Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
Ale po bandzie nie pojechałaś.....trochę się jednak boisz.:eviltong::cool1:

No już nie chciałam być niekulturalna w końcu Erka prosiła :oops:. A co ja bym zrobiła jakbym spotkała ją późną nocą i to jeszcze sama :???:? Musiałabym zwiewać gdzi popadnie :).

Posted (edited)

[quote name='erka']Pasja, wrzuciłaś dwa niedozwolone :diabloti:. To, w którym jęzor na dwa metry jej zwisa, chyba skutecznie odstraszy:eviltong:.
Nic dziwnego,że o Sarę nie było ani jednego telefonu:cool3:
Właśnie, ludzie wiedzieli,że wcześniej czy później PaSja TO zrobi.:razz:
I teraz mag.da będzie miała cztery swoje psy.:roll:

W desperacji SONIA na Poznań
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/poznan/sonia-duza-mloda-lagodna-przyjazna-sterylizowana-suczka-adopcja-534928385

Edited by savahna
Posted

erka napisał(a):
Pasja, wrzuciłaś dwa niedozwolone :diabloti:. To, w którym jęzor na dwa metry jej zwisa, chyba skutecznie odstraszy:eviltong:.
Nic dziwnego,że o Sarę nie było ani jednego telefonu:cool3:

Myślę,że wkrótce rozdzwoni się telefon w sprawie Sary,ale jak już nie będziesz dawała rady mówić ludziom SARA MA DOM to nie marudź proszę :razz:.

Posted

[quote name='savahna']
SONIA na Lublin, bo koleżanka będzie jechać

A która koleżanka? Czy aby godna zaufania? :cool3:

Sonia STOI :mdleje: Wprawdzie w cieniu, ale jak się nie ma co się lubi...:razz:

Posted

[quote name='mag.da']A która koleżanka? Czy aby godna zaufania? :cool3:

Oczywiście,ze niegodna. Innych nie znam.:lol::lol:
Sonia już masy nabrała, niebawem stanie się dogiem.:eviltong:
Zaczęłam oglądać foty i przeraziłam się,że teraz już tylko serio bedzie. Wy jednak z Sonią długo nie wytrzymacie.:evil_lol::evil_lol:
Nie wiedziałam,że jej uszy już stoją. Dużo galarety od wegielkowej je chyba....

Posted

savahna napisał(a):

Mag.da jakies nowe info o Soni/Sarze może zgromadziłaś? Tak cóś od siebie.

Nie nadaje się do kur :diabloti:

Nadal nie przepada za chodzeniem na smyczy, zwykle kończy się to wywaleniem się na plecy :cool3:, ale w szelkach nawet jako tako idzie.
Stróżuje - w sensie szczeka, ale jest łagodna, puszczałam ją luzem przy gościach i wszyscy żyją :lol:
Nadal ma niesamowity apetyt, nie wybrzydza, jada zarówno gotowane, jak i suchą karmę.
Do psów raczej w porządku, chociaż to sprawa indywidualna - zbyt namolnego amanta potrafi postraszyć zębami, ale jest posłuszna więc można ją łatwo odwołać.

Posted

Widzę, że zapomniała dopisać że za pieniążki ?Gabrysi P. dokupiono karmę dla szczeniaka który został na podwórku dawnych właścicieli! za 150 zł z Puriny!:) Więc dopiszę ją również u góry!:)

Posted

Myślałam, że to jest kasa dla Sary.
W takim razie bardzo prosimy o pomoc dla suni, bo jeszcze duzo brakuje na pokrycie kosztów.
Bo do dzisiaj koszt hoteliku od 15.09 do 24.10 wynosi 600 zł, a szczepienie 65 zł.
Czyli na dzisiaj brakuje 443 zł.

Posted

Norkowa napisał(a):
Widzę, że zapomniała dopisać że za pieniążki ?Gabrysi P. dokupiono karmę dla szczeniaka który został na podwórku dawnych właścicieli! za 150 zł z Puriny!:) Więc dopiszę ją również u góry!:)

Dzięki Norkowa.Tayson brat Arona rośnie jak na drożdżach. Jest karmiony po kryjomu przez sąsiadkę. Po kryjomu ,gdyż jakby właściciel zorientował się,że dostaje jeść od osób trzecich ,sam przestałby go karmić :(.