Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azunia przez 3 dni nikt tu do Ciebie dziewczyno nie zagladal? ueeeeeeee....
Nie lubie takiego olewactwa :mad: Aza uratowana przez ludzi dobrej woli, mieszka sobie spokojnie tymczasowo u Cisex. Ma spokoj i cisze.. Socjalizuje sie, ale nadal potrzebuje domku.

A.. moze ten domek juz jest?:cool3:

Posted

No i niestety suczki sie nie dogadały, Aza wraca do mnie. Niestety u rodziców pies ją atakował przy jedzeniu a mama sobie nie radzi za bardzo. Biedna Aza niedość że tyle przeszła w Ligocie to jeszcze się męczy u mnie. Ona powinna być już w swoim wymarzonym domku najlepiej bez innych piesków:placz:

Posted

No zadomowiła się już trochę ale nadal czasem się boi. Odrzywa na spacerze jak biega z młodą po wałach wtedy jest naprawdę szczęśliwa, uwielbia się tarzać.

Posted

Cisex czy Aza boi sie tak samo jak Miska z Kamieńca?
Powiem szczerze, ze nie wiem jak oswoic tego psa z ludzmi.. Przy ostatniej wizycie w DT Misia nawet nie podeszla do nas :shake:

Posted

Nikt się nie zgłosił w sprawie Azy wiec się narazie męczy u mnie:placz:. No cóz to juz tak bedzie 2 psy fretka i małe mieszkanie. To nie najlepsze warunki dla niej.
Postaram się je jeszcze gdzieś po ogłaszać, może jednak komuś się spodoba;)

Posted

Nadal szukam dla niej domu chodz coraz trudniej mi się o tym mysli. Nie mam warunków do trzymania 2 psów zreszta mogłabym pomóc innym w czaie po leczemiu, mam na myśli suczkę z Ligoty która wymaga niestety aborcji.

Posted

Cisex napisał(a):
Aza zamieszkała w Krakowie. Mam nadzieję że bedzie jej tam dobrze i szybko się zadomowi.

NA STALE???? Cisex :D HURRA!!! Te duze "bydelka" maja jednak duzy problem ze znalezieniem domku :(