Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy raz zauważyłam ten wątek. Historia z koszmaru.

Cieszę się, że udało się tak szybko znaleźć DT.

Czy sunia nie jest agresywna w stosunku do psów i jak reaguje na koty. Niestety te koty często są problemem w znalezieniu domu:razz:

Posted

Dobrze by było te psy, suki i koty sprawdzić...
zauważyłam na forum,że gdy pies zdecydowanie kocha koty ( a nie tylko "można go nauczyć "), znajduje dużo szybciej dom... dużo domów psio-kocich teraz...

Guest Mrzewinska
Posted

Maliniaczka potrzebuje kogos, kto najpierw ja nauczy, ze czlowiek nie jest potworem, da sie. Moge to stwierdzic, bo jadla mi z reki, glaskalam ja i byly proby niesmiale jasne podjecia zabawy.
W Krakowie nieodplatnie pomoge w socjalizowaniu i szkoleniu Gajki.

Zofia

Posted

Przeczytalam wszystkie topici malutkiej.

Trzymamy mocno za dobry domek dla malej. Lodigenza robisz kawal dobrej roboty. Ale tak cichutko sobie przypomnialam ze ...jak Gryska sciagalam do domu to....mialam 16 lat ;) . I nawet wet sie dopytywal czy rodzice sie zgodza...a co mieli rodzice do gadania jak mysmy byli sobie przeznaczeni?

a teraz po 12 latach razem, po wszelkich burzach i zakretach nie wyobrazam sobie domu bez Gryska.Dropek do nas dolaczyl- tez pies przeznaczony przez los:lol: :cool3: .

Zycze zeby domek malutkiej szybko sie objawil...i nie odpuscil Lodigenzie. nie dal sie zniechecic. Bo sunka warta grzechu;).

ps. pamietam jak lodigenza zawitala na dogo....biedna tez przezyla przedadopcyjne sito ;). Ale uparta byla- i szybko doszla do rezultatu 2 wyzelkow.

Posted

Hmm.. a jaka bedzie mozliwosc przetransportowania suni do Łodzi?
pogadam dzis z rodzicami moze udalo by mi sie ich namowic na nia :loveu:
ja mam mixa malinoisa wiec fajnie by wygladali razem.. (pies kastrowany)

Posted

LALUNA napisał(a):
Nie wypalił. Moi maja sie popytać, ale lepiej aby szukać wszedzie.
Kto sunie ogłosi na allegro? Podałabym kontakt.
Tekst mogę napisać.

to ja ciotka od allegro od beki

poprosze o przeslanie tekstu do ogloszenia

Posted

Gajka owczarek belgijski malinois, przepiękna bardzo młodziutka sunia poniżej roku. Mimo młodego wieku przeszła już w swoim życiu bardzo dużo. Jest nieufna do mężczyzn, została znaleziona z łańcuchem na szyi. Obecnie mieszka w domku tymczasowymw Krakowie gdzie robi olbrzymie postępy pod okiem doświadczonego szkoleniowca. Szybko się uczy, jednak trzeba jeszcze wielu dobrych doświadczeń że człowiek to nie wróg.
Sunia jest wysterylizowana. Osoba która zechce ją adoptować musi pracować nad sunią. Jak każdy belg jest bardzo wrażliwa na złe traktowanie. Nowy właściciel musi być bardzo opanowany i mieć świadomosć ze jest ro rasa która wymaga dużej aktywności i nauczenie posłuszeństwa.
W sprawie adopcji należy sie kontaktowac z Joanna, tel. kom. 0692333197