Reniagoj Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Bblue']Rosną mu stałe zęby, a mleczne jeszcze nie wypadły. Ma takie dwa rządki. Wet powiedział, że jak do połowy lipca nie wypadną to będzie trzeba usuwać.[/QUOTE] Rubiś też ma rekinie zęby, moja wetka wspominała o usuwaniu, ale teraz mam dać mu szmatę i się z nim szarpać i fakt że się coraz bardziej ruszają, spróbuj sie tak z nim bawić, Rubiś to uwielbia. Quote
chemicalo Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 A Scoobiemu się nie ruszają. Trzymają się i jakoś nie zbiera się na to żeby wyszły. Quote
Mi. Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witajcie gaduly:p Widze, ze zdjec brak...:cool1:cykac, cykac ;) Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='*luthien*']Witajcie gaduly:p Widze, ze zdjec brak...:cool1:cykac, cykac ;) Aparat jest, ale nie ma ładowarki do baterii. Muszę na nią poczekać kilka dni :) Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bblue napisał(a):Aparat jest, ale nie ma ładowarki do baterii. Muszę na nią poczekać kilka dni :) To czekamy. PS. Bblue jaki fantastyczny avatar :diabloti: Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Agata_B napisał(a):To czekamy. PS. Bblue jaki fantastyczny avatar :diabloti: Dziękuję bardzo :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bblue napisał(a):Dziękuję bardzo :evil_lol: A nie ma za co :diabloti: :evil_lol: Co u Scoobisia? (oprócz tego kleszcza :P) Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Agata_B napisał(a):A nie ma za co :diabloti: :evil_lol: Co u Scoobisia? (oprócz tego kleszcza :P) U Scoobiego po staremu. Może tylko trochę wyjaśniał na pyszczku :) Quote
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Bblue']Z 1. No super! Koniecznie musicie pojechać na jakąś wystawę:loveu: Taki pies nie może się marnować. Trzymam kciuki, żeby obyło się bez usuwania zębów:p Ja wczoraj też znalazłam kleszcza u Mikiego. Raz dwa i po sprawie:mad: Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):No super! Koniecznie musicie pojechać na jakąś wystawę:loveu: Taki pies nie może się marnować. Trzymam kciuki, żeby obyło się bez usuwania zębów:p Ja wczoraj też znalazłam kleszcza u Mikiego. Raz dwa i po sprawie:mad: Cały czas próbuję wyprosić te wystawy, ale marnie mi to wychodzi... :shake: A jeśli chodzi o te zęby to ja coraz bardziej zaczynam wątpić, w to, że wypadną... Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Marysiu supcio avek :p A po Misiu pare dni teu choidzł taki wieeeelki klaszcz :placz: Ale na szczeście się niewgryz :D Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bblue napisał(a):Cały czas próbuję wyprosić te wystawy, ale marnie mi to wychodzi... :shake: A jeśli chodzi o te zęby to ja coraz bardziej zaczynam wątpić, w to, że wypadną... Będzie dobrze :cool1: Koniecznie jeź na wystawe! Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Asia&Misia napisał(a):Marysiu supcio avek :p A po Misiu pare dni teu choidzł taki wieeeelki klaszcz :placz: Ale na szczeście się niewgryz :D Asia podaj mi linka do Misiowej galerii.. bo sie juz pogubiłam :roll: Quote
*Iza* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Asia&Misia napisał(a):Marysiu supcio avek :p A po Misiu pare dni teu choidzł taki wieeeelki klaszcz <placze> Ale na szczeście się niewgryz :D Kleszcze mogą chodzić? A mi się zawsze wydawało , że one odrazu się wbijają..:roll: A może to pchła?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Agata_B napisał(a):Asia podaj mi linka do Misiowej galerii.. bo sie juz pogubiłam :roll: ja tam wchodze przez google :p wpisuje: dogomania galeria Misia :razz: Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 *Iza* napisał(a):Kleszcze mogą chodzić? A mi się zawsze wydawało , że one odrazu się wbijają..:roll: A może to pchła?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Niemiał sie gdzie wgryźć :cool1: A pozatym TO BYŁ KLESZCZ :cool1: Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ha ha ha! Właśnie potwierdziłam zamówienie biletów na koncert. Teraz tata musi przelać mi tylko 175 zł i już nikt mi nie podskoczy, bo sie moje marzenia spełniają. Nie uważacie, że życie jest piękne? Chyba ide uściskać Scoobiego z tej radości. A ponieważ jestem taka szczęśliwa, że sobie tego nie wyobrażacie, to postaram się dzisiaj ładowarke skombinować :) Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Asia&Misia napisał(a):Niemiał sie gdzie wgryźć :cool1: A pozatym TO BYŁ KLESZCZ :cool1: Nie zgadniesz gdzie mały gnojek wbił się Scoobiemu! Quote
*Iza* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bblue napisał(a):Nie zgadniesz gdzie mały gnojek wbił się Scoobiemu! W tyłek ! Albo w inne intymne miejsce..:evil_lol: :eviltong: Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Bblue'] 175 zł Czemu aż tyle??? przecierz bilet po 55 zeta?? [quote name='Bblue']Nie zgadniesz gdzie mały gnojek wbił się Scoobiemu! Czyżby to miejsce zaczynało sie na D a kończyło na A ?? :roll: Quote
*Iza* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Bblue']Ha ha ha! Właśnie potwierdziłam zamówienie biletów na koncert. Teraz tata musi przelać mi tylko 175 zł i już nikt mi nie podskoczy, bo sie moje marzenia spełniają. Nie uważacie, że życie jest piękne? Chyba ide uściskać Scoobiego z tej radości. A ponieważ jestem taka szczęśliwa, że sobie tego nie wyobrażacie, to postaram się dzisiaj ładowarke skombinować :) Na jaki koncert? Kogo? Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Asia&Misia napisał(a):Czemu aż tyle??? przecierz bilet po 55 zeta?? Czyżby to miejsce zaczynało sie na D a kończyło na A ?? :roll: No tak, ale ja trzy zamawiałam + przesyłka. A jeśli chodzi o miejsce to zgadłyście. W ogóle bym go nie zobaczyła, gdyby Scooby się nie pobrudził przy robieniu... no same wiecie czego. Musiałam go umyć i wtedy zobaczyłam. Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 *Iza* napisał(a):Na jaki koncert? Kogo? Killerpilze. 23 sierpnia, Warszawa, Stodoła :) Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Bblue']No tak, ale ja trzy zamawiałam + przesyłka. quote] Mówiłaś ze jedziesz sama z kumpelą wiec dla kogo ten trzeci?? (dla mnie? :lol: ) Quote
chemicalo Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Asia&Misia napisał(a):[quote name='Bblue']No tak, ale ja trzy zamawiałam + przesyłka. quote] Mówiłaś ze jedziesz sama z kumpelą wiec dla kogo ten trzeci?? (dla mnie? :lol: ) Dla trzeciej kumpeli, tylko, że dorosłej :) Quote
Recommended Posts