psiulka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Łaaa, dziękuję za pączka!! :multi: Ugryzłam oczywiście! :cool3: Jeszcze nas ktoś odwiedza, wow. :cool3: Nie chce mi się wrzucać zdjęć na kompa, wszystkie są na karcie w aparacie. To tyyyyyyyle pracy. :evil_lol: Monika, śliczny niebieski bannerek :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 kochana kochana nie obijaj się tylko wrzucaj nam tu zdjęcia Czikuśki :loveu: Quote
Moniek193 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hejka hej:loveu:No kiedy jakies foty albo cuś:evil_lol: Quote
psiulka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Sprawiłam sobie ostatnio taki śliczny prezent: Trochę słabo widać po zmniejszeniu, no ale trudno. :eviltong: Quote
Kaya93 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No Twoje ukochane niufki :loveu: śliczny:loveu:, (pewnie teraz godzinami siedzi i ogląda ten kalendarz:evil_lol: ) ..... no ale wiez moglabys wkońcu jakieś foty wstawić:mad: Czikuli oczywiście albo papugasków :cool3: bo nie chce nic mówić :siara: ....ale zaniedbujesz lekutko swoją galeryjke :-x. A ja na to nie pozwole:p, będę Cie dręczyć:diabloti:, męczyć:diabloti:, aż wkońcu wstawisz :cool3: Quote
Moniek193 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No wlasnie foty:mad: SLiczny kalendarz ale nie zapominaj o galeryjce:diabloti: Ja tu bede cierpliwie czekac i nie mysl ze tu nikt nie zaglada (bo ja tu zagladam) ale co mam Ci pisac jak fot nie ma -tak to bym Cie ciagle tylko upominala bo zaniedbujesz nas oj zaniebujesz:mad: Quote
Kaya93 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 psiulka napisał(a):Jak mi się zachce to wstawię więcej, a tak to musze ćwiczenia z mojej ulubionej geografii uzupełniać. Więc co poradzić :shake: Chyba, że Wy za mnie zrobicie, bo lubicie, wtedy chętnie powstawiam zdjęcia. :diabloti: Idziecie na taki układ? Kiedy się zapisujecie do schronu? Jak coś to idę z Wami, będziecie musiały ze mną wytrzymywać. :evil_lol: Oby były takie kałuże pod przystankiem, może się coś ciekawego wydarzy.... :siara: Wstawiaj te zdjęcia geografia może poczekać :evil_lol: a do schronu prawdopodobnie w piątek.... czyli co mogła byś :razz: a podobno do czwartku ma sie rozpogodzić wiec wiesz :eviltong: nic sie nie wydarzy :multi: ...... chyba ze ciapa będzie bo śnieg stopnieje :angryy: o niee................ ale zreszą może sobie być nic sie nie wydarzy bo piątek 13 już był :cool3: wiec kochana nie licz na nic podobnego :eviltong: Quote
psiulka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Jak mi się zachce to wstawię więcej, a tak to musze ćwiczenia z mojej ulubionej geografii uzupełniać. Więc co poradzić :shake: Chyba, że Wy za mnie zrobicie, bo lubicie, wtedy chętnie powstawiam zdjęcia. :diabloti: Idziecie na taki układ? Kiedy się zapisujecie do schronu? Jak coś to idę z Wami, będziecie musiały ze mną wytrzymywać. :evil_lol: Oby były takie kałuże pod przystankiem, może się coś ciekawego wydarzy.... :siara: Quote
Moniek193 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 psiulka napisał(a):Jak mi się zachce to wstawię więcej, a tak to musze ćwiczenia z mojej ulubionej geografii uzupełniać. Więc co poradzić :shake: Chyba, że Wy za mnie zrobicie, bo lubicie, wtedy chętnie powstawiam zdjęcia. :diabloti: Idziecie na taki układ? Kiedy się zapisujecie do schronu? Jak coś to idę z Wami, będziecie musiały ze mną wytrzymywać. :evil_lol: Oby były takie kałuże pod przystankiem, może się coś ciekawego wydarzy.... :siara: Zapislaysmy juz nas ( ciebie tez:diabloti:) na czwartek:loveu:Wiec badz:loveu: Nie ma fot:mad:To ide sobie:diabloti: Quote
Kaya93 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hejo:loveu: Ilona mam pytanie... ile Ty uzupełniasz te ćwiczenia z geografi:razz: bo wiesz myśle, że poprtostu leń Cie dopadł, a Ty sie tak publicznie przyznać nie chcesz :eviltong: PS jak do czwartku zdjęć nie będzie to my Cie z Moniką dopadniemy w schronisku :evil_lol: wiec radze sie sprężyć :eviltong: (żeby nie było - to nie jest groźba tylko takie małe ostrzeżenie :diabloti:) Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A nie przejmujcie sie mną, ja tu tylko przyszłam kurze pościerać:siara:, wkońcu musi ktoś dbać o ta galeryjke :diabloti: :bigcool::Cool!:a i potańcze sobie, co tam trzeba troche rozweselić ten wątek:cunao: Quote
Moniek193 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja nie wiem co to Ilone napadlo ale nawet zdjec ze schroniska nie wstawila:mad: ( jeszcze tych starych):mad: juz nie moiwac o zdjeciach Cziki:shake::mad: Mysle ze to leń bo na nauke bym nie stawiala:diabloti: Oj nie chcialabym byc teraz w Twojej skorze:diabloti: Ja zla ze nie byc zdjec tutaj:diabloti::mad: Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No widze, że ja będę musiała zająć się tą galeryjką normalnie bo tu tak głucho, że aż sie echoecho echo echo niesie :evil_lol:. Albo kiedyś Was odwiedze narobie Czikulcowi fot (a tak z 300) i bede tu wstawiać tak przynajmniej 4 razy w tygodniu bo na Ciebie Ilona to już liczyć nie można wiesz... ja Cie prosze juz niepamiętam od kiedy żebyś przynajmniej pare zdjęć wstawiła aa Ty co? czuje sie zaniedbywana :shake::stupid: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ilonko wracaj :placz::placz: Na gg to Cię widzę a tutaj niezajrzysz :mad: Przychodź szybciutko i zdjecia Czikuśkowej poproszę bo jak nie to się tam przejadę :evil_lol::multi: Kalendarz suuperr mam nadzieję że kiedyś uda Ci się namówić rodziców i będziesz mieć takiego misia :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ilona to jest grozba:mad:Wstaw te fotki albo nici z kina:diabloti: No to chyba foty powinny sie niedlugo pojawic:evil_lol:No chyba ze lenistwo ja przezwyciezy:evil_lol: PS ja mowie serio - nie zartuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 psiulka napisał(a):Anitko - w takim razie zdjęć nie wstawiam. Weź ze sobą Bartisia i Amiczka, dobrze? :loveu: :evil_lol: hehe :evil_lol: przyjadę z nimi ale możesz się spodziewać że Bartiś z powoduu braku wyczucia przygniecie twoją Czikusię :cool3::-o:eviltong: Więc lepiej wstawiaj szybciutko zjdęcia no ;) Quote
psiulka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Paulina, nie ma spawy. Ja jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem. :cool: Anitko - w takim razie zdjęć nie wstawiam. Weź ze sobą Bartisia i Amiczka, dobrze? :loveu: :evil_lol: Monika, ale mi zagroziłaś. :diabloti: A z kina i tak nici, no chyba, że będziemy siedzieć na jednej sali, każda w innym miejscu. :D A zdjęć i tak nie mam jak wstawić, bo Picasa się na mnie obraził. Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 psiulka napisał(a):Paulina, nie ma spawy. Ja jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem. :cool: Anitko - w takim razie zdjęć nie wstawiam. Weź ze sobą Bartisia i Amiczka, dobrze? :loveu: :evil_lol: Monika, ale mi zagroziłaś. :diabloti: A z kina i tak nici, no chyba, że będziemy siedzieć na jednej sali, każda w innym miejscu. :D A zdjęć i tak nie mam jak wstawić, bo Picasa się na mnie obraził. O proszę kto odwiedził włąsną galerie :evil_lol: wiesz ja z tymi zdjęciami tak sobie zartnęłam ale przyjechać moge :diabloti:, nie no ale tak serio jesli ostatecznym rozwiazaniem by to bylo to moge Ci pomoc linkowac ;) a z kina nici aaaaaaaa:placz::placz: no ja lece branoc:loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 psiulka napisał(a): Monika, ale mi zagroziłaś. :diabloti: A z kina i tak nici, no chyba, że będziemy siedzieć na jednej sali, każda w innym miejscu. :D No wiesz grozba nie grozba fotki musza byc:mad: Zaraz wymysle jakis inny argument. PS A moze przeslij mi foty na maila bo mi picassa dziala;) Quote
psiulka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Paulina, przecież już próbowałaś wgrać te zdjęcia ze schroniska i nici, nie chciały się tu pojawić. :shake: Może jest jakieś takie coś podobne do Picasy, to sobie ściągnę i stamtąd będę wstawiać.. Monika, wiesz ile tego jest? Zamuliło by Ci komputer, jakbyś miała to wszystko odebrać.. :evil_lol: Spróbuję dziś wieczorem coś wstawić. Quote
Bartiśkowa_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 psiulka napisał(a):Paulina, przecież już próbowałaś wgrać te zdjęcia ze schroniska i nici, nie chciały się tu pojawić. :shake: Może jest jakieś takie coś podobne do Picasy, to sobie ściągnę i stamtąd będę wstawiać.. Monika, wiesz ile tego jest? Zamuliło by Ci komputer, jakbyś miała to wszystko odebrać.. :evil_lol: Spróbuję dziś wieczorem coś wstawić. Wrzucaj przez photobucekt bardzo fajnie i szybko :eviltong: Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket - wystarczy się tylko zalogować ;) Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 psiulka napisał(a):Paulina, przecież już próbowałaś wgrać te zdjęcia ze schroniska i nici, nie chciały się tu pojawić. :shake: Może jest jakieś takie coś podobne do Picasy, to sobie ściągnę i stamtąd będę wstawiać.. Monika, wiesz ile tego jest? Zamuliło by Ci komputer, jakbyś miała to wszystko odebrać.. :evil_lol: Spróbuję dziś wieczorem coś wstawić. No wiem :shake: i rozumiem ale my Ci pomozemy nawet przez fotosika po 10 zdjec ale damy rade ;) Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Albo zaloguj sie na ten program co Ci tu polecaja i juz:multi: Bedzie szybciutko;) Teraz juz nie masz wymowki:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 HEj :loveu: No właśnie:mad:wstawaj szybciutko Quote
Recommended Posts