Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytuł powinna zmienic autorka topicu.
Na owczarkach jest umieszczona jak i na belgach.
Sunia jest nie ufna ale przy odrobicnie cierpliwosci i smakołykach daje sie pogłaskać obcej osobie. Z Zosią po 15 minutach podjeła zabawe.

Posted

Taa tylko wiele ludzi słyszac owczarek belgijski malinois ma wyobrazenie ze to pies obrończy. A GAjka do obrony nie bedzie i trzeba ja przede wszystkim nauczyć zaufania do człowieka

Posted

a przerwa :multi: nareszcie swój pokój do porządku doprowadzę bo już nie wiedziałam co gdzie mam :roll:

jeszcze tylko w poniedziałek genetyka, ale będę musiała już dziś się wieczorem pouczyć i jutro bo w piątek rano jedziemy już do Białegostoku :loveu:

Posted

Cześć widzę że zrobił się tutaj ruch na wątku w porównaniu do tej martwej ciszy jaka była na początku. Dzięki wam wszystkim za zaangażowanie wsprawę Gajki. Sorki że tu nie zaglądałam ostatnio ale przeżyłam traumę na forum belgów (rozszarpali mnie na strzępy) więc musiałam się pozbierać.

Co do Gajki to chętnie się bawi z wszystkimi psami, zachęca i sama zaczepia, czasami się tylko przestraszy jakiegoś psa. Miała starcie z labradorką o krecią dziurę, tamta raczej zaczęła i ugryzła ją w ucho.
Co do kotów to nie wiem. Jak widzi uciekającego kota to chce za nim biec, ale to normalne. Często spotykamy tego samego kota idąc na sikanie i na jego widok Gajka macha ogonem, ale nie atakuje. Jak kot prycha to uciekamy :loveu: .

Martwi mnie tylko że szczeka na dzieci, tzn na chłopców, ale ponieważ jej nie dopuszczam to nie wiem czy to szczekanie podszyte jest strachem, agresją czy chęcią zabawy.

Posted

już nie długo, jadę do Holandii w niedzielę na miesiąc :sadCyber:
Jak wrócę chce widzieć Gaję w dziele "już w nowym domu" :mad:

Posted

a gdzie jest juz umieszczona sunia? moge pomoc tylko tekst potrzebuje i namiary na kogo.. :)

a tymczasem biegniemy sie pokazac ponownie.. :loveu:

Posted

Ayia - próbuję, próbuję wstawić podpis i nie potrafię :shake: Wyświetla mi się "Invalid URL" - możesz napisać jak wstawić ten banerek do podpisu ?

Mam nadzieję, że Gajka niedługo znajdzie domek na stałe. Właściciel będzie musiał wykazać się cierpliwością i nadrabianiem przeszłości, ale sunia na pewno odwdzięczy się miłością. Ostatnio tyle belgów szuka nowego domku ... Może teraz ktoś dojrzy Gajkę.