Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na zakończenie roku czułam się okropnie, ale w końcu doszłam do wniosku, że z większością i tak się będę spotykać, więc nie ma się czym martwić ;). Na dodatek jeśli dostanę się do szkoły I wyboru, to będę mieć sporo znajomych w szkole obok :evil_lol:.

Fajne te mrówki, ale ja i tak wolę psie zdjęcia :eviltong:.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
A u nas siweci sloneczko i jest goraco:loveu:
Chociaz rano i w nocy byla burza:p

A u mnie było ciepło w niedziele, a u Was nie :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A skad wiesz ze u nas niet:diabloti:

Hej Ci ojcze:multi:

Bo byłam nad jeziorem, a Ty w kinie moja droga i pisałaś mi,że pada ;p

Posted

[quote name='Izuuus']Bo byłam nad jeziorem, a Ty w kinie moja droga i pisałaś mi,że pada ;p[/quote]
Aha:oops:

Hej ojcze:diabloti:Jak tam po nocce co:evil_lol:
Dosprzatalas sie:D:D??

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejaski:loveu:
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/DSC05205.jpg?t=1245432883 łiii Czikuś:loveu: i Ne(l/r)aa:diabloti:
pikne:loveu::loveu::loveu:

Moniek193 napisał(a):
Ja siem ciesze i niet:roll: Bo jednak byly rzeczy i osoby ktorych mi bedzie brakowac, ale i takie ktorych nienawidze:angryy::diabloti: No ale sa wakacje:multi: Trza sie cieszyc:loveu:

http://img8.imageshack.us/img8/9055/fddft.jpg Piekne:loveu:

Dziękuję. ;)

Izuuus napisał(a):
Witam Was w ten jakże piękny, deszczowy dzień :cool1:

Pestka napisał(a):
Hej wpadłam sie przywitac ;)

Witam! :)

Moniek193 napisał(a):
Aha:oops:

Hej ojcze:diabloti:Jak tam po nocce co:evil_lol:
Dosprzatalas sie:D:D??

Jakoś mi się udało.

RCookie napisał(a):
Ja na zakończenie roku czułam się okropnie, ale w końcu doszłam do wniosku, że z większością i tak się będę spotykać, więc nie ma się czym martwić ;). Na dodatek jeśli dostanę się do szkoły I wyboru, to będę mieć sporo znajomych w szkole obok :evil_lol:.

Fajne te mrówki, ale ja i tak wolę psie zdjęcia :eviltong:.

I jak, mieliście już wyniki? Dostałaś się?
Do mojej nowej szkoły idzie tylko jedna dziewczyna z gimnazjum, ale i tak nie do tej klasy, co ja. Udało mi się dostać do szkoły 1-szego wyboru, więc bardzo się z tego cieszę. :loveu: Byłam dziś złożyć 'papiery' i w na profilu biol-chem-fiz (czyli tam gdzie idę) ludzie mają od 140pkt do 200. Aż się boję. :evil_lol:

Coraz lepiej nam idzie 'równaj', jeszcze kilka dni ćwiczeń i myślę, że opanujemy dość dobrze. Slalom między nogami już bardzo dobrze opanowany, dzisiaj na spacerze sobie przypominałyśmy. :multi: Ostatnio Czika jest chętna na naukę, 'zostań' umie już prawie perfekcyjnie, moja ruda. :loveu: Rzeka koło domu trochę przybrała przed kilkoma dniami i teraz znowu opadła i trochę śmieci z jej dna ubyło, więc Czika postanowiła się wykąpać, nawet dwa razy. Szkoda tylko, że nie zanurza się cała, bo chciałabym, żeby trochę popływała, a w okolicy narazie wyczaiłam tylko jeden kawałek rzeki, na którym jest dostatecznie głęboko.

Szukaj kreta!

Zastanawiam się, czy by jej nie skrócić trochę tej sierści na szyi i karku, bo tam ma taką 'grzywę' jakby, a teraz są takie upały, że to tylko jej przeszkadza.

Posted

Tyle zdjęć, że normalnie nie wiem które zacytować :crazyeye: :evil_lol:
Ładny Czikulec :P
A tak w ogóle, to dawno nas tu nie było i Was u nas też :eviltong:

Posted

[quote name='Moniek193']Ilona aż jedno zdjecie:-o Nie no nie wiem od czego zacząc oglądanie:evil_lol::diabloti:
Dobrze że takie ładne bo inaczej...:mad:

A wogole to hejaski:loveu:

Witaj :)

[quote name='Foxowa']Hej, hej :)
Witamy się u was.

Ale ona urocza :loveu:

Nasza umowa z gadu tak? :diabloti:

Witamy u nas!
Tak, o tej mówię :cool3:

[quote name='Cavy']Tyle zdjęć, że normalnie nie wiem które zacytować :crazyeye: :evil_lol:
Ładny Czikulec :P
A tak w ogóle, to dawno nas tu nie było i Was u nas też :eviltong:

Ciekawe czemu, ktoś chyba się na mnie fochnął? :diabloti: Chociaż za co, to nie wiem. :eviltong:
Ale witamy ponownie! :)

[quote name='Kaya93']Hej Ci :buzi:

http://img15.imageshack.us/img15/2193/dogop.jpg Łaaa mój śliczny Czikulec :iloveyou::calus:

Hej :)

[quote name='Bartiśkowa_']Ilona normalnie nie szalej tak z tymi fotkami bo Ci i ch braknie :evil_lol::evil_lol:

http://img15.imageshack.us/img15/2193/dogop.jpg Śliczna :loveu:

I co wiesz już czy w te wakacje przybędziesz nad Solinę ??

Prawdopodobnie nie, bo Ci co mieli jechać, powyjeżdżali gdzieś za granicę i ot co. Już chyba nici z tego. :shake: Ale jak coś to będę pisać!

Pies po kąpieli

Posted

Ilono, zgrozo:diabloti:
Tak mi wbiłaś dziś pazury, że do teraz mnie boli, a w butach miałam pełno trawy:mad: Chyba Cie dziś za mało obsypałam świżutką trawką i chcę rewanż:evil_lol:
Jak Ty śmiesz nazywać się moim ojcem, jak tak Ritke traktujesz :D:diabloti:
Tatuś powinien być opiekuńczy,a nie kazać dzieciom piłkę aportować:evil_lol:
Dobrze, że się umiałam postawić:eviltong: Jeszcze zobaczymy następnym razem, kto tu rządzi:cool3: Zapuszczam paznokcie:diabloti: