Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzice nie chca sie zgodzic.. powedzieli ze dwa duze psy to za duzo.. moze byc maly psiak :placz:
mam nadzieje ze sunia zanim trafi do domku to zostanie wysterylizowana.. bo szkoda psiuni aby trafila do pseudohodowcy :angryy:

Posted

[quote name='Saba']no i d... Jasiu z egzaminem :angryy: na wrzesień będzie[/quote]
No to wspólczuje. Całe wakacje schrzanione. Wiem co to znaczy.
Moj jeden egzamin który skończył sie oblaniem powtórką tegoprzedmiotu na kolejnym roku nie zapomne do końca zycia. Nie dosyć ze Pan oblewał wszystkie panie z natury bo miał inną orientacje, to jeszcze odczepili mnnie w pociagu i wysłali w przeciwnym kierunku do takiego małego za pia gdzie diabeł mówi dobranoc. Wiec coby go nie spotkać musiałam wracać autostopem. POdróż która zwykle trwała 2 godzinki i dwadzieścia minut tym razem z przygodami 10 godzin i w dodatku jeszcze zapłaciłam za pospieszny. Do dzisiaj jak sobie o tym pomyśle :placz:
Ale w kolejnym roku trafiłam na symaptyczną panią i już bezproblemów zdałam. Ale nerwy i stres nie zapomne.

Posted

;) ja w karierze studenckiej mialam slownie jedne wakacje bez ''powtorek''...
Czulam sie tak zagubiona ze siegalam do notatek juz zdanych egzaminow odruchowo....Na nastepny rok poprawilam sie i...zaliczalam trzy kolubryny we wrzesniowym terminie;).

Za to do dzis pamietam wiele z przedmiotow poprawianych a prawie nic....z tych co przeszly ulgowo;).

Posted

[quote name='Saba']ja będę miała już repete teraz walczę że by resztę zaliczyć :-([/quote]
No to walcz tylko trochę lepiej. :razz: Co jeszcze Ci zostało?
A ta anatomia to były testy czy ustny?

Posted

Ja niestety jestem jak domino (nie cebula, ogrem nie jestem :evil_lol: ) jak mi coś sie nie uda, to nawet jak sie staram to już kaplica :-(

A co do Gai to ja naprawdę nie wiem czemu nikt tu sie nią nie interesuje :shake: