Cisex Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Gdybym miała własne mieszkanie to bym ją zostawiła ona taka faja bezproblemowa wystarczy trochę pogłaskać dać jedzonko i czasem wyjść na chwilkę na spacerek, a tak to ona sobie sypia cały czas na łóżku;) Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Cisex napisał(a):Gdybym miała własne mieszkanie to bym ją zostawiła ona taka faja bezproblemowa wystarczy trochę pogłaskać dać jedzonko i czasem wyjść na chwilkę na spacerek, a tak to ona sobie sypia cały czas na łóżku;) wiem ona jest cudna a te jej oczka pełne miłości....:loveu: Quote
dziuba Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Azy debiut na allegro powoli dobiega końca... a domku ani widu, ani słychu :( Quote
MagYa^^ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Piękna ONkowata sunia szuka kogos na stale... na zycie cale.. Pokaz mordusie wszystkim!!! Quote
Iv Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Azunia, jestes taka sliczna, musisz znalesc domek:-( Quote
Anetka83 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Trzymamy kciuki razem z naszym Ligociakiem Nuką:) Quote
MagYa^^ Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a jak tam u Ciebie Cisex czy dziewczynki moga sie rozstac (Narnia, Azunia i twoja Mała)? Czy sa lzy? :razz: Azunia w gore dziewczynko! Quote
Cisex Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 No chyba nie będa tęsknić z Narnią. A Aza nadal u mnie i jakoś nie ma chętnych na nią:placz:Narnia mam nadzieję że bedzie tęsknić, dostawała gotowane jedzonko i chodziła na super spacerki ale znowu tam ma wszystkich dla siebie a tu trzeba sie dzielić a ja tylko 2 ręce mam. Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ..Azunia przykry ten brak powodzenia. Cisex a moze by zrobic jej jakas tabliczke na szujle lub kubraczek z napisem "przygarnij mnie - jestem niczyja" i na kazdy spacerek... moze jakis psiarz zauwazylby tą milosc w oczach. Aza nie moze wrocic do rąk oprawcy.. Quote
Cisex Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Aza jakoś nie ma powodzenia na spacerach szczegolnie na facetów szczeka. Jakoś ludzie nie zachwycaja się starym psem. Uwielbia się przytulać zawsze mordke wcisa we mnie i mnie przewraca jak kucam:lol: Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cisex.. coz CI moge powiedziec.. - poki co, masz psa :loveu: dobrze, ze sie akceptujecie nawzajem, a jak tam z małą? wojny czy pokoj juz zapanowal? ... Quote
Cisex Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Dziewczyny się dogadały mała jej nie dokucza a jak cos to warknie i jest spokój. Mimo wszystko jeszcze szukam jej domu. Zrobie plakaciki i je porozwieszam po okolicy, wróci na allegro i może coś się trafi mam nadzieję bo wynajmujemy mieszkanie i to tak nie bardzo dwa psy. Quote
dziuba Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=206295165 AZA na allegro ujęcie drugie Quote
Cisex Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Nikt nie dzwoni w sprawie Azy. Może ma ktoś mamę, babcię ktora ma czas i chęć na psa. Aza jest już starsza dużo spi nie sprawia kłopotu. Quote
dziuba Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Azula ma jednego obserwatora, ale jak do tej pory nikt sie nie zglosil :( Quote
Cisex Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Stwierdzam że Aza nie jest bardzo starym psem lubi biegać na spacerach i się zaczyna cieszyć pomału życiem. Niestety u mnie nie może zostać. Jest bardzo grzecznym pieskiem poznała się z kotami i jakos żyją wszyscy, zjadała jedzenie kocie cwaniara ale zostala 3 razy upomniana i jest już dobrze. Narazie przebywa u moich rodziców gdzie jest wiecej miejsca i lepsza okolica (domek z ogródkiem). Niestety tam też nie może zostać bo juz jeden pies jest i 3 koty dla mamy to i tak za dużo chociaż bardzo ubolewa nad losem Azy i stara się jej to cierpienie chodz trochę wynagrodzić. Z medycznych spraw to Aza ma problem z uszami dostaje krople i antybiotym mam nadzieje że się szybko wyleczy, bo napewno ją to bardzo boli. Musze zrobić jej zdjęcia jak biega sobie na wałach naprawde fajna z niej sunia. Quote
MagYa^^ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Azuchna no no no... zgrzecznialo dziewcze, widac szkola cioci Cisex daje dobre rezultaty. A moze by tak przy rozreklamowywaniu Narni .. rowniez opowiadac ludziom o Azie? Moze jej historia kogos urzeknie i znajdzie sie odpowiedni domeczek? Quote
Cisex Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Narazie nikogo nie urzekła musimy podjąć nową kampanie reklamowa, że to fajny pies i nie taki stary i wogole:razz: może tak się uda. Quote
Recommended Posts