Darianna Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://p.web-album.org/90/fe/90fe2724a41030b50f8ff406fdc91b90a,4,0.jpg http://p.web-album.org/7c/bc/7cbc4fc8992ddfb92aa9797ae7a482eda,4,0.jpg Oooo, mój rudzielec :D Czyli kolega - Amor's Arrow NEIVEN (domowo Brando) :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='psiulka']Izuuus - Bo są tragiczne. AF mnie coraz bardziej denerwuje. Są spanielki, ale nie cockery. :evil_lol: To ja nie wiem jak nazwać swoje zdjęcia :roll: To ja czekam na spanielki :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kaya93 napisał(a):Hello:loveu: to kiedy schronisko:razz:^^ Pytasz o rowerowe czy zwykle:cool3: Bo rowerowe to chyba w lepsza pogode a zwykle to moze sroda albo piatek co Lonka:cool3::loveu: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Darianna']http://p.web-album.org/90/fe/90fe2724a41030b50f8ff406fdc91b90a,4,0.jpg http://p.web-album.org/7c/bc/7cbc4fc8992ddfb92aa9797ae7a482eda,4,0.jpg Oooo, mój rudzielec :D Czyli kolega - Amor's Arrow NEIVEN (domowo Brando) :diabloti: A ja czułam, że nam tą obrożę :diabloti: Quote
psiulka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Domka_Czika - Jaka rasa, jaka? :cool: Darianna - Witamy! Czemu nie podeszłaś do nas, co? :mad: Ja praktycznie cały czas byłam na seterach. ;) Paulina - Od poniedziałku! Na rowerze! :D Mi się nie chce busem... xD Izuuus - Spanielki już były... :hmmmm: Kisses - :evil_lol: Cd. Quote
psiulka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Na dzisiaj tyle, jeszcze na jutro została ostatnia 'dawka' Tak wogóle to kupiłam dzisiaj sukienkę i buty na komers. :cool3: Quote
Kaya93 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='psiulka']Paulina - Od poniedziałku! Na rowerze! :D Mi się nie chce busem... xD Haha jasne xD Tylko, że mi trudno będzie po szkole do domu, po rower i do schronu:eviltong: byłabym wtedy gdzieś o 18 :evil_lol: Ja bardziej o wakacjach myślałam, a rowerm nie tylko do schroniska bedziemy jeździć^^:cool3: Matko Ilon ile zdjęć:-o ale pokazuj butki :D bo suknie już widziałam:loveu: Quote
Kaya93 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 psiulka napisał(a):Przecież daleko nie masz, z 20min drogi rowerem tam do tego miejsca, gdzie ja zawsze wsiadam do busa. :razz: Do wakacji jeszcze nie cały miesiąc, więc stanowczo za długo! No szok, nie? :evil_lol: Pokażę po komersie, chyba sobie zrobimy jakieś zdjęcia z dziewczynami (i chłopakami) :cool3: Nie wcale :evil_lol: tylko autobusem do domu mam 40 min :eviltong: bede po 15 w domu, jeszcze przy Majce zrobić wyjechać 16 i co ... dopiero po 17 będę:roll: Do wakacji moje dziecko kochane mamy jeszcze 14 dni:multi: ^^ No ja myśle, że pokażesz:loveu::multi: (szczególnie zdjęcia z chłopcami poprosze:diabloti:) PS to ja idem spać papa :* :loveu::buzi: Quote
psiulka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Kaya93 napisał(a):Haha jasne xD Tylko, że mi trudno będzie po szkole do domu, po rower i do schronu:eviltong: byłabym wtedy gdzieś o 18 :evil_lol: Ja bardziej o wakacjach myślałam, a rowerm nie tylko do schroniska bedziemy jeździć^^:cool3: Matko Ilon ile zdjęć:-o ale pokazuj butki :D bo suknie już widziałam:loveu: Przecież daleko nie masz, z 20min drogi rowerem tam do tego miejsca, gdzie ja zawsze wsiadam do busa. :razz: Do wakacji jeszcze nie cały miesiąc, więc stanowczo za długo! No szok, nie? :evil_lol: Pokażę po komersie, chyba sobie zrobimy jakieś zdjęcia z dziewczynami (i chłopakami) :cool3: Quote
Darianna Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bo ja nieśmiała jestem, dlatego nie podchodzę zwykle sama do ludzi :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 o i mamy kundelka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wkoncu doszłam do twej galeryjki :klacz::klacz::klacz: brawo dla Kayi za link:evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o i mamy kundelka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wkoncu doszłam do twej galeryjki :klacz::klacz::klacz: brawo dla Kayi za link:evil_lol::evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti: Hello Psiulko ma:loveu: Chodziło Ci o poniedziałek za 2 tygodnie rozumiem:eviltong: Quote
psiulka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Darianna - Ja nie gryzę (chyba), więc nie ma się co bać - na przyszłość :evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 - No to przyjmij moje szczere gratulacje! :D Paulina - Nie, o ten poniedziałek. Zapisałaś? Pytałaś się? ;) A tak w ogóle, to nie chce mi się dodawać zdjęć... :eviltong: Quote
Kaya93 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='psiulka']Darianna - Ja nie gryzę (chyba), więc nie ma się co bać - na przyszłość :evil_lol: Ja bym jej nie wierzyła :evil_lol: Po spotkanu z nią, zostały mi 4 dziury na ręce:diabloti::eviltong: [quote name='psiulka']Paulina - Nie, o ten poniedziałek. Zapisałaś? Pytałaś się? ;) A tak w ogóle, to nie chce mi się dodawać zdjęć... :eviltong: W ten poniedziałek nie dam rady:crazyeye: Matko dziecko, nie byłam dziś w schronisku :evil_lol: Ale u mnie dodałaś:multi::loveu::loveu: Mojaaa:loveu: Quote
psiulka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Wrrr... Czika ma już cieczkę ponad półtora tygodnia i dlatego schodzą się wszędzie psy. Nie można spokojnie wyjść, bo lecą za Tobą. Ostatnio jak byłam na rowerze to za mną pobiegły. :/ Dzisiaj siedziałam z Cziką w pokoju i przez okno zobaczyłam jak taki rudy adorator (wstawiałam tu kiedyś jego zdjęcie) nosi w pysku buta mojej mamy. :-o But, a właściwie japonek uszedł z życiem z tym, że moich adidasów, za które trochę wydałam kasy, nie ma. Drzwi do domu były otwarte, bo Czika była zamknięta w moim pokoju i pies sobie wszedł do domu i teraz tych butów już chyba nie znajdę. :angryy: Szukałam już ich i nic. Zawiązałam tego psa do drzewa na smyczy. Po chwili pies przychodzi z kawałkiem tej smyczy przy obroży.... Związałam ją i przywiązałam go znowu tak, żeby nie mógł przegryźć. Za sekundę wyszedł z obroży.. Więc zacisnęłam mu ją bardziej i tak sobie siedział i szczekał, a ja szukałam butów. Po jakichś 10-ciu minutach od uwiązania go przyszła właścicielka, bo usłyszała jak szczeka. Przeprosiła, coś tam powiedziała, że im psuje ogrodzenie i nie daje sobie z nim rady i że będzie go musiała wiązać. :angryy: Z tym, że w porę zauważyła, że psa nie ma, on już tu siedzi z tydzień. Odpowiedzialność... Quote
Recommended Posts