Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
buaha bombowe te zdjecia :loveu: a kotki tez fajne i Czikulcu nie wolno ich gonic :mad:

Dziękuję! Czika od zawsze tak się bawiła z kotkami, hihi :)

Kaya93 napisał(a):

Przynajmniej mogłaś poczwiczyć komende 'bierz kota' :diabloti:
A tor do ądżility the best

Ano, i przynajmniej sama kota zauważyła, jestem pod wrażeniem. Ostatnio jej kota przez okno pokazałam, bo właśnie sama go zauważyłam i pobiegła go pogonić, biegnąc przez cały dom i pół podwórka.
A wiem, dziękuję! :evil_lol:

Aga&Ganja napisał(a):
Fajny, fajny aparat. :cool3: ODDAWAJ! :evil_lol:

Co ty chcesz? Super tor do agility. :)

Oddam jak zainwestuję (za milion lat) w A900 :lol:
Trochę niedorobiony, ale na razie ujdzie.

Moniek193 napisał(a):
Szalejesz z fotami ! Nie dość, że piękne to jeszcze dużo:loveu:

Dziękuję!

gosiulaa napisał(a):
Oddawaj mi te malinki http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/z%20kicurem/DSC09845.jpg !!!! :diabloti:

Śliczne zdjęcia, piękna Czika i niezły tor do agillity :loveu:

Tyle ich jest, że wystarczy dla wszystkich odwiedzających galerię. :)
Dziękuję!

Lucky. napisał(a):
Hej, śliczną masz tą Czike :lol:

Niedoczytałam, więc się spytam :P
Jakim aparatem focisz?

Witaj! :) Dziękuję!
Sony a100. ;)

Alusia napisał(a):
Hej !!! Czika jest ... jest ...po prostu CUDNA :loveu::loveu::loveu:!!!

http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09456.jpg
o! ffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol::lol:

Dziękuję i witamy u nas :loveu:

Paulina nie będzie pocieszona, że to tak skomentowałaś. :evil_lol:

~~~~~~~*~~~~~~~~*~~~~~~~~

Mam tylko 3 zdjęcia, bo Czika nie była w planach "sesyjnych", tylko jej "ubrania" :eviltong: Takie gnioty mi ostatnio wychodzą, że nie wiem....

Kadr bardzo.... "twórczy"

Buraczek w nowym łańcuszku :loveu:

I "ubrania" Czikowej

Dzisiaj wykorzystywałam Czikę do ćwiczenia figur do MP i coś nie bardzo jej się podobały, ale cóż, co poradzić. Bardziej jej się postawa spodobała, nawet nie sądziłam, że ona może ustać w spokoju co najmniej 10s!

Pozdrawiamy! :)

Posted

Alusia napisał(a):
http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09456.jpg
o! ffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol::lol:

Ekhem ja przepraszam bardzo:mad:
Ja tam sie nie brzydze wiec 'fu' nie na miejscu :diabloti:
Powinno być mnnnnnniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :evil_lol:
Czikulec podszedł, ładnie poprosił o całusa to co miałam zrobić :diabloti: :loveu::loveu::loveu:

Jeeej Ilona jakie gnioty :-o :evil_lol:

....Mało brakowało i tej różowej obroży nie było by w kolekcji :megagrin: :siara:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ekhem ja przepraszam bardzo:mad:
Ja tam sie nie brzydze wiec 'fu' nie na miejscu :diabloti:
Powinno być mnnnnnniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :evil_lol:
Czikulec podszedł, ładnie poprosił o całusa to co miałam zrobić :diabloti: :loveu::loveu::loveu:

Jeeej Ilona jakie gnioty :-o :evil_lol:

....Mało brakowało i tej różowej obroży nie było by w kolekcji :megagrin: :siara:

ale Alusia nie chodziło że fuuu że ty jej dajesz buzi tylko że ona tobie :roflt:

:diabloti::diabloti::loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ale Alusia nie chodziło że fuuu że ty jej dajesz buzi tylko że ona tobie :roflt:

:diabloti::diabloti::loveu::loveu:

Chyba na odwrót :eviltong:
Bo jak ona mi - to mówię, że ja się nie brzydzę i 'fu' nie na miejscu:cool1:

• 3 weeks later...
Posted

Hej :)
Ostatnio w tygodniu mam bardzo mało czasu na korzystanie z komputera, a jeśli już to robię, to głównie w celach 'naukowych'. Z biologii mam tyle materiału co chwila do nauczenia i to w dodatku z wszystkimi szczególikami, że nie wyrabiam. :shake: Ale pocieszam się myślą, że ta nauczycielka od biologii, jest najlepsza (z opinii innych) z całej kadry biologów i przynajmniej mam nadzieję, że zdam dobrze maturę, przyswajając takie ilości materiału z biologii i do tego w takim tempie. Ale jak teraz sobie odpuszczę, to potem już nie nadrobię, a maturę muszę zdać praktycznie na perfekt. (:diabloti:)
Fizyki wg mnie mogło by w ogóle nie być, bo i tak jej nie mam zamiaru zdawać, a to, co bierzemy teraz mało kto rozumie. :evil_lol:
Jutro może dodam jakieś zdjęcia, które najpierw jeszcze muszę zrobić, bo nawet na to czasu nie miałam!
W poniedziałek mamy klasową wycieczkę integracyjną (bardzo w porę :diabloti:) do Zabajki. Tam są koniki i jeśli to ten sam obiekt, o którym myślę, to i niufy! Ale tego jeszcze nie wiem, okaże się na miejscu.
Przy okazji jeszcze chciałam podziękować Wam za odwiedziny! :)

Posted

Zmuszona jestem napisać post pod postem.
Dzisiaj doszły do nas 2 CS'y (mały i normalny) i 2 zabawki. Frisbee nie kupiłam (niestety) z nadzieją, że Czika nagle zacznie po nie skakać, czy coś, ale po prostu, żeby traktowała je jako zabawki, aport. Na razie jestem na etapie nakręcania jej na wszelkiego rodzaju zabawki, patyczki. Te ostatnie już sobie gryzie i wykonuje za nie komendy. Oczywiście czasem przy zabawie napotka kopiec kreta i wszystko inne staje się mało ważne. :mad:
Muszę spróbować z zabawkami gdzieś w polach, zobaczymy, co to będzie, może Nela załapie chęć na łapanie. :)

I kilka zdjęć dzisiaj, więcej nie robiłam, bo nakręcałyśmy się i ogólnie robiłam je na szybko, nawet nie zmieniałam żadnych ustawień, więc wybaczcie. ;)

Ta cała jasna sierść na szyi i po bokach jest do wytrymowania, ale jeszcze w niektórych miejsach nie wypada, bo 'nowa' jeszcze nie do końca urosła.

Pozdrawiamy! :bye:

• 2 weeks later...