy i tata wyniósł.
dokonaliście jedynie słusznego wyboru, jako że w dywanie się mości pełno kurzu, który może wywołac alergię, a Scoobisie są balsamem na skołatane nerwy, jak się skołataja oczywiście, a jak nie, to sa radością tak ogólnie rzecz biorąc.

Jak wychodził to słyszałam tylko jak mruczał pod nosem, że z tym kundlem to tylko same problemy :evil_lol:

proszę powtórz swojemu szanownemu ojcu, by braciszka Rubisia nie nazywał kundlem, wszak my się o champioństwo ubiegamy, zawsze na Scoobiego trochę spłynie (chyba żeby było odwrotnie jak go wystawisz), no

Jutro obiecuję, że dam fotki :)

obiecanki cacanki a głupiemu radość
pozdrawiam

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):
Proszzz...

A reszta poźniej :evil_lol:
:angryy::angryy: