kropi124 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) Witam! Szukam domu dla psiaka i chcę mu pomóc. Łatek ma 5 lat, jest przyjazny, toleruje psy i inne zwierzęta, jest bardzo towarzyski, wesoły i kontaktowy. Niestety nikt nie chce mu pomóc i dać mu dom.:placz: Ten pies marnieje! Pies jest zdrowy. Ma ok. 30 cm w kłebie i waży 10 kg. Piesek ma średniej długości sierść, ale nie wymaga dużej pielęgnacji. Nadaje się świetnie do domu z rodziną w domu z ogrodem lub na przedmieściu miasta gdzie będzie miał duużo ruchu. Jak na takiego małego pieska jest to pies pełen energii ale w domu czy wśród osób bliskich śpi obok i nie przeszkadza.;) Piesek znajduje się w Gryfinie (koło Szczecina) CZY ZNAJDZIE SIĘ OSOBA KTÓRA POKOCHA GO CAŁYM SERCEM DO KOŃCA JEGO DNI????? Edited August 31, 2013 by kropi124 Quote
maxishine. Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 A ja przejeżdżałam koło Gryfina. W jakiej sytuacji jest psiak? Quote
kropi124 Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Staramy się dbać o niego z sąsiadką jak tylko możemy. Zgłosiła się po niego pewna pani, ale mieszka w mieszkaniu sama co mnie martwi, ponieważ najlepiej by było gdyby był w domu z ogrodem i cały dzień na dworze. Quote
kropi124 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Czy ktoś przygarnie kochanego Łatka do swojego domu przed zimą?:roll: Proszę Dajcie Mu Dom On wiele nie potrzebuje. Uwielbia być przytulany i sam to też okazuje, piesek bez agresji, nie trzeba mu dużo poświęcać:-( Quote
Recommended Posts