Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łaaa, dziękuję za pączka!! :multi: Ugryzłam oczywiście! :cool3:

Jeszcze nas ktoś odwiedza, wow. :cool3: Nie chce mi się wrzucać zdjęć na kompa, wszystkie są na karcie w aparacie. To tyyyyyyyle pracy. :evil_lol:

Monika, śliczny niebieski bannerek :loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Twoje ukochane niufki :loveu: śliczny:loveu:, (pewnie teraz godzinami siedzi i ogląda ten kalendarz:evil_lol: )

..... no ale wiez moglabys wkońcu jakieś foty wstawić:mad: Czikuli oczywiście albo papugasków :cool3: bo nie chce nic mówić :siara: ....ale zaniedbujesz lekutko swoją galeryjke :-x. A ja na to nie pozwole:p, będę Cie dręczyć:diabloti:, męczyć:diabloti:, aż wkońcu wstawisz :cool3:

Posted

No wlasnie foty:mad: SLiczny kalendarz ale nie zapominaj o galeryjce:diabloti:
Ja tu bede cierpliwie czekac i nie mysl ze tu nikt nie zaglada (bo ja tu zagladam) ale co mam Ci pisac jak fot nie ma -tak to bym Cie ciagle tylko upominala bo zaniedbujesz nas oj zaniebujesz:mad:

Posted

psiulka napisał(a):
Jak mi się zachce to wstawię więcej, a tak to musze ćwiczenia z mojej ulubionej geografii uzupełniać. Więc co poradzić :shake: Chyba, że Wy za mnie zrobicie, bo lubicie, wtedy chętnie powstawiam zdjęcia. :diabloti: Idziecie na taki układ? Kiedy się zapisujecie do schronu? Jak coś to idę z Wami, będziecie musiały ze mną wytrzymywać. :evil_lol: Oby były takie kałuże pod przystankiem, może się coś ciekawego wydarzy.... :siara:

Wstawiaj te zdjęcia geografia może poczekać :evil_lol: a do schronu prawdopodobnie w piątek.... czyli co mogła byś :razz:
a podobno do czwartku ma sie rozpogodzić wiec wiesz :eviltong: nic sie nie wydarzy :multi: ...... chyba ze ciapa będzie bo śnieg stopnieje :angryy: o niee................ ale zreszą może sobie być nic sie nie wydarzy bo piątek 13 już był :cool3: wiec kochana nie licz na nic podobnego :eviltong:

Posted

Jak mi się zachce to wstawię więcej, a tak to musze ćwiczenia z mojej ulubionej geografii uzupełniać. Więc co poradzić :shake: Chyba, że Wy za mnie zrobicie, bo lubicie, wtedy chętnie powstawiam zdjęcia. :diabloti: Idziecie na taki układ? Kiedy się zapisujecie do schronu? Jak coś to idę z Wami, będziecie musiały ze mną wytrzymywać. :evil_lol: Oby były takie kałuże pod przystankiem, może się coś ciekawego wydarzy.... :siara:

Posted

psiulka napisał(a):

Zapislaysmy juz nas ( ciebie tez:diabloti:) na czwartek:loveu:Wiec badz:loveu:

Nie ma fot:mad:To ide sobie:diabloti:

Posted

Hejo:loveu:
Ilona mam pytanie... ile Ty uzupełniasz te ćwiczenia z geografi:razz:
bo wiesz myśle, że poprtostu leń Cie dopadł, a Ty sie tak publicznie przyznać nie chcesz :eviltong:

PS jak do czwartku zdjęć nie będzie to my Cie z Moniką dopadniemy w schronisku :evil_lol: wiec radze sie sprężyć :eviltong: (żeby nie było - to nie jest groźba tylko takie małe ostrzeżenie :diabloti:)

Posted

A nie przejmujcie sie mną, ja tu tylko przyszłam kurze pościerać:siara:, wkońcu musi ktoś dbać o ta galeryjke :diabloti:

:bigcool::Cool!:a i potańcze sobie, co tam trzeba troche rozweselić ten wątek:cunao:

Posted

Ja nie wiem co to Ilone napadlo ale nawet zdjec ze schroniska nie wstawila:mad: ( jeszcze tych starych):mad: juz nie moiwac o zdjeciach Cziki:shake::mad:
Mysle ze to leń bo na nauke bym nie stawiala:diabloti:
Oj nie chcialabym byc teraz w Twojej skorze:diabloti: Ja zla ze nie byc zdjec tutaj:diabloti::mad:

Posted

No widze, że ja będę musiała zająć się tą galeryjką normalnie bo tu tak głucho, że aż sie echoecho echo echo niesie :evil_lol:.
Albo kiedyś Was odwiedze narobie Czikulcowi fot (a tak z 300) i bede tu wstawiać tak przynajmniej 4 razy w tygodniu bo na Ciebie Ilona to już liczyć nie można wiesz... ja Cie prosze juz niepamiętam od kiedy żebyś przynajmniej pare zdjęć wstawiła aa Ty co? czuje sie zaniedbywana :shake::stupid:

Posted

Ilonko wracaj :placz::placz:
Na gg to Cię widzę a tutaj niezajrzysz :mad: Przychodź szybciutko i zdjecia Czikuśkowej poproszę bo jak nie to się tam przejadę :evil_lol::multi: Kalendarz suuperr mam nadzieję że kiedyś uda Ci się namówić rodziców i będziesz mieć takiego misia :loveu:

Posted

Ilona to jest grozba:mad:Wstaw te fotki albo nici z kina:diabloti:
No to chyba foty powinny sie niedlugo pojawic:evil_lol:No chyba ze lenistwo ja przezwyciezy:evil_lol:

PS ja mowie serio - nie zartuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
Anitko - w takim razie zdjęć nie wstawiam. Weź ze sobą Bartisia i Amiczka, dobrze? :loveu: :evil_lol:

hehe :evil_lol: przyjadę z nimi ale możesz się spodziewać że Bartiś z powoduu braku wyczucia przygniecie twoją Czikusię :cool3::-o:eviltong:
Więc lepiej wstawiaj szybciutko zjdęcia no ;)

Posted

Paulina, nie ma spawy. Ja jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem. :cool:

Anitko - w takim razie zdjęć nie wstawiam. Weź ze sobą Bartisia i Amiczka, dobrze? :loveu: :evil_lol:

Monika, ale mi zagroziłaś. :diabloti: A z kina i tak nici, no chyba, że będziemy siedzieć na jednej sali, każda w innym miejscu. :D

A zdjęć i tak nie mam jak wstawić, bo Picasa się na mnie obraził.

Posted

psiulka napisał(a):
Paulina, nie ma spawy. Ja jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem. :cool:

Monika, ale mi zagroziłaś. :diabloti: A z kina i tak nici, no chyba, że będziemy siedzieć na jednej sali, każda w innym miejscu. :D

A zdjęć i tak nie mam jak wstawić, bo Picasa się na mnie obraził.

O proszę kto odwiedził włąsną galerie :evil_lol: wiesz ja z tymi zdjęciami tak sobie zartnęłam ale przyjechać moge :diabloti:, nie no ale tak serio jesli ostatecznym rozwiazaniem by to bylo to moge Ci pomoc linkowac ;)
a z kina nici aaaaaaaa:placz::placz: no ja lece branoc:loveu:

Posted

psiulka napisał(a):

No wiesz grozba nie grozba fotki musza byc:mad: Zaraz wymysle jakis inny argument.

PS A moze przeslij mi foty na maila bo mi picassa dziala;)

Posted

Paulina, przecież już próbowałaś wgrać te zdjęcia ze schroniska i nici, nie chciały się tu pojawić. :shake: Może jest jakieś takie coś podobne do Picasy, to sobie ściągnę i stamtąd będę wstawiać..

Monika, wiesz ile tego jest? Zamuliło by Ci komputer, jakbyś miała to wszystko odebrać.. :evil_lol: Spróbuję dziś wieczorem coś wstawić.

Posted

psiulka napisał(a):
Paulina, przecież już próbowałaś wgrać te zdjęcia ze schroniska i nici, nie chciały się tu pojawić. :shake: Może jest jakieś takie coś podobne do Picasy, to sobie ściągnę i stamtąd będę wstawiać..

Monika, wiesz ile tego jest? Zamuliło by Ci komputer, jakbyś miała to wszystko odebrać.. :evil_lol: Spróbuję dziś wieczorem coś wstawić.

Wrzucaj przez photobucekt bardzo fajnie i szybko :eviltong:
Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket - wystarczy się tylko zalogować ;)

Posted

psiulka napisał(a):

No wiem :shake: i rozumiem ale my Ci pomozemy nawet przez fotosika po 10 zdjec ale damy rade ;)