Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):HEj :loveu: No właśnie:mad:wstawaj szybciutko Teraz widac ze program byl tylko wymowka, a ona jest zwyczajnym ...... LENIEM!!:mad: Quote
psiulka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dzisiaj nie miałam czasu, ale jutro się postaram. ;) Teraz jestem zajęta czytaniem książki, więc nie przesiaduję już tyle na necie (tzn staram się). :evil_lol: Quote
psiulka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 No, już się zdjęcia zgrywają. Narazie tylko 5, bo reszta jest na karcie, a kabelek i czytnik został w pokoju rodziców, którzy śpią. :siara: Do jutra muszą Wam te zdjęcia (stare :eviltong:) wystarczyć: Podoba mi się ten Photobucket. :evil_lol: Wcześniej zamiast .com wpisałam .pl i nie wiedziałam o co w tym chodzi. :eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale masz wymowki:evil_lol: Lepiej szybko linkuj pozostale bo ja czuje niedosyt tymi 5:mad: No ale dobre i tyle:loveu: O! Popatrz ta woda plynie:evil_lol: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/04.jpg Quote
psiulka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale masz wymowki:evil_lol: Lepiej szybko linkuj pozostale bo ja czuje niedosyt tymi 5:mad: No ale dobre i tyle:loveu: O! Popatrz ta woda plynie:evil_lol: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/04.jpg Najpierw zlinkuje te zaległe ze schroniska. A na tym zdjęciu akurat wypatrzyła kota, który był na drugiej stronie rzeki. (Oczywiście później za nim pogoniła i szła drugim brzegiem dopóki nie zobaczyła mostu.) ;) Quote
Kaya93 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Noo wkoncu fotki :multi: ale Lonka..... tylko 5 :crazyeye: jak na takie zaleglosci to sie nie postaralas :evil_lol: no ale jak mowisz ze bedziesz jeszcze wklejac to jestem sklonna Ci uwiezyc :evil_lol: ale dlugo czekac nie zamierzam :cool3: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/01-1.jpg Moj szliczny pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/05.jpg jaka doopcia zgrabna :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :buzi: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witaj :multi::multi: PO wczorajszych długich namowach wereszcie zdecydowałaś dodać fotki :loveu: Cieszę się bardzo i masz szczęscie bo udało mi sie wstać http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Spacer/04.jpg śliczne zdjęcia :loveu: I moja kochana Czikusieńka :lol: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Haaa nasza ILONKA OBCHODZI DZIŚ 16 URODZINKI ^^ :loveu: Kochana wszystkiego najlepszego, samych radości z Czikuli i nie tylko xD najlepszych ocen, spełnienia marzeń kolejnego psiaka - niuffka oczywiście i w ogole wszystkiego naaj:loveu: :Rose: :sweetCyb: :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Dyzia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ale pikniasta! :buzi::buzi::Dog_run:Buziolki dla psinki:*** Quote
Bartiśkowa_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cześć Ilonko:loveu: Życzonka już Ci już zkładałam ale życzę Ci jeszcze żebyś częściej gościła na dogo :multi: Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dziendoberek ja zyczonka wyslalam sms-em:cool3: I z okzaji urodzin wstaw jakies foty co??:diabloti: Quote
psiulka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Dziękuję Paulina za bodajże piąte życzenia. :diabloti: Witanka wszystkim odwiedzającym, postaram się teraz wstawić zdjęcia, może Picasa się nie zbuntuje. :razz: Ostatnio jestem tak zajęta, przedwczoraj pisałam opowiadanie SF na 7 stron A4 i dostałam tylko 5, a w całym tekście miałam 1 błąd ortograficzny. :evil_lol: Ostatnio też, naszło mnie na czytanie, ostatnio skończyłam "Dumę i uprzedzenie", "Demona i Pannę Prym", a teraz czytam "Biały Bim Czarne Ucho". Piękna jest ta książka, pierwszy raz przeczytałam ją jak byłam jakoś w 4 kl. podstawówki i niedawno zamówiłam taką na allegro. Doszła w poniedziałek i od razu zabrałam się do czytania i dziś zamierzam ją skończyć. Teraz widzę, jak dużo szczegółów z niej wyleciało mi z głowy, jednak po to ją czytam, żeby sobie je przypomnieć. Najgorsze niestety jest zakończenie, dużo gorsze niż w "Marley'u" czy w "Dobrym Psie". :-( To stara książka, ale dobrze się ją czyta, bo jest napisana prostym językiem. Dziś wieczorem pewnie zaleję się łzami, gdy będę ją czytać.. Quote
Moniek193 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 psiulka napisał(a):Dziękuję Paulina za bodajże piąte życzenia. :diabloti: Witanka wszystkim odwiedzającym, postaram się teraz wstawić zdjęcia, może Picasa się nie zbuntuje. :razz: Ostatnio jestem tak zajęta, przedwczoraj pisałam opowiadanie SF na 7 stron A4 i dostałam tylko 5, a w całym tekście miałam 1 błąd ortograficzny. :evil_lol: Ostatnio też, naszło mnie na czytanie, ostatnio skończyłam "Dumę i uprzedzenie", "Demona i Pannę Prym", a teraz czytam "Biały Bim Czarne Ucho". Piękna jest ta książka, pierwszy raz przeczytałam ją jak byłam jakoś w 4 kl. podstawówki i niedawno zamówiłam taką na allegro. Doszła w poniedziałek i od razu zabrałam się do czytania i dziś zamierzam ją skończyć. Teraz widzę, jak dużo szczegółów z niej wyleciało mi z głowy, jednak po to ją czytam, żeby sobie je przypomnieć. Najgorsze niestety jest zakończenie, dużo gorsze niż w "Marley'u" czy w "Dobrym Psie". :-( To stara książka, ale dobrze się ją czyta, bo jest napisana prostym językiem. Dziś wieczorem pewnie zaleję się łzami, gdy będę ją czytać.. A o czym ona jest?? Jak cos to mi ja 1 pozyczysz plisssssss:oops: Quote
Moniek193 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No teraz widze wszytskie foty:multi: Ale czemu znow tylko 5:roll: Ja chce wieeeecej:diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='psiulka']Dziękuję Paulina za bodajże piąte życzenia. :diabloti: Witanka wszystkim odwiedzającym, postaram się teraz wstawić zdjęcia, może Picasa się nie zbuntuje. :razz: Ostatnio jestem tak zajęta, przedwczoraj pisałam opowiadanie SF na 7 stron A4 i dostałam tylko 5, a w całym tekście miałam 1 błąd ortograficzny. :evil_lol: Ostatnio też, naszło mnie na czytanie, ostatnio skończyłam "Dumę i uprzedzenie", "Demona i Pannę Prym", a teraz czytam "Biały Bim Czarne Ucho". Piękna jest ta książka, pierwszy raz przeczytałam ją jak byłam jakoś w 4 kl. podstawówki i niedawno zamówiłam taką na allegro. Doszła w poniedziałek i od razu zabrałam się do czytania i dziś zamierzam ją skończyć. Teraz widzę, jak dużo szczegółów z niej wyleciało mi z głowy, jednak po to ją czytam, żeby sobie je przypomnieć. Najgorsze niestety jest zakończenie, dużo gorsze niż w "Marley'u" czy w "Dobrym Psie". :-( To stara książka, ale dobrze się ją czyta, bo jest napisana prostym językiem. Dziś wieczorem pewnie zaleję się łzami, gdy będę ją czytać.. Ależ nie ma za co :diabloti: Ilonaaa.... bo wiesz ja mam pare wypracowan do napisania .... no i wiesz :siara::diabloti: Boshe dziecko ja tyle książek w całym swoim życiu nie przeczytałam :evil_lol: http://i43.tinypic.com/v6utll.jpg haha jaki słodki krasnal :evil_lol::loveu::loveu: O ja aleś sie wymęczyła:evil_lol: 7 fot na 2 mies hoho :evil_lol: Quote
psiulka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Kaya93']Ależ nie ma za co :diabloti: Ilonaaa.... bo wiesz ja mam pare wypracowan do napisania .... no i wiesz :siara::diabloti: Boshe dziecko ja tyle książek w całym swoim życiu nie przeczytałam :evil_lol: http://i43.tinypic.com/v6utll.jpg haha jaki słodki krasnal :evil_lol::loveu::loveu: O ja aleś sie wymęczyła:evil_lol: 7 fot na 2 mies hoho :evil_lol: Nic mi już nie straszne, po tym całym opowiadaniu. :evil_lol: Jak chcesz, to mogę Ci napisać, podszkolę się. :cool3: A jak tam "Faraon" Ci idzie? Jutro Cię przepytam. :evil_lol: (Ejj, mogę wstawić te zdjęcia Twoje z tymi krzakami w kapturze? :diabloti:) Na jakie 2 mies? Przecież dawałam zdjęcia 11 dni temu! :mad: Quote
Kaya93 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 psiulka napisał(a):Nic mi już nie straszne, po tym całym opowiadaniu. :evil_lol: Jak chcesz, to mogę Ci napisać, podszkolę się. :cool3: A jak tam "Faraon" Ci idzie? Jutro Cię przepytam. :evil_lol: (Ejj, mogę wstawić te zdjęcia Twoje z tymi krzakami w kapturze? :diabloti:) Na jakie 2 mies? Przecież dawałam zdjęcia 11 dni temu! :mad: No to ok reszte na gadu dopracujemy podam Ci temat wypracowania :eviltong::loveu: a Faraon b dobrze właśnie tytuł przeczytałam :evil_lol: Hmmmm krzaki ... kaptur nie kojarze o jakie Ci chodzi :hmmmm: ale zapewne Ci nie pozwole bo to pewnie z tych błaźniących :evil_lol: 11 DNI! dziecko tosz to wieczność! :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://i40.tinypic.com/5eh4qt.jpg śliczna onaa :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No Ilona wstwiaj reszte fotek bo Ci sie zaleglosci porobia:evil_lol: Quote
psiulka Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Próba generalna nowego Picasy. :razz: Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 http://i43.tinypic.com/v6utll.jpg jaka słodka:loveu: Zresztą jak każda Czika:loveu: Quote
Recommended Posts