Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu będzie galeria mojego Scoobiego.
Na razie nie mam żadnych nowych zdjęć, bo mi aparat zabrali, a wcześniej zapomniałam zgrać.
Wklejam te z pierwszego dnia pobytu u nas :)

Na razie to tyle. Później dam więcej :)

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bblue napisał(a):
Tu będzie galeria mojego Scoobiego.
Wklejam te z pierwszego dnia pobytu u nas :)

Witam Marysiu, no pięknie rozpoczełaś swoją galerię, i Avatorek fajny, na pewno będę zaglądać, by porównywać czy braciszek Scoobi jest taki jak braciszek Rubiś. Zabrzmiało to jakby byli w jednym zakonie, a oni po jednej mamusi Megisi tylko. Przeczytałam, że na spacery trzy razy dziennie chodzicie, ambitnie. Też mam problem z tym ciągnięciem piesia na smyczy. Jak jesteśmy już na łąkach i polach to puszczam go na 5 metrowj smyczy i wtedy już nie ciągnie, jak się zbliża koniec smyczy to wołam stój i do mnie i on podbiega na 90 %. No ale jak idziemy przy ulicy to na krótkiej smyczy, musi być choćby pół kroku przedemną, przewodnik stada niestety, nie umiem go nauczyć chodzenia przy nodze, jeżeli uda Ci się zrobić w tym zakresie jakieś postępy to melduj, może coś wymyślisz w tym temacie. Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia.:lol:

Posted

Z moim to jest tak. Jak idziemy gdzieś na spacer to zatrzymuje się cały czas. Ciągnie go do wszystkiego. A jak wracamy to nie mogę za nim nadążyć. Chyba nigdy go nie zrozumiem...

Posted

Nieee...Scooby ładniej. A fotki będą, bo na weekend jedziemy na wieś, więc będzię się mógł mały wyszaleć.
W niedziele albo poniedziałek postaram się coś wstawić :)

Posted

Rany, toż to calutki Berek! Wypisz wymaluj:)Poza uszkiem oczywiście (tym stojącym:) u nas obiedwa jakieś niezdecydowane, klapiate:evil_lol:)
No jestem w szoku, cały Bereś.:multi::multi::multi:
proszę.....

Na tych zdjęciach jest trochę młodszy, aktualnych nie mam na razie:(
Z ciekawości, ile Scoobinek waży, nasz Berulec to poważny kawał chłopa o nieopanowanym apetycie. Ile dokładnie waży pojęcia nie mam, bo mi się skurczybyk nie da postawić na wadze, tylko u weta. W każdym razie już przerósł półtorakilogramowe "miniaturki";) Scooby wydaje mi się gabarytowo podobny:)

Guest Agata_B
Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Kiedy beda fotki? :placz:

Posted

Fotki miał być, ale babcia zmarła :-( i musiałam pilnie wyjechać. Wracam dopiero w sobotę.
Przepraszam, ale po prostu nie mam jak wstawić fotek. Pierwszy raz od poniedziałku mam dostęp do komputera.

Guest Agata_B
Posted

:-( :-(
Już lepiej się czujesz? :-(
Przykro mi..

Posted

Tak, tak lepiej.

Fotki będą w niedziele albo poniedziełaek. Tym razem już obiecuję.
Dzisiaj musimy jeszcze raz wyjechać bo w rodzinie dzieje się coś strasznego. Kłócą się kto ma spłacać kredyt, komu się co należy... Żałosne.

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):
Tak, tak lepiej.

Fotki będą w niedziele albo poniedziełaek. Tym razem już obiecuję.
Dzisiaj musimy jeszcze raz wyjechać bo w rodzinie dzieje się coś strasznego. Kłócą się kto ma spłacać kredyt, komu się co należy... Żałosne.

No, niestety tak bywa :-(

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witaj Bblue :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po 1 - masz ślicznego pieseczka, po ładnych rodzicach i wspaniałych hodowcach :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po 2 - witamy na forum kolejnego Yorczka, nasze grono rozsrasta się z kazdej strony, to miłe :multi: :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po 3 - przykro mi z powodu śmierci babci i kłopotów jakie z tym faktem nastaly, mam nadzieję, że wsyztsko szybko się załatwi i będzie po sprawie ;) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po 4 - czekam z niecierpliwością na nowe fotki Scoobiego :loveu:[/FONT]