Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj nie miałam czasu, ale jutro się postaram. ;) Teraz jestem zajęta czytaniem książki, więc nie przesiaduję już tyle na necie (tzn staram się). :evil_lol:

Posted

No, już się zdjęcia zgrywają. Narazie tylko 5, bo reszta jest na karcie, a kabelek i czytnik został w pokoju rodziców, którzy śpią. :siara:

Do jutra muszą Wam te zdjęcia (stare :eviltong:) wystarczyć:

Podoba mi się ten Photobucket. :evil_lol: Wcześniej zamiast .com wpisałam .pl i nie wiedziałam o co w tym chodzi. :eviltong:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale masz wymowki:evil_lol: Lepiej szybko linkuj pozostale bo ja czuje niedosyt tymi 5:mad:
No ale dobre i tyle:loveu:
O! Popatrz ta woda plynie:evil_lol: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/04.jpg

Najpierw zlinkuje te zaległe ze schroniska.

A na tym zdjęciu akurat wypatrzyła kota, który był na drugiej stronie rzeki. (Oczywiście później za nim pogoniła i szła drugim brzegiem dopóki nie zobaczyła mostu.) ;)

Posted

Noo wkoncu fotki :multi: ale Lonka..... tylko 5 :crazyeye: jak na takie zaleglosci to sie nie postaralas :evil_lol: no ale jak mowisz ze bedziesz jeszcze wklejac to jestem sklonna Ci uwiezyc :evil_lol: ale dlugo czekac nie zamierzam :cool3:

http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/01-1.jpg Moj szliczny pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/05.jpg jaka doopcia zgrabna :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

:buzi:

Posted

Haaa nasza
ILONKA OBCHODZI DZIŚ 16 URODZINKI ^^ :loveu:

Kochana wszystkiego najlepszego, samych radości z Czikuli i nie tylko xD
najlepszych ocen, spełnienia marzeń kolejnego psiaka - niuffka oczywiście i w ogole wszystkiego naaj:loveu:

:Rose:
:sweetCyb:
:new-bday:
:BIG:
:tort:
:laola:

:buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Dziękuję Paulina za bodajże piąte życzenia. :diabloti:

Witanka wszystkim odwiedzającym, postaram się teraz wstawić zdjęcia, może Picasa się nie zbuntuje. :razz:

Ostatnio jestem tak zajęta, przedwczoraj pisałam opowiadanie SF na 7 stron A4 i dostałam tylko 5, a w całym tekście miałam 1 błąd ortograficzny. :evil_lol:
Ostatnio też, naszło mnie na czytanie, ostatnio skończyłam "Dumę i uprzedzenie", "Demona i Pannę Prym", a teraz czytam "Biały Bim Czarne Ucho". Piękna jest ta książka, pierwszy raz przeczytałam ją jak byłam jakoś w 4 kl. podstawówki i niedawno zamówiłam taką na allegro. Doszła w poniedziałek i od razu zabrałam się do czytania i dziś zamierzam ją skończyć. Teraz widzę, jak dużo szczegółów z niej wyleciało mi z głowy, jednak po to ją czytam, żeby sobie je przypomnieć. Najgorsze niestety jest zakończenie, dużo gorsze niż w "Marley'u" czy w "Dobrym Psie". :-( To stara książka, ale dobrze się ją czyta, bo jest napisana prostym językiem. Dziś wieczorem pewnie zaleję się łzami, gdy będę ją czytać..

Posted

psiulka napisał(a):
Dziękuję Paulina za bodajże piąte życzenia. :diabloti:

Witanka wszystkim odwiedzającym, postaram się teraz wstawić zdjęcia, może Picasa się nie zbuntuje. :razz:

Ostatnio jestem tak zajęta, przedwczoraj pisałam opowiadanie SF na 7 stron A4 i dostałam tylko 5, a w całym tekście miałam 1 błąd ortograficzny. :evil_lol:
Ostatnio też, naszło mnie na czytanie, ostatnio skończyłam "Dumę i uprzedzenie", "Demona i Pannę Prym", a teraz czytam "Biały Bim Czarne Ucho". Piękna jest ta książka, pierwszy raz przeczytałam ją jak byłam jakoś w 4 kl. podstawówki i niedawno zamówiłam taką na allegro. Doszła w poniedziałek i od razu zabrałam się do czytania i dziś zamierzam ją skończyć. Teraz widzę, jak dużo szczegółów z niej wyleciało mi z głowy, jednak po to ją czytam, żeby sobie je przypomnieć. Najgorsze niestety jest zakończenie, dużo gorsze niż w "Marley'u" czy w "Dobrym Psie". :-( To stara książka, ale dobrze się ją czyta, bo jest napisana prostym językiem. Dziś wieczorem pewnie zaleję się łzami, gdy będę ją czytać..

A o czym ona jest??
Jak cos to mi ja 1 pozyczysz plisssssss:oops:

Posted

[quote name='psiulka']Dziękuję Paulina za bodajże piąte życzenia. :diabloti:

Ależ nie ma za co :diabloti:
Ilonaaa.... bo wiesz ja mam pare wypracowan do napisania .... no i wiesz :siara::diabloti:

Boshe dziecko ja tyle książek w całym swoim życiu nie przeczytałam :evil_lol:

http://i43.tinypic.com/v6utll.jpg haha jaki słodki krasnal :evil_lol::loveu::loveu:
O ja aleś sie wymęczyła:evil_lol: 7 fot na 2 mies hoho :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Ależ nie ma za co :diabloti:
Ilonaaa.... bo wiesz ja mam pare wypracowan do napisania .... no i wiesz :siara::diabloti:

Boshe dziecko ja tyle książek w całym swoim życiu nie przeczytałam :evil_lol:

http://i43.tinypic.com/v6utll.jpg haha jaki słodki krasnal :evil_lol::loveu::loveu:
O ja aleś sie wymęczyła:evil_lol: 7 fot na 2 mies hoho :evil_lol:

Nic mi już nie straszne, po tym całym opowiadaniu. :evil_lol: Jak chcesz, to mogę Ci napisać, podszkolę się. :cool3:
A jak tam "Faraon" Ci idzie? Jutro Cię przepytam. :evil_lol:
(Ejj, mogę wstawić te zdjęcia Twoje z tymi krzakami w kapturze? :diabloti:)

Na jakie 2 mies? Przecież dawałam zdjęcia 11 dni temu! :mad:

Posted

psiulka napisał(a):
Nic mi już nie straszne, po tym całym opowiadaniu. :evil_lol: Jak chcesz, to mogę Ci napisać, podszkolę się. :cool3:
A jak tam "Faraon" Ci idzie? Jutro Cię przepytam. :evil_lol:
(Ejj, mogę wstawić te zdjęcia Twoje z tymi krzakami w kapturze? :diabloti:)

Na jakie 2 mies? Przecież dawałam zdjęcia 11 dni temu! :mad:

No to ok reszte na gadu dopracujemy podam Ci temat wypracowania :eviltong::loveu:
a Faraon b dobrze właśnie tytuł przeczytałam :evil_lol:
Hmmmm krzaki ... kaptur nie kojarze o jakie Ci chodzi :hmmmm: ale zapewne Ci nie pozwole bo to pewnie z tych błaźniących :evil_lol:
11 DNI! dziecko tosz to wieczność! :evil_lol: