LALUNA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dzięki Kasiu:loveu: http://www.allegro.pl/item206684439_owczarek_belgijski_sunia_ok_1_roku_szuka_domu.html Quote
Ayia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 rodzice nie chca sie zgodzic.. powedzieli ze dwa duze psy to za duzo.. moze byc maly psiak :placz: mam nadzieje ze sunia zanim trafi do domku to zostanie wysterylizowana.. bo szkoda psiuni aby trafila do pseudohodowcy :angryy: Quote
Saba Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 szczerze to ja sie strasznie cieszę że na małego sie chociaż zgadzają :multi: Quote
Ayia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hmm.. Sana no w sumie fakt dobrze ze sie wogle zgadzaja.. ale co maja zrobic jak im codziennie mowie o tym :) Quote
LALUNA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Gaja jest wysterylizowana, dlatego nie ma mowy aby trafiła do pseudohodowcy Quote
Saba Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 dzieńdoberek Maliniak na wydanie razy 1 :razz: Kto chce niesamowita okazja :evil_lol: Quote
Saba Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 wstałam o 6:15 jutro mam egzamin z anatomii wypadało by się nauczyć czegoś żeby pustej kartki nie oddać :evil_lol: Quote
LALUNA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A to jesteś usprawiedliwiona. Za godzinę dwie temperatura tak wzrosnie ze mózg będzie sie gotować.:evil_lol: Quote
Saba Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 i co ?? nikogo nie było? Jeżeli ktoś chociaż na chwilę zagląda niech podbije temat :roll: Quote
LALUNA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jestem, jestem trzeba było własne psice na spacerek wyprowadzić Quote
LALUNA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ty musisz bo spac nie mozesz ze stresu przed egzaminem. Quote
Saba Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no i d... Jasiu z egzaminem :angryy: na wrzesień będzie Quote
LALUNA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Saba']no i d... Jasiu z egzaminem :angryy: na wrzesień będzie[/quote] No to wspólczuje. Całe wakacje schrzanione. Wiem co to znaczy. Moj jeden egzamin który skończył sie oblaniem powtórką tegoprzedmiotu na kolejnym roku nie zapomne do końca zycia. Nie dosyć ze Pan oblewał wszystkie panie z natury bo miał inną orientacje, to jeszcze odczepili mnnie w pociagu i wysłali w przeciwnym kierunku do takiego małego za pia gdzie diabeł mówi dobranoc. Wiec coby go nie spotkać musiałam wracać autostopem. POdróż która zwykle trwała 2 godzinki i dwadzieścia minut tym razem z przygodami 10 godzin i w dodatku jeszcze zapłaciłam za pospieszny. Do dzisiaj jak sobie o tym pomyśle :placz: Ale w kolejnym roku trafiłam na symaptyczną panią i już bezproblemów zdałam. Ale nerwy i stres nie zapomne. Quote
Katcherine Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ;) ja w karierze studenckiej mialam slownie jedne wakacje bez ''powtorek''... Czulam sie tak zagubiona ze siegalam do notatek juz zdanych egzaminow odruchowo....Na nastepny rok poprawilam sie i...zaliczalam trzy kolubryny we wrzesniowym terminie;). Za to do dzis pamietam wiele z przedmiotow poprawianych a prawie nic....z tych co przeszly ulgowo;). Quote
Saba Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ja będę miała już repete teraz walczę że by resztę zaliczyć :-( Quote
LALUNA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Saba']ja będę miała już repete teraz walczę że by resztę zaliczyć :-([/quote] No to walcz tylko trochę lepiej. :razz: Co jeszcze Ci zostało? A ta anatomia to były testy czy ustny? Quote
Saba Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ja niestety jestem jak domino (nie cebula, ogrem nie jestem :evil_lol: ) jak mi coś sie nie uda, to nawet jak sie staram to już kaplica :-( A co do Gai to ja naprawdę nie wiem czemu nikt tu sie nią nie interesuje :shake: Quote
pusia2405 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A czy może ktoś zmienić tytuł z domku tymczasowego na domek stały?? Quote
Recommended Posts