Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę postaram się(!) dodać jakieś nowe zdjęcia. Narazie muszę jeszcze dodać z 3 wizyt ze schroniska... :siara:
Miałam formatowany komputer i ściągnęłam nowego Picasę, oby ten działał. Już zgrałam z płyt wszystkie zdjęcia i mam kilka nowych Cziki, jak bawi się miśkiem (:multi:), także wrzucę je tutaj.

Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy. :calus:

Edit:

Widać (schroniskowego Rexia)? ;)

Posted

Hejo:loveu:
Masz zaległe zdjęcia aż z 3 wizyt :crazyeye: wiedziałam, że masz dużo zaległości, ale nie sądziłam, że AŻ tyle :crazyeye::evil_lol:
Oj dziecko współczuje :evil_lol:
PS ja fotki nie widze :shake:

Posted

psiulka napisał(a):
Ja się chyba strzelę. W czym ja mam te zdjęcia wgrywać, żeby one w końcu łaskawie się pokazały? :shake:

Moze przez image shack :multi:Trzeba kazde zdjecie z osobna linkowac ale wstawisz po 5 dziennie (czyli kazdego dnia 5:mad:) i na tydzien nam wyjdzie 35 fotek:multi:No zaczynaj:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Moze przez image shack :multi:Trzeba kazde zdjecie z osobna linkowac ale wstawisz po 5 dziennie (czyli kazdego dnia 5:mad:) i na tydzien nam wyjdzie 35 fotek:multi:No zaczynaj:loveu:

Super pomysł, mam ich ogółem z 400-500, więc 'szybko' mi to zejdzie... :diabloti: A do tego co tydzień w sumie dochodzi 100-200 nowych, więc trochę nieekonomiczny ten pomysł. :shake: Kurcze no, nie wiem, poszukam na googlach czy są jakieś albumy internetowe i może tam się uda w miarę szybko i dużo.

Posted

psiulka napisał(a):
Super pomysł, mam ich ogółem z 400-500, więc 'szybko' mi to zejdzie... :diabloti: A do tego co tydzień w sumie dochodzi 100-200 nowych, więc trochę nieekonomiczny ten pomysł. :shake: Kurcze no, nie wiem, poszukam na googlach czy są jakieś albumy internetowe i może tam się uda w miarę szybko i dużo.

Kochana nie ma innego rozwiązania, mówię Ci i tyle, musisz do mnie przyjechać no :eviltong: :loveu:
wtedy spokojnie sobie te 5000 fot wstawisz i bedzie gites, Ty bedziesz zadowolona, ja, Maja - bo juz sie stęskniła, :evil_lol::eviltong:
A zgadnij kogo dziś spotkałyśmy z Moniką na przystanku (plac wolności):evil_lol:

Posted

Droga Ilono:diabloti:
Na wszytskich watkach powstawialas foty a tu ani 1 Czikowej:placz:Jak mam to rozumiec:mad:
Juz nie ma wymowki ze cos nie dziala:diabloti:Czekam wiec na foty:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Droga Ilono:diabloti:
Na wszytskich watkach powstawialas foty a tu ani 1 Czikowej:placz:Jak mam to rozumiec:mad:

No cos w tym zdaniu jest takiego :eviltong::hmmmm:...ze musze sie z nim zgodzic ;)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:słodziak,słodziak i jeszcze raz słodziak:) pozdrawiam ją:D kiedy spacerek do parku??:)

Posted

[quote name='RCookie']Średnio Ci ten żart wyszedł... :eviltong:
- Stanowczo za mało zdjęć :evil_lol:.

Kurczę, a tak się wysilałam. :evil_lol: Nie mam chyba więcej.. :hmmm: Chociaż może jakieś 'twórcze' wykombinuję. :eviltong:

:loveu:: loveu::loveu::loveu::loveu::l oveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lo veu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: loveu:słodziak,słodziak i jeszcze raz słodziak:smile: pozdrawiam ją:-D kiedy spacerek do parku??:smile:

Łaaa, wieśniara :loveu:
Hmmm środa/czwartek? Jutro nie mam czasu, bo idę na to takie coś co 1a gra, do teatru, z tego co wiem, to Ty też masz 'zaproszenie' więc korzystaj. :razz:
A Misio się stęsknił za mną? Musisz mu galerię założyć, nie ma rady... :evil_lol: Musisz się kiedyś ze mną wybrać nad potoki, tam są fajne tereny do biegania :loveu: